I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
بعد حساسیت به اسپم و وارز در چه حده؟ البته فکر میکنم اینا دست خودتون هست درسته؟ چون خودتون در اصل سرویس دهنده اید و فقط مکان رو در دیتا سنتر اجاره کردید!؟ و پهنای باند نامحدود هم دارید؟ یا اینکه مثلا آفر ویژه ای برای پهنای باند بخوایم مثلا ما سرورومون از 3 ترا بیشتر پهنا بخواد ولی 6 ترا هم نمیخواد ! مثلا میشه 1 ترا اضافه تر خرید؟
اینها دست دیتاسنتر هست ولی روی اسپم خیلی حساسیم چون آی پی هامون بلک لیست می شن و روی همه مشتری ها تاثیر می ذاره! وارز هم بستگی داره که شکایت بگیره دیتاسنتر یا نه! چون آی پی ها به نام دیتاسنتر هست.
در مورد پهنای باند می تونید سرویسی که می خواین رو با ما تماس بگیرید تا ببینیم چه می شه کرد!
زنده باشید
در مورد نمایندگی چی ؟
آفر هایی مختص نمایندگان دارید؟ درصدی یا تعداد بالا یا .... ؟
اونایی که میخواستن پول بریزن ریختن ؟ چطور بود ؟! راضی هستید ؟! بیاید بگید اگه خوبه منم یدونه بگیرم واسه هاستم![]()
آقا پورت 1gbts ندارید ؟ واسه وی پی ان میخوام آخه 1000تا آنلاین دارم 100mbts جواب نمیده
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
آیا شما می توانید از directspace یک پلن برای من خریداری کنید. با خود دایرکت اسپیس تماس گرفتم گفت به ایران سرور نمی دهد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)