-
February 27th, 2014, 13:36
پاسخ : تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

نوشته اصلی توسط
ping
شما میگید قدرتمندترین و با کیفیت ترین پس شما باید ثابت کنید!

دوست عزیز بنده در چند پست بالاتر گفتم خدمت دوستان که از 19 دیتاسنتر دردنیا سرور داشتم و همه رو با هم مقایسه کردم و همچنین گفتم این نظر شخصی بنده هست که این دیتاسنتر قدرتمند ترین دیتاسنتر در دنیا هست چون سرورهای زیادی رو امتحان کردم .وقتی که مقایسه کردم و کیفیت سرویس ها رو دیدم + پشتیبانی به این نتیجه رسیدم که این دیتاسنتر قدرتمند ترینن و با کیفیت ترین در دنیا هست. دوستان هرکدوم مایل باشند میتونند یک سرور تهیه کنند از این دیتاسنتر و تست کنند. شاید به نتیجه ای که من رسیدم برسند.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
-
-
February 27th, 2014 13:36
# ADS
-
February 27th, 2014, 13:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
facenama
دوست عزیز بنده در چند پست بالاتر گفتم خدمت دوستان که از 19 دیتاسنتر دردنیا سرور داشتم و همه رو با هم مقایسه کردم و همچنین گفتم این نظر شخصی بنده هست که این دیتاسنتر قدرتمند ترین دیتاسنتر در دنیا هست چون سرورهای زیادی رو امتحان کردم .وقتی که مقایسه کردم و کیفیت سرویس ها رو دیدم + پشتیبانی به این نتیجه رسیدم که این دیتاسنتر قدرتمند ترینن و با کیفیت ترین در دنیا هست. دوستان هرکدوم مایل باشند میتونند یک سرور تهیه کنند از این دیتاسنتر و تست کنند. شاید به نتیجه ای که من رسیدم برسند.
شما بینی 19 دیتاسنتری که امتحان کردید این مرکز رو بهترین دونستید دلیل نمیشه که تو کل جهان بهترین باشه یا برای بقیه هم همینطور باشه . هیچ اشکالی در آشناکردن کاربران با دیتاسنتر ها و خدمات اونا نیست اما فکر نمیکنم به کاربردن لفظ هایی مانند قدرتمندترین و باکیفیت ترین و ... جالب باشه .
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 13:48

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام دوست عزیز فکر میکنم شما دیتاسنتر ندیده اید! و همینشکل در مقایسه دچار اشتباه هستید! شما دیتاسنتر RackSpace رو با yesup مقایسه میکنید؟ دیتاسنتر هایی نظیر equinix و Telecity و Telehouse و ... که بعضا شما حتی اسمشون به گوشتون نخورده یک اطاق 4 در 4 حساب میشن که چهارتا کامپیوتر گذاشتن اسمشون رو گذاشتن دیتاسنتر بعدش تو این مقایسه شما yesup اومده قدرتمندترین و با کیفیتترین دیتاسنتر دنیا شده! در کل خیلی برام جالب هست که بدونم روی چه نوع استدلالی به این نتیجه اشتباه رسیده اید! که این دیتاسنتر بهترین میباشد در دنیا! پ.ن : دوستان صحبتهای خارج از تاپیک نکنید. موفق باشید
در پاسخ به شما که میگید دیتاسنتر ندیده ام. میشه بگید شما چه دیتاسنترهایی رو دیدید از نزدیک؟ و وارد چند server room بین المللی شدید که اینطور صحبت می کنید؟
بنده 3 دیتاسنتر رو از نزدیک دیدم و با تیم فنی و پشتیبانیشون هم بحث های کامبلی داشتم (در ایران) و یک دیتاسنتر رو در کشور ژاپن از نزدیک دیدم و تحقیقاتی هم انجام دادم و با 19 دیتاسنتر در دنیا هم کار کردم از سال 85 تا این لحظه. بعد از این هم دیتاسنترهای بیشتری رو تست میکنم. تا به این لحظه چیزی که بنده از تجربیاتم بدست آوردم این یوده که دیتاسنتر yesuphost از نظر شخصی من بهترین - قدرتمند ترین و با کیفیت ترین دیتاسنتری بوده که دیدم و از سرویس هاش استفاده کردم. شاید هم یکی از دلایل خوب سرویس دهی و کیفیتش همین کوچیک بودن دیتاسنتر باشه ( اما اینو قبول ندارم که یک نوپا هست).شاید این دیتاسنتر در مقایسه با ovh و یا RackSpace (که میزبان سایت کمپانی های بزرگی مثل مزدا هست و آپتایمش هم بنابه گفته خودشون 100% هست) دیتاسنتر کوچیکی به حساب بیاد اما بدون شک برای من ثابت شده که با کیفیت ترین هست چون سرویس های زیادی رو تجربه کردم. در ضمن من هم گفتم که این نظر شخصی بنده هست. دوستان میتونند رد کنند و یا تایید کنند.
پ.ن: بعضی از دوستان در اینجا فکر میکنند چون سابقه بالایی در این انجمن دارند علامه دهر هستند در صورتی که اینطور نیست- خیلی افراد هستند یا اصلا اینجا نیستند و یا اگر هستند سابقه بسیار کمی دارند اما علمشون از خیلی ها بیشتر هست. لطفا نوع نگرش دوستان تغییر کند از جمله خود بنده که اینطور نگرشی رو داشتم
ویرایش توسط facenama : February 27th, 2014 در ساعت 14:00
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
WWW.FACENAMA.COM
-
تعداد تشکر ها ازfacenama به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 13:55

