-
پاسخ : استخدام نویسنده

نوشته اصلی توسط
asd2012
سلام
پست اختصاصی در زمینه دانلود(ویندوز + موبایل،مخصوصا اندروید+ابزارهای فتوشاپ+) در خدمتم
هزینه هر پست 700
دارای سابقه کار در زمینه های فوق
آشنایی با وردپرس + سئو + ftp با vps هم آشنایی نسبتا مختصری دارم
اگر تمایل به همکاری داشتید اعلام بفرمایید تا آیدی یاهو خدمتتون بدم
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز و یا موبایل (تمام سیستم عامل های موبایل) میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
هر پست جدید 700 تومن و پست اپدیت (ویرایش) 300 تومن به صورت ماهیانه به شماره کارتتون واریز می کنیم.
ID Yahoo : kamyabdl@ymail.com
کمیاب دانلود - www.kamyabdl.com
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hharddy
پست دانلود اپلیکیشن بازی نرم افزار هر پست 700 نمونه کار خواستید موجوده
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
هر پست جدید 700 تومن و پست اپدیت (ویرایش) 300 تومن به صورت ماهیانه به شماره کارتتون واریز می کنیم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xman0098
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز یا بازی تمام کنسول ها (پلی استیشن ، ایکس باکس ، کامپیوتر ، پی اس پی ) میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
morteza1380
من میتونم در زیمنه سایتهای موزیک و نرم افزار اختصاصی فعالیت کنم.قیمت هم برای هر پست چهارصد تومن.البته کاملا اختصاصی.با اف تی پی و وردپرس هم کار کردم و با وی پی اس هم اشنایی دارم.با افزونه سئو هم کار کردم.
سلام
اگر در زمینه نرم افزارهای کاربردی ویندوز میتونید پست بزارید ای دی ما رو اد کنید و یا به info@kamyabdl.com ایمیل بدید.
-
تعداد تشکر ها از rockman به دلیل پست مفید
-
May 2nd, 2015 15:17
# ADS
-
June 24th, 2015, 14:21
عضو انجمن
دوستان گرامی که در زمینه اخبار گیم (بازی) میتونن فعالیت کنن رزومه رو ارسال کنند.
ویرایش توسط TN Projects : June 24th, 2015 در ساعت 15:20
دلیل: ویرایش لغوی
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
June 24th, 2015, 14:49
منم هستم
id yahoo: ko9ol30@yahoo.com
لطفا اد کنین
-
-
June 24th, 2015, 15:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ko9ol30
دوست عزیز لطفا رزومتون رو بزارید بر اساس رزومه در تماس باشیم.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
June 24th, 2015, 21:08
نویسندگی حرفه ای سایت موزیک (تغییر تگ,آپ تایم,پر کردن افزونه سئو و....) - حداقل قیمت هر پست 500 تومان
نویسندگی سایت فیلم و سریال (به صورت پر کردن آرشیو) - قیمت ها با توجه به شرایط از 250 تومان برای هر پست شروع خواهد شد
-
-
June 24th, 2015, 22:03
عضو جدید
سلام
من در ضمینه های وردپرس ، سایت های قالب ، اسکریپت دونی ها و ...تخصصی
ایمیل
alirezarazmjo@gmail.com
موبایل
09175139045
-
-
June 24th, 2015, 22:04
من روزی 10 مطلب میزام یا 15 تا هر مطلب 450 یا 500
ko9ol30@yahoo.com
یا توافقی
-
-
June 27th, 2015, 01:53
عضو جدید
با سلام و با اجازه از صاحب تاپیک .
دوستانی که در زمینه اخبار گیم (بازی) میتونن فعالیت کنن رزومه خودشون رو ارسال کنند.
با تشکر
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-
تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2015, 11:37
عضو جدید
با سلام نویسنده ی سایت موزیک فیلم و سریال پیام بدید لطفا یا با ای دی mmohammad1123373@gmail.com یا شماره 09392142022 با من در تماس باشید
-
-
July 27th, 2015, 15:52
عضو جدید
سلام...
آشنايي کامل با وردپرس دارم.نحوه برچسب زني و سئو پست هارو هم بلد هستم و پست حرفه اي ميدم.با نيوک هم آشنايي دارم.
کار با وي پي اس , فايلزيلا, تگ زني روي فيلم ها و سريالها, فوتوشاپ ,قرار دادن لينک کمکي و .... که براي فيلم و سريال بايد انجام داد رو بلد هستم.
وقت آزاد هم دارم.
لازم به ذکر هست که بیش از 3 سال و بیش از 10000 پست فیلم توی سایت های حرفه ایی و نیمه حرفه ایی فیلم و سریال تجربه دارم و فیلم ایرانی و درخواستی هم میزارم.
فعلا فقط توی بخش فیلم فعالیت می کنم و قیمت پایه هم 700 تومن میگیرم (لینک vip) و به ازای هر لینک کمکی هم 50 تومن به هزینه پست اضافه میشه.
ياهو آي دي : Polaris.0742
ویرایش توسط 947947 : July 27th, 2015 در ساعت 15:53
-