سلام
در ضمن جان من اصلا درست نیست بگید کودکستان. هر دوشون طراحیشون خوب بوده:
vBulletin 5 Connect, The World's Leading Community Software
Build An Awesome Community with IPS Community Suite
با سلام و احترام
دوست گرامی در پاسخ به شما چند نکته رو متذکر میشوم
مطرح کرده بودید که IP.B اقدام به کپی برداری از کد های هسته VB کرده است
دوست گرامی قبل از ارسال پست دقت نمایید ، گفته های خودتون رو یک بار مطالعه کنید ، شاید گفته شما برای افرادی که هیچ گونه علمی ندارند قابل قبول باشه اما این گفته کاملا مضحکه و از نظر بنده پاسخی کودکانه به پرسش های مطرح شدست
شما با مطالعه دعوای حقوقی دو شرکت متوجه خواهید شد که VB ملزم به پرداخت غرامت به شرکت IP.S شده است ( البته خطایی به شما وارد نیست عدم آگاهی و تعصب بیش از اندازه و نداشتن علم بین الملل در مدیران ویبولتین موج میزند )
در تاپیکی به زبان رسمی از برای مدیران ویبی ایران آرزوی موفقیت کردم اما به دلیل عدم دانش این متن را فحاشی خطاب کردند که برای همه از جمله خودم علم و دانش آرزو میکنم
اما در تاپیکی که دوست عزیزمون قرار داده بود چند سوال مطرح شده ، شما بهتر است پاسخ مناسبی برای این سوالات پیدا کنید
آیا شما از ساختار های PAd در هسته چیزی میدونید ، جواب نه است چون شما به عنوان پست ویدر فعالیت دارید و علم توسعه هسته رو ندارید پس بهتر است به فعالیت خود ادامه دهید و در پست های تخصصی اظهار نظر نکنید
در مورد دوستم آقای خلیلفر هم با تمامی احترامی که برای ایشون قائل هستم بارها مسئله شفاف سازی این دو سیستم رو مطرح کردم که نقدی علمی با یکدیگر داشته باشیم و در پایان گزارش اجمالی مبنی بر برتری یک سیسنم رو منتشر سازیم اما این بزرگوار مخالفت کردند و تنها به نوشتن چند خط توضیح در مورد انجمن IP.B اکتفا کردند
دوستان سایت ip board اینه ؟
invisionpower.com
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
Latest Performance Report for: http://www.vbulletin.com/forum/ | GTmetrix
Latest Performance Report for: http://community.invisionpower.com/ | GTmetrix
اینا انجمن های vb و ipb هستن اگر اشتباه نکنم .
Page load time: 1.46s
Total page size: 444KB
Total number of requests: 41
برای وی بی 5
و
Page load time: 3.59s
Total page size: 332KB
Total number of requests: 61
برای ipb
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
منم دارم به این نتیجه میرسم .
Compare IP.Board vs vBulletin 4 | Forum Software Reviews
خیلی نزدیکن .
IP. Board عالیه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)