صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52

موضوع: فوق تخصص مدیریت سرور مجازی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

پیش فرض پاسخ : فوق تخصص مدیریت سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط rashed2285 نمایش پست ها
    نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    با سلام
    لینک بالا پروفیل یکی از حرفه ای ترین و متخصص های امنیت شبکه و سرور های مجازی و اختصاصی است

ایشون در جشنواره ی کشوری مقام سوم رو کسب کردند
    موفق باشین
    سلام دوست گرانقدر

با تشکر از شما حتما با ایشون تماس خواهم گرفت ...

دوستان افرادی رو که واقعا به نظرشون متخصص مدیریت سرورهای مجازی بودن برای سپردن سرور های خودمون بهشون و افرادی رو که سرورهای مجازی مدیریت شده ی واقعی رو با بهترین کیفیت عرضه میکنند و تا الان معرفی کردن و انشاءالله من نیز با تک تک این دوستان تماس خواهم گرفت تا مدیر سرورهای خودم و انتخاب کنم و واقعا امیدوارم در آینده نیز این تاپیک به درد دوستان بخوره و مشکلاتشون و حل کنه با تشکر از همگی و تک تک دوستان بسیار سپاسگذارم.

از دوستانی که تا به حال در این بحث و گفتگو (بیشتر اعلام نظر) در این تاپیک شرکت نکردن عاجزانه خواهش مندم نظرات خودشون و بیان بفرمایند .

منتظر نظرات دیگر دوستان و اساتید و پیشکسوتان این صنعت هستم.

با تشکر

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

آپ ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    96 پست

پیغام خصوصی شد
    همه کاشتند و ما خوردیم ما میکاریم دیگران بخورند

5. تعداد تشکر ها از irancheat2 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

53 پاسخ : فوق تخصص مدیریت سرور مجازی

کد PHP:
    از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
    ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی   ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با   دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو   معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم.

از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.

با تشکر از همگی 

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

53 پاسخ : فوق تخصص مدیریت سرور مجازی

جا داره اینجا از تمامی دوستان که در بحث و تبادل اطلاعات ما شرکت کردن بی نهایت تشکر و قدردانی بکنم الحق که برازنده ی اولین و بزرگترین فروم هاستینگ ایران دوستانی مثل شما هستین که واقعا در طول سالیان سال که به اینجا مراجعه کردم و میکنم بهترین اطلاعات و کسب میکنم و دوستان و اساتید نیز بدون چشم داشت کمک میکنن.
    دوستان افرادی رو که واقعا به نظرشون متخصص مدیریت سرورهای مجازی بودن برای سپردن سرور های خودمون بهشون و افرادی رو که سرورهای مجازی مدیریت شده ی واقعی رو با بهترین کیفیت عرضه میکنند و تا الان معرفی کردن و انشاءالله من نیز با تک تک این دوستان تماس خواهم گرفت تا مدیر سرورهای خودم و انتخاب کنم و واقعا امیدوارم در آینده نیز این تاپیک به درد دوستان بخوره و مشکلاتشون و حل کنه با تشکر از همگی و تک تک دوستان بسیار سپاسگذارم.

از دوستانی که تا به حال در این بحث و گفتگو (بیشتر اعلام نظر) در این تاپیک شرکت نکردن عاجزانه خواهش مندم نظرات خودشون و بیان بفرمایند .

با تشکر

8. تعداد تشکر ها از elshan به دلیل پست مفید

عضو انجمن Dr.Oxygen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    318
    تشکر تشکر شده 
    571
    تشکر شده در
    289 پست

درود و عرض احترام .
    در صورت درخواست میتونیم مانیتورینگ سرور ها رو بر عهده بگیریم .
    با احترام .

10. تعداد تشکر ها از Dr.Oxygen به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Oxygen نمایش پست ها
    درود و عرض احترام .
    در صورت درخواست میتونیم مانیتورینگ سرور ها رو بر عهده بگیریم .
    با احترام .
    سلام

با تشکر از شما لطفا ایمیل خودتون و پ.خ کنید.

دوستان فعلا نیازمندم ...

جا داره اینجا از تمامی دوستان که در بحث و تبادل اطلاعات ما شرکت کردن بی نهایت تشکر و قدردانی بکنم الحق که برازنده ی اولین و بزرگترین فروم هاستینگ ایران دوستانی مثل شما هستین که واقعا در طول سالیان سال که به اینجا مراجعه کردم و میکنم بهترین اطلاعات و کسب میکنم و دوستان و اساتید نیز بدون چشم داشت کمک میکنن.

با تشکر

از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
    ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم.

از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.

با تشکر از همگی

عضو انجمن itsecure آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    257 پست

پیشنهاد بنده
    secure_host
    هست
    علی رغم اینکه مقامات زیادی در حوزه امنیت و هاستینک و مدیریت سرورها دارند نکته ای که از ایشون میتونم بگم پیگیری سریع در پیدا کردن مشکل بوده است.
    گاها مشکلی بوده که solution براش نبوده و ایشون با پیگیری راه حلی براش پیداکردن
    با ارزوی موفقیت برای شما و تمامی دوستانیکه در این مسیر سخت(هاستینگ) قدم گذاشتن

13. تعداد تشکر ها از itsecure به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itsecure نمایش پست ها
    پیشنهاد بنده
    secure_host
    هست
    علی رغم اینکه مقامات زیادی در حوزه امنیت و هاستینک و مدیریت سرورها دارند نکته ای که از ایشون میتونم بگم پیگیری سریع در پیدا کردن مشکل بوده است.
    گاها مشکلی بوده که solution براش نبوده و ایشون با پیگیری راه حلی براش پیداکردن
    با ارزوی موفقیت برای شما و تمامی دوستانیکه در این مسیر سخت(هاستینگ) قدم گذاشتن

سلام

با تشکر از شما ...

از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
    ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم (چون همونطور که در پست های قبل عرض کردم بنده بخاطر یک انتخاب اشتباه حدود 300 تومن رو از دست دادم یعنی بهتر بگم سرم کلاه گذاشتن!)

از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.

با تشکر از همگی

با تشکر

از تمامی دوستان و اساتید گرانقدر خواهشمندم در این مبحث شرکت نمایند.

بسیاری از دوستان صاحب نظر با اینکه از تاپیک دیدن کردن ولی ما رو قابل ندونسته و نظر خودشون و نفرمودن.

لطفا همه ی دوستان مشارکت نمایند.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    400
    تشکر شده در
    277 پست

سلام به همه دوستان
    من هم جناب Secure_host رو پیشنهاد می کنم و از نزدیک ایشون رو می شناسم و همکاری کردیم.
    بسیار بسیار بسیار آدم حرفه ای هستند و بسیار بسیار آدم خوب و دوست داشتنی هستند.
    کار ایشون رو تایید می کنم.
    از جمله افراد محدودی هستند که به کارشون بسیار مسلط هستند.
    این هم صفحه کاربری ایشون.
    نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    IDC EXPERT
    Linux System Administrator , Cloud Administrator

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)