نوشته اصلی توسط
amirlord
شما بینی 19 دیتاسنتری که امتحان کردید این مرکز رو بهترین دونستید دلیل نمیشه که تو کل جهان بهترین باشه یا برای بقیه هم همینطور باشه . هیچ اشکالی در آشناکردن کاربران با دیتاسنتر ها و خدمات اونا نیست اما فکر نمیکنم به کاربردن لفظ هایی مانند قدرتمندترین و باکیفیت ترین و ... جالب باشه .
صحبت شما کاملا صحیح و متین هست و بنده قبول میکنم که در انتخاب تیتر اشتباه انتخاب کردم. لطفا تیتر مناسبی پیشنهاد بدید جهت تغییر تیتر مطلب.
با تشکر از شما دوست عزیز.
WWW.FACENAMA.COM
-
-
February 27th, 2014, 16:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
facenama
در پاسخ به شما که میگید دیتاسنتر ندیده ام. میشه بگید شما چه دیتاسنترهایی رو دیدید از نزدیک؟ و وارد چند server room بین المللی شدید که اینطور صحبت می کنید؟
بنده 3 دیتاسنتر رو از نزدیک دیدم و با تیم فنی و پشتیبانیشون هم بحث های کامبلی داشتم (در ایران) و یک دیتاسنتر رو در کشور ژاپن از نزدیک دیدم و تحقیقاتی هم انجام دادم و با 19 دیتاسنتر در دنیا هم کار کردم از سال 85 تا این لحظه. بعد از این هم دیتاسنترهای بیشتری رو تست میکنم. تا به این لحظه چیزی که بنده از تجربیاتم بدست آوردم این یوده که دیتاسنتر yesuphost از نظر شخصی من بهترین - قدرتمند ترین و با کیفیت ترین دیتاسنتری بوده که دیدم و از سرویس هاش استفاده کردم. شاید هم یکی از دلایل خوب سرویس دهی و کیفیتش همین کوچیک بودن دیتاسنتر باشه ( اما اینو قبول ندارم که یک نوپا هست).شاید این دیتاسنتر در مقایسه با ovh و یا RackSpace (که میزبان سایت کمپانی های بزرگی مثل مزدا هست و آپتایمش هم بنابه گفته خودشون 100% هست) دیتاسنتر کوچیکی به حساب بیاد اما بدون شک برای من ثابت شده که با کیفیت ترین هست چون سرویس های زیادی رو تجربه کردم. در ضمن من هم گفتم که این نظر شخصی بنده هست. دوستان میتونند رد کنند و یا تایید کنند.
پ.ن: بعضی از دوستان در اینجا فکر میکنند چون سابقه بالایی در این انجمن دارند علامه دهر هستند در صورتی که اینطور نیست- خیلی افراد هستند یا اصلا اینجا نیستند و یا اگر هستند سابقه بسیار کمی دارند اما علمشون از خیلی ها بیشتر هست. لطفا نوع نگرش دوستان تغییر کند از جمله خود بنده که اینطور نگرشی رو داشتم
باسلام
سابقه در انجمن ملاک صحبت های بنده نیست! صبحت های بنده هم نه از سر پدرکشتگی با این دیتاسنتر هست نه ...! در مورد مشاهده دیتاسنتر ها هم صرفا جهت اطلاع شما دوست عزیز بنده هر 40 الی 60 روز به دلیل شغل و رشته تحصیلیم از یک دیتاسنتر در کشور انگلستان دیدن میکنم و با تیم مدیریتی و ... صحبت میکنم! از سه دیتاسنتری هم که نام بردم در صفحه قبل TeleHouse و Telecity از نزدیک مشاهده کردم و با مدیران آن جلسه داشتم!
آخرین دیتاسنتری هم که مشاهده کردم در شهر منچستر انگلستان حدود دو هفته پیش بود! فقط این دیتاسنتر 250 نفر Account manager داشت که تمامی آنها به صورت همزمان با هم در حال کار بودند!
پس قطعا وقتی صحبتی میکنم از روی علامه دهری بودن نیست و یا به قولی کل کل با شما!
قطعا هم اکثر دوستانی که تجربه ایی در این زمینه(منظورم سرور فروشی یا سرور مجازی فروشی نیست! ) دارند این نظریه شخصی شما رو رَد میکنند! 
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2014, 10:38
سـوال

