فایل زبان فارسی اش رو در www.webhostingtalk.ir/f176/35894/ میتونید پیدا کنید ، تنها مشکلی که بود در فاکتور ها بود که باز پی دی اف ساز سیستم قاطی میکنه حتی با استفاده از آخرین ورژن منتشر شده jdf.php![]()
فایل زبان فارسی اش رو در www.webhostingtalk.ir/f176/35894/ میتونید پیدا کنید ، تنها مشکلی که بود در فاکتور ها بود که باز پی دی اف ساز سیستم قاطی میکنه حتی با استفاده از آخرین ورژن منتشر شده jdf.php![]()
|| هاست- سرور مجازی - لایسنس TARYANACO.COM
|| پورتال ایده پردازان تاریانا ((برای مشاوره رایگان در تماس باشید.))
||دارای نماد اعتماد الکترونیک
دوستان من از ورژن اورجینال استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداشتم احتمالا مشکل از سرور شما بوده
تا به حال ندیدم دوستانی که نصب کردند نظر قطعی بودند در مورد اینکه بدون مشکل هست یا خیر؟
بله من هم همینطور هیچ مشکلی ندارم دوستانی که مشکل دارن .مشکل از سرور اونهاست نه از whmcs بعدشم ما تنها نیستم که داریم اسفاده می کنیم 1000 ران نفر استفاده می کنن اگر مشکلی بود حتما گزارش می دادن توی سایتش
به حر حال هیچ مشکلی نداره
به احتمال خیلی زیاد مشکل از کانفیگ امنیتی سرورتون بوده که هک شدید
چون در حال حاضر در whmcs 5.3.3 باگ خاص و یا حادی وجود نداره ، مطمئن باشید اگر وجود داشت whmcs سریع براش پچ امنیتی میداد بیرون![]()
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
سلام
خب کسی تست کامل کرده که مشکلی داره یا خیر؟
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)