-
March 6th, 2014, 19:01
-
-
March 6th, 2014 19:01
# ADS
-
March 7th, 2014, 00:13
پاسخ : فوق تخصص مدیریت سرور مجازی
-
-
March 7th, 2014, 09:33
همه کاشتند و ما خوردیم ما میکاریم دیگران بخورند
-
تعداد تشکر ها از irancheat2 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 12:37
کد PHP:
از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم.
از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.
با تشکر از همگی
-
-
March 7th, 2014, 12:39
-
تعداد تشکر ها از elshan به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014, 12:44
عضو انجمن
درود و عرض احترام .
در صورت درخواست میتونیم مانیتورینگ سرور ها رو بر عهده بگیریم .
با احترام .
-
تعداد تشکر ها از Dr.Oxygen به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2014, 00:06

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
درود و عرض احترام .
در صورت درخواست میتونیم مانیتورینگ سرور ها رو بر عهده بگیریم .
با احترام .
سلام
با تشکر از شما لطفا ایمیل خودتون و پ.خ کنید.
دوستان فعلا نیازمندم ...

جا داره اینجا از تمامی دوستان که در بحث و تبادل اطلاعات ما شرکت کردن بی نهایت تشکر و قدردانی بکنم الحق که برازنده ی اولین و بزرگترین فروم هاستینگ ایران دوستانی مثل شما هستین که واقعا در طول سالیان سال که به اینجا مراجعه کردم و میکنم بهترین اطلاعات و کسب میکنم و دوستان و اساتید نیز بدون چشم داشت کمک میکنن.
دوستان افرادی رو که واقعا به نظرشون متخصص مدیریت سرورهای مجازی بودن برای سپردن سرور های خودمون بهشون و افرادی رو که سرورهای مجازی مدیریت شده ی واقعی رو با بهترین کیفیت عرضه میکنند و تا الان معرفی کردن و انشاءالله من نیز با تک تک این دوستان تماس خواهم گرفت تا مدیر سرورهای خودم و انتخاب کنم و واقعا امیدوارم در آینده نیز این تاپیک به درد دوستان بخوره و مشکلاتشون و حل کنه با تشکر از همگی و تک تک دوستان بسیار سپاسگذارم.
از دوستانی که تا به حال در این بحث و گفتگو (بیشتر اعلام نظر) در این تاپیک شرکت نکردن عاجزانه خواهش مندم نظرات خودشون و بیان بفرمایند .
منتظر نظرات دیگر دوستان و اساتید و پیشکسوتان این صنعت هستم.
با تشکر
از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم.
از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.
با تشکر از همگی
-
-
March 8th, 2014, 11:56
عضو انجمن
پیشنهاد بنده
secure_host
هست
علی رغم اینکه مقامات زیادی در حوزه امنیت و هاستینک و مدیریت سرورها دارند نکته ای که از ایشون میتونم بگم پیگیری سریع در پیدا کردن مشکل بوده است.
گاها مشکلی بوده که solution براش نبوده و ایشون با پیگیری راه حلی براش پیداکردن
با ارزوی موفقیت برای شما و تمامی دوستانیکه در این مسیر سخت(هاستینگ) قدم گذاشتن
-
تعداد تشکر ها از itsecure به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2014, 16:15
-
-
March 9th, 2014, 01:45
سلام به همه دوستان
من هم جناب Secure_host رو پیشنهاد می کنم و از نزدیک ایشون رو می شناسم و همکاری کردیم.
بسیار بسیار بسیار آدم حرفه ای هستند و بسیار بسیار آدم خوب و دوست داشتنی هستند.
کار ایشون رو تایید می کنم.
از جمله افراد محدودی هستند که به کارشون بسیار مسلط هستند.
این هم صفحه کاربری ایشون.
نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-