هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ما که تو لاهیجان انتن داریمحال میکنید یعنی ؟
اورپای هست اینجا![]()
![]()
سلام تمام رادیو ها رو نصب کردیم روی دکل های شهر اهواز و اینکه همراه اول هم قرارا 3g بشه الان کل رادیو هاش نصب شده فقط باید حکم تایید بشه که اون هم شروع کنه ولی اینجا یک مشکل هست که کاربران الان همراه اول باید بیان سیم کارت هاشون رو از اول بگیرن که 3g بشه .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دکلای رایتلم 4g هستش؟ یا سیم کارتاش؟
هیچ میدونستید وایمکس استاندارد ارسالش چیه؟! تو ویکی پدیا بخونید !! برای همین دکل های ایرانسل و همراه اول مجهز به 3g هستن و 4g ندارن !!! و قیمت دکل های 4g خیلی گرونتر از 3g هست!!! فکر کنم رایتل هم به این مجهز نباشه
تازه اینقدر رایتل رو گنده نکنین اینترنتش که واسه خودش نیست !! اسیاتک شاتل پارس انلاین دارن کمکش میکنن ایپی هاششو نیگاه کنین !!
همراه اول چی؟ جاهایی که همراه اول آنتی دهی خیلی ضعیف داره میشه مثلاً از آنتن دهی ایرانسل استفاده کرد؟ رومینگ ملی برای کل اوپراتورهاست؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
من از چند ماه پیش که گوشیم روی اوتامات بود دیدم خیلی جاها رومینگ میشه چون واسه کار و اینا به شهر های دیگه میریم معمولا این اتفاق میفته مثلا نزدیکای دیتاسنتر مبین نت علامت رومیینگ افتاده بود این موضوع واسه 2 ماه پیشه !
من همراه اول دارم رومینگ واسه یه خط بیگانه بود 43270
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)