خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
به نظر من هم شکایت کنید و تهش ببینید شاید به نفع شما شد. اگر هم نشد از راه های دیگه دهن ایشان را سرویس نمایید تا براش خاطره بشه از این غلطا نکنه.
همین که اینجا اومدید این تایپیک رو زدید سایتش رو عنوان کنید
اینجا ماندگار هست؛ طوری میشه که دیگع فکر کار کردن توی نت رو هم نکنه![]()
بله همینجا هم تاپیک ارسال خواهم کرد ...
چرا بعضی از دوستان فکر می کنند قوانین سایت internet کل قوانین مربوط به کامپیوتر هست؟ در هیچ یک از بند ها ذکر نشده این قانون کامل می باشد و کل قوانین دیگر بی اثر هستند !
بهتر هست به صورت تیکت این موضوع رو با سایت مورد نظر در میان بگذارید و وقتی جواب دادند پرینت کنید و جهت شکایت به دادگستری مراجعه کنید شاید نشه دامین بین المللی رو به زور گرفت ولی دادگاه ایرانی قدرت اینو داره سایت مورد نظر رو ***** کنه و عملا دامین غیر قابل استفاده میشه برای طرف چون ایشون با قصد سوء استفاده از نام تجاری شما و صدمه زدن به شما دامین رو ثبت کرده و این باعث برتری شما در دادگاه خواهد بود !
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
سلام ممنونم از راهنماییتون ...
نه عزیز زور چیه والا بنده باهاشون تماس گرفتم و خیلی محترمانه باهاش صحبت کردم و بهش گفتم اگر مایل بودی بیا من بهت رسلر نامحدود 5-6 ماهه میدم (خودش رسلر یکی از همکارانه) و همینطور پول دومین رو هم بهت حتی دو برابرشو ! من اصلا مشکلی ندارم که این دومین دستشون مشکلی بنده اینه که توسط این دومین دقیقا یک سایت با موضوع هاستینگ به طور دقیق با اسم ما راه اندازی کردند و ممکنه بعد ها مشکلات بزرگی ایجاد کنه ..
اعتبار ذره ذره جمع میشه با این کار ایشون ممکنه اعتباری که براش زحمت کشیدیم رو به راحتی بر باد بدند ...
اما گفتن نه !
از هو ایز دامنه اصلیتون + مدرک شرکت ثبت شده با این نام پرینت بگیرید
نیازی هم نیست به پلیس فتا برید برید کلانتری و درخواست شکایت بزنید! دلیل سواستفاده از نام تجاریتون بزنید!
بنده همین مشکل رو با دومین یراق مهدی کارگاه دوستم داشتم!
.ir رو ما ثبت کرده بودیم و یکی .com رو ثبت کرده بود! به اسم ما و اعتبار این دوستمون داشت کار میکرد!
من شخصا رفتم شکایت کردم چون شرکت ثبتی این دوستمون من عضو هیئیت مدیره و همچنین دامین هم تو پنله من بود.کلانتریم رفتم
50 تومنم گذاشتم دسته سربازه همون روز پروندرو برد دادسرا 30 تومن دیگه دادم بهش قاضیشو عوض کرد یه قاضی که خودش میدونست کاره مارو اوکی میکنه !
دادگاه 2 ساعته حکم داد! 3 ماه حبس نوشت برا یارو چون 4 ماه هی احضاریه میفرستاد نمیومد غیابی حکم جلب + 4 ماه رو برید براش.
دیگه حالا طرف خودش دومین رو دا د به ما و ما شکایت و پس گرفتیمو ....
اینا اکثرا بچه ان دنیاشون دنیای محدود لبتاب یا میزکامپیوترشونه!
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)