-
December 26th, 2013, 11:29
پاسخ : گله از دو رویی دوستان وب هاستینگ...

نوشته اصلی توسط
hostfire
من چیزی نخوندم از این تاپیک جز حرف رضا احسانی
ولی
هیچ کس حاظر نیست برا خودش رقیب بتراشه
خب این یه امره منتطقیه جناب
جناب گنجه اصلا این امر منطقی نیست! وقتی کسی روا نداشته باشه یه لقمه نون توی سفره کس دیکه ای باشه، واقعا انتظار داره که کار خودش رونق داشته باشه و نون تو سفره خودش باشه؟
چرا فقط ما میخوایم که برای اینکه بالا بریم بقیه رو بزاریم کنار با زور و ...؟
بدبختی اینجاست که در تمام رده های کشور اینطوری هست! از اون بزرگان گرفته تا ....
-
-
December 26th, 2013 11:29
# ADS
-
December 26th, 2013, 11:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adenaweb
جناب گنجه اصلا این امر منطقی نیست! وقتی کسی روا نداشته باشه یه لقمه نون توی سفره کس دیکه ای باشه، واقعا انتظار داره که کار خودش رونق داشته باشه و نون تو سفره خودش باشه؟
چرا فقط ما میخوایم که برای اینکه بالا بریم بقیه رو بزاریم کنار با زور و ...؟
بدبختی اینجاست که در تمام رده های کشور اینطوری هست! از اون بزرگان گرفته تا ....
نه عزیز من این چه حرفیه؟
شما دقت نمیکنی ؟اون طرف خودش هیچی نداره .شما میخوای رقیب شی اون هیچی رو هم ازش بگیری؟
جدی؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
December 26th, 2013, 11:36

نوشته اصلی توسط
hostfire
نه عزیز من این چه حرفیه؟
شما دقت نمیکنی ؟اون طرف خودش هیچی نداره .شما میخوای رقیب شی اون هیچی رو هم ازش بگیری؟
جدی؟
عزیز اگه هیچی نداره، پس دیوانه هست و تو امین اباد نشسته و 2 ساله داره تو هاستینگ کار میکنه و 2 تا کارمند داره؟
-
-
December 26th, 2013, 11:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adenaweb
عزیز اگه هیچی نداره، پس دیوانه هست و تو امین اباد نشسته و 2 ساله داره تو هاستینگ کار میکنه و 2 تا کارمند داره؟
نه عزیزم
هیچی همونیه لقمه نونیه که شما میخوای در بیاری ، اون داره یه لقمه نون در میاره فقط زیاد تر نمیشه.فقط میتونه گذران زندگیشو داشته باشه
مثل من!
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
December 26th, 2013, 11:44

نوشته اصلی توسط
hostfire
نه عزیزم
هیچی همونیه لقمه نونیه که شما میخوای در بیاری ، اون داره یه لقمه نون در میاره فقط زیاد تر نمیشه.فقط میتونه گذران زندگیشو داشته باشه
مثل من!
شما اگه 2 خط قران خونده باشی به صراحت نوشته که اگه یه لقمه نون بزاری روی سفره کسی، خدا چند برابرش رو میزاره تو سفرت. اینو خودم واقعا دیدم و تجربه کردم...
-
-
December 26th, 2013, 11:49

نوشته اصلی توسط
adenaweb
حرف شما متین ولی منظور از متفاوت بودن رو نمی فهمم! مثلا هاست با قارچ و نوشابه مخصوص به همراه پک کودکان بدیم به مردم؟
چه کاری هست که بقیه واقعا انجام ندادن؟ نصب رایگان اسکریپت،بک اپ، پنل پیامک رایگان و هزارکار دیگه!
شما واقعا هنوز نمی دونید متفاوت بودن قارچ و نوشابه نیست ؟!
نصب اتوماتیک اسکریپت می تونید بذارید نه رایگان!
امکان انتخاب سیستم عامل توسط کاربر بعد از خرید هاست می تونید بذارید . این مورد رو من دارم هاستش رو ولی ایران هیچ کس نداره همچین سیستمی که شما بتونید روی یک هاست لحظه ای سیستم عامل تغییر بدید!
روی هاست های اشتراکی تون می تونید پلاگین های مختلف مثل سرتیفیکیت امنیتی معتبر ، نصب خودکار اسکریپت ، بک روزانه ، قالب اختصاصی سی پنل و دایرکت ، امکان تغییر سیستم عامل ، آی پی اختصاصی ، آنتی ویروس و آنتی شلر ، آنتی دیداس ، منابع اختصاصی و هزار تا چیز دیگه بذارید فقط کافیه به جای ایده خوشمزه قارچ و نوشابه تون کمی توی اینترنت جستجو کنید ببینید چه پلاگین هایی هست چه تکنولوژی هایی هست.
یه نگاه بکنید به همین جا به دور و برتون به سایت های ایران ببینید دردشون چیه ، مشکل شون چیه؟ چیا میخان شما اونها رو تامین کن ، پک کودک رو بذار وقتی وقتت آزاد شد باهاش بازی کن برای تقویت ذهن مفیده!
-
تعداد تشکر ها ازrezahesami به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 03:41
عضو انجمن
چرا شروع نمی کنید؟ بهترین کار تجربه کردن هست یه حساب کتاب کنید و 2 ماه ادامه بدین اوضاع رو بسنجید
دانش فنی و هنر تبلیغات مهم هست همین!
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 13:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
چرا شروع نمی کنید؟ بهترین کار تجربه کردن هست یه حساب کتاب کنید و 2 ماه ادامه بدین اوضاع رو بسنجید
دانش فنی و هنر تبلیغات مهم هست همین!
بله ! یه عده هم تو این دو ماه ممکنه قربانیه سنجیدن ها و تست کردن ها باشن . کی به کیه .
هر کسی دوست داره یه دو ماه هاستینگ بزنه و یه عده مشتری جمع کنه بعد دید نمیتونه ول کنه به امونه خدا . طوری نمیشه که .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 13:05

نوشته اصلی توسط
reza*
بله ! یه عده هم تو این دو ماه ممکنه قربانیه سنجیدن ها و تست کردن ها باشن . کی به کیه .
هر کسی دوست داره یه دو ماه هاستینگ بزنه و یه عده مشتری جمع کنه بعد دید نمیتونه ول کنه به امونه خدا . طوری نمیشه که .
درسته ولی اگه به صورت شرکتی ادم کار کنه نمی تونه وسطش مشتری ها رو ول کنه.
-