-
June 22nd, 2014, 15:42
پاسخ : تماس پلیس فتا برای پخش اطلاعات مشتری
تجربه شخصی دوبار:
سری اول،نامه با مهر و امضا دادگستری : پاسخ نامه را به صورت کامل دادیم (از کارت ***ی خرید کرده بودن انگار)
سری دوم فتا،با تماس private number و میگفتن نامه خود پلیس فتا : پاسخی ندادیم و گفتیم فقط نامه از دادگاه (اطلاعات یکی از مشتریامونو میخاستن)
-
-
June 22nd, 2014 15:42
# ADS
-
June 22nd, 2014, 15:52

نوشته اصلی توسط
masoudgolchin
بسیار عالی و پاسخ به جایی دادند! متاسافنه اکثرا از قانون اطلاعانی ندارند و نیرو انتظامی در حال سو استفاده از نا آگاهی مردم است!
-
-
June 22nd, 2014, 16:01
-
-
June 22nd, 2014, 16:33
عضو انجمن
با سلام
شما اگر تعهدی بابت دادن اطلاعات دادید و عمل نکنید پیگرد دارد اگر تعهدی صورت نگرفته دادن اطلاعات لازم نیست . کافی است از خودشان بپرسید من چه تعهدی به شما دادم که اطلاعات را بشما بدهم .
برای بنده نیز اطلاعات را خواستند من هیچ گونه اطلاعاتی به اونا ندادم چون بهشون تعهدی ندادم . حتی تهدید هم کردند و می بینید اینجا نشستم و دارم پست میدم بدون کوچکترین مورد و مشکلی !
-
-
June 22nd, 2014, 22:51
نگاه کنید ببینید مشتریتون محتواش مشکل داره یا نه کلاه برداری مالی شده
اگه مورد اول هست اول به مشتری ات هشدار بده
اگر موردی ندیدی و سایت مالی داره احتمالا مورد دوم هست
برای اینکه شر نشه باید اطلاعات رو بدی
ولی حضوری برو بده که مطئنم باشی به کی داری اطلاعات میدی
-
-
June 22nd, 2014, 23:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein535
با سلام
شما اگر تعهدی بابت دادن اطلاعات دادید و عمل نکنید پیگرد دارد اگر تعهدی صورت نگرفته دادن اطلاعات لازم نیست . کافی است از خودشان بپرسید من چه تعهدی به شما دادم که اطلاعات را بشما بدهم .
برای بنده نیز اطلاعات را خواستند من هیچ گونه اطلاعاتی به اونا ندادم چون بهشون تعهدی ندادم . حتی تهدید هم کردند و می بینید اینجا نشستم و دارم پست میدم بدون کوچکترین مورد و مشکلی !
دوست عزیز فراموش نکنید تو کشوری داریم زندگی میکنیم که قوانینی داره و باید طبق اون قانون ها فعالیت کنیم
-
-
June 22nd, 2014, 23:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fanix
دوست عزیز فراموش نکنید تو کشوری داریم زندگی میکنیم که قوانینی داره و باید طبق اون قانون ها فعالیت کنیم
من از شما درخواست میکنم تمامی اطلاعات مشتریتان را بدید شما میگی چرا ! برای چه و ... بمن میگی دلیلی نداره من اطلاعات را بدم ما قراری نداشتیم که بدم و...
شما نفمیدی موضوع را . من عرض کردم اگر تعهد نداید . "وقتی تعهد بدید پای قانون و مقررات میاد وسط، جناب!"
-
-
June 22nd, 2014, 23:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein535
من از شما درخواست میکنم تمامی اطلاعات مشتریتان را بدید شما میگی چرا ! برای چه و ... بمن میگی دلیلی نداره من اطلاعات را بدم ما قراری نداشتیم که بدم و...
شما نفمیدی موضوع را . من عرض کردم اگر تعهد نداید . "وقتی تعهد بدید پای قانون و مقررات میاد وسط، جناب!"
بستگی داره کی از من بخواد؟وقتی یک ارگان رسمی که مسئول امنیت جامعه هست برای همکاری با اون دیگه بحث تعهد نیست،اجباره
-
-
June 22nd, 2014, 23:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fanix
بستگی داره کی از من بخواد؟وقتی یک ارگان رسمی که مسئول امنیت جامعه هست برای همکاری با اون دیگه بحث تعهد نیست،اجباره
شما یکبار کافیه به یکی از مراکز فتا برید ! طرف نمیدونه ایپی چیه !!! چه برسه به اینکه sqli رو بگه ! یا مثلا همین نامه ای که به بیان زدن رو ببین یک کلمه تخصصی بکار برده نشده
فتا مشهد الان فقط فعال هست با تهران که دست بچه های سیمرغ هست
-
-
June 22nd, 2014, 23:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
شما یکبار کافیه به یکی از مراکز فتا برید ! طرف نمیدونه ایپی چیه !!! چه برسه به اینکه sqli رو بگه ! یا مثلا همین نامه ای که به بیان زدن رو ببین یک کلمه تخصصی بکار برده نشده
فتا مشهد الان فقط فعال هست با تهران که دست بچه های سیمرغ هست
در این مورد اطلاعی ندارم
ممنون بابت راهنمایی
-