نوشته اصلی توسط
nariman_us
درود
اول از همه از آقای مهندس افشار بابت لطفی که در حق ما کردن لازمه تشکر کنم . متاسفانه یکی از سرورهای ما که در پنل یکی دیگه از دوستان بود به دلیل مشکل پنل در خطر بسته شدن بود و نزدیک به 5 ترابایت از فایل های نایاب ما که حاصل زحمت یک تیم بودن متاسفانه داشت از بین میرفت که آقای مهندس لطف کردن و با وجودی که سرور در پنل ایشان نبود با گفتگو چند روزه دیتاسنتر را متقاعد کردن که سرور را روشن کنند تا ما فایل های خودمان را انتقال بدیم . فعلا دو سرور از چهار سرور ما روی پنل ایشان هست و انشاالله در آینده هم سرورهای خودمان را از ایشان تهیه خواهیم کرد .
فقط یک سوال در مورد پورت داشتم . مهندس دیتاسنتر پورت یک گیگ اختصاصی با پهنای باند نامحدود هم داره یا نه کلا پهنای باند محدود هست تو هتزنر ؟ و اینکه هزینه اینها چه میزان هست ؟
سپاسگزارم
خواهش می کنم
انجام وظیفه بوده !
البته نا گفته نمایند سرور تماما خاموش شده بود و خوشبختانه نزدیک 24 ساعت با اینکه از خاموشی سرور می گذشت تونستیم با صحبت و ریش سفیدی سرور رو باز کنیم .
خوشحالم که زحمات شما از بین نرفت دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام
همانطور که مستحضر هستید بنا به در خواست سایر دوستان و همکاران که ارتباطمون برای چند روزی باهاشون قطع شده بود این تاپیک رو ایجاد می کنم
در حال حاضر آیدی یاهو قبلی و ایمیل قبلی ehsan_afshar@ymail.com غیر فعال می باشد و شما بایستی از مسیر های جدید اینترنتی زیر با ما در ارتباط باشید
1- ServerDL | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی
2- Email : afshar_ehsan@ymail.com
3- Admin@serverdl.com
4- Info@serverdl.com
5- Yahoo ID : afshar_ehsan@ymail.com
و آدرس جدید شرکت مشهد : بلوار احمد آباد - خیابان راهنمایی - راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - طبقه 3 - واحد 15 ( شرکت سرور پردازان پرنیان شرق )
پل ارتباطی مستقیم :
کد مشهد از 0511 به کد 051 تغییر پیدا کرده است و به ابتدای تمامی خطوط تلفن ثابت مشهد عدد 3 اضافه شده است .
شماره های صحیح به شرح زیر می باشد
+98.51138473327
+98.51138473328
شماره همراه برای ارتباط با واحد فروش و پشتیبانی سرور های اختصاصی : 5054-872-0912 می باشد .
پیشاپیش عید سعید فطر را از طرف خودم و تیم سرور دی ال به شما دوستان تبریک می گویم .
عیدتان مبارک ...
احسان افشار