والا سایت های دره پیت من ماه اول به راحتی به بالاتر از 2000 بازدید می رسند !! ، فکر نکنم آمار خوبی باشه!
اگه منظورتون از اسپانسر شدن ، و اسپانسری دادن به سایت های درست حسابی باشه که زیر 10000 اصلا نباید بهش فکر کرد
ولی اگه کمیت مهم باشه که طرف موقع آفر دادن بخواد اسم 10 تا سایت ردیف کنه که "مثلا این سایتها از ما سرویس می گیرن .
همین 2000 تا هم خوبه
به نظر شخصی من باید سایت درست حسابی را اسپانسری کرد ، نه هر جوجه سایتی را .
اگه همه رعایت کنند مجبور می شه ، هاست بخره ، و اگه نداره هم چه بهتر که اصلا سایت نزنه و بره با سایت یا انجمن دیگه ای همکاری کنه
درود
تعداد بازدید معیار خوبی نیست! دلیلش اینه که الان بعضی سایت ها از نرم افزارهای مختلفی برای خودشون آی پی میفرستن و آمار تقلبی میسازن!
اگر بخواید رتبه الکسا و گوگل رو معیار قرار بدید خیلی بهتره. هر چند که توی اونم تقلب زیاد انجام میشه ! مثل این لینک
اما باز گوگل معیار بهتریه ! مثلا" گفته بشه سایت هایی که دارای پیج رنک گوگل حداقل 2 به بالا هستند میتونن از درخواست اسپانسری استفاده کنند!
گوگل سخت تر گول میخوره و سایتی که بتونه گوگل رو گول بزنه دیگه یه سری چیزا نوش جونش !
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
قابل توجه بعضی ها که در همین تاپیک هم پست زدن :
بدون شرح : لینک![]()
تاپیک رو ببندید بره بابا به ما هم ضرر زدید!!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممد واقعا نمیدونم چی بگم به اینا..به خدا موندم اصلا این فرهنگ اسپانسری برای چی هست! به خدا اگر اسپانسر سایتهای بالای 100 هزار الکسا کسی بشه آبروشو داره میبره فقط.به قول خودت همین لینکی که دادی رو دیدی؟ طرف تازه میخواد راه بندازه فکر میکنه همه چیز حله.. برنامه نویس هست اما پول اجاره 1 گیگ رو نداره که فکر کنم 5 هزار تومانم بهش بدن!! این همه تصویب کردند.. بازم نمیخواهید تعطیل کنید اسپانسری رو؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)