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
سابقه در انجمن ملاک صحبت های بنده نیست! صبحت های بنده هم نه از سر پدرکشتگی با این دیتاسنتر هست نه ...! در مورد مشاهده دیتاسنتر ها هم صرفا جهت اطلاع شما دوست عزیز بنده هر 40 الی 60 روز به دلیل شغل و رشته تحصیلیم از یک دیتاسنتر در کشور انگلستان دیدن میکنم و با تیم مدیریتی و ... صحبت میکنم! از سه دیتاسنتری هم که نام بردم در صفحه قبل TeleHouse و Telecity از نزدیک مشاهده کردم و با مدیران آن جلسه داشتم!
آخرین دیتاسنتری هم که مشاهده کردم در شهر منچستر انگلستان حدود دو هفته پیش بود! فقط این دیتاسنتر 250 نفر Account manager داشت که تمامی آنها به صورت همزمان با هم در حال کار بودند!
پس قطعا وقتی صحبتی میکنم از روی علامه دهری بودن نیست و یا به قولی کل کل با شما!
قطعا هم اکثر دوستانی که تجربه ایی در این زمینه(منظورم سرور فروشی یا سرور مجازی فروشی نیست! ) دارند این نظریه شخصی شما رو رَد میکنند!

موفق باشید
به افتخار مدیر ارشد
از رداستیشن هم دیدن کردید ؟
-
تعداد تشکر ها از Mihan-Server به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 16:18
پاسخ : سـوال

نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
به افتخار مدیر ارشد
رد استیشن به نظر من یکی از چیپ ترین دیتاسنترهای دنیا هستش و فکر نمیکنم بازدید از رداستیشن خیلی سخت باشه.
WWW.FACENAMA.COM
-
-
April 5th, 2014, 16:24
عضو انجمن
کیفیت سرور هاش چطوره دوستان؟
به پای کلوکراسینگ میرسه؟
-
تعداد تشکر ها از taha_2011 به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 17:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taha_2011
کیفیت سرور هاش چطوره دوستان؟
به پای کلوکراسینگ میرسه؟
سلام
دوست عزیز شما یک دیتا سنتر داشته اید فکر می کنید دیگر دیتا سنتر ها هم بد هستن
شما هر چقدر هزینه کنید سرور به شما میدهند
شما به اندازه 49 یورو هزینه کنید سرورهای هتزنر بهترین هستند
شما بالای 200 یورو هزینه کنید لیزوب از بهترینها هست
شما 150 دلار هزینه کنید به اندازه 150 دلار سرور میگیرید
شاید بتوان کولوکراسینگ با دیتا سنترهای دیگر امریکا مقایسه کرد و بهتر باشد
اما نباید همه را با هم مقایسه کنید بدون در نظر گرفتن فاکتورهای دیگر
چون همه دی سی ها استاندارد لازم دارند با توجه به هزینه های مشتری سرویس درخواستی ارائه میدهند
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2014, 17:47
عضو انجمن
پاسخ : سـوال

نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
به افتخار مدیر ارشد
باسلام
بله

نوشته اصلی توسط
facenama
رد استیشن به نظر من یکی از چیپ ترین دیتاسنترهای دنیا هستش و فکر نمیکنم بازدید از رداستیشن خیلی سخت باشه.
نظر شما محترم و قابل احترام میباشد! و ملاک بنده برای ارزش گذاشتن به یک دیتاسنتر با داشتن دو دیتاسنتر در Hampshire و همینطور N+1 بودن آن و ... میباشد + داشتن تیم مدیریتی حرفه ایی! نه خرید سرور اختصاصی و مجازی سازی آن و فروش آن به افرادی که 90درصد برای دور زدن *****ینگ استفاده میکنند و مشکل ساز بشن برای شما و اون 10درصد بقیه! 
بهتره راجع به چیپ بودن جایی به صورت حرفه ایی و تخصصی بحث کنیم! 
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید