-
September 12th, 2022, 21:05
عضو انجمن
🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
ویرایش توسط ghasemy50 : October 7th, 2022 در ساعت 18:52
دلیل: افزایش قیمت پلن ها به دلیل اطلاعیه دیتاسنتر در مورد افزایش قیمت آیپی
-
تعداد تشکر ها ازghasemy50 به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2022 21:05
# ADS
-
December 31st, 2022, 22:16
پاسخ : 🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
سلام و عرض احترام بنده این پست رو دیدم و لازم دیدم عضو بشم و نظرمو بگم .چند ماه هست که از جناب فاسمی بزرگوار سرویس تهیه کردیم . همواره از خدمات پشتیبانی ، اخلاق حرفه ای ، تخصص ، و کیفیت سرویس هاشون رضایت کامل داریم .حتما ایشون رو توصیه میکنم .
باید درک کنیم که در شرایط حاضر تمام سرویس دهنده ها دچار مشکل و افت کیفیت سرویس هستند که کاملا طبیعی هست .
-
-
January 1st, 2023, 07:27
پاسخ : 🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
نوشته اصلی توسط
amirhoseinc
سلام و عرض احترام بنده این پست رو دیدم و لازم دیدم عضو بشم و نظرمو بگم .چند ماه هست که از جناب فاسمی بزرگوار سرویس تهیه کردیم . همواره از خدمات پشتیبانی ، اخلاق حرفه ای ، تخصص ، و کیفیت سرویس هاشون رضایت کامل داریم .حتما ایشون رو توصیه میکنم .
باید درک کنیم که در شرایط حاضر تمام سرویس دهنده ها دچار مشکل و افت کیفیت سرویس هستند که کاملا طبیعی هست .
نوشته اصلی توسط
ghasemy50
سلام و عرض احترام.
این که اختلال روی سرویس ها هست غیر قابل انکار هست.
خودتون شرایط اینترنت کشور رو میبینین و متوجهش هستین. شرایط فعلی کشور مقصرش ما نیستیم. ما وظیفه مون فراهم کردن سرویس با کیفیت بوده و انجامش دادیم. اینکه دسترسی به سرور از داخل ایران با اختلال همراهه، راهکار هایی داره که در تیکت هم خدمتتون عرض کردم. لطف بفرمائید ادامه بحث رو در تیکت انجام بدین و از موضوع تاپیک خارج نشیم.
در خدمتیم.
این اختلال روی کشور هست ولی همه دوستان دارند از این سرویس ها استفاده می کنند ولی فقط سرویس من مشکل دارد
لطفا یا پول من را پس بدهید یا سرویس خوب تحویل دهید که در ایران کار کند !!!!!! من که 1 روز هم استفاده نکردم از سرویس شما
من پول دادم
ایشان افت گیفیت ندارند ایشان در ایران نمی توانند سرویس دهند
- - - Updated - - -
بدون شرح این سرویس ایشان است
اصلا ping ندارد با اینکه سرویس ایشان آنلاین است
03.png
-
-
January 1st, 2023, 16:18
سلام ببخشید شما از نظر من کلاهبردار هستید چون سرویس شما برای من در ایران کار نمی کند قرار نیست با 200 هزار تومان من شما جای برسید ولی من راضی نیستم
دوستان پیشنهاد می کنم از ایشان سرویس خرید نکنید
-
-
January 1st, 2023, 16:39
نوشته اصلی توسط
helmik1
سلام ببخشید شما از نظر من کلاهبردار هستید چون سرویس شما برای من در ایران کار نمی کند قرار نیست با 200 هزار تومان من شما جای برسید ولی من راضی نیستم
دوستان پیشنهاد می کنم از ایشان سرویس خرید نکنید
سلام
یه چیز جالب من میرم قلاب ماهیگیری میخرم و میام سعی میکنم از یک دریاچه که خشک شده ماهی بگیرم اما نمیتونم ماهی بگیرم پس کسی که قلاب ماهیگیری رو به من فروخته کلاهبرداره.
-
-
January 1st, 2023, 17:10
نوشته اصلی توسط
Erfanhow
سلام
یه چیز جالب من میرم قلاب ماهیگیری میخرم و میام سعی میکنم از یک دریاچه که خشک شده ماهی بگیرم اما نمیتونم ماهی بگیرم پس کسی که قلاب ماهیگیری رو به من فروخته کلاهبرداره.
شما قلاب ماهیگیری را با سرور مقایسه می کنید شما زمانیکه نمی توانید از سرویس استفاده کنید چکار می کنید
من 1 روز هم استفاده نکردم خوب زمانیکه از سیستم رضایت ندارید سرویس را پس می دهید
کجا حرف من مشکل دارد من احساس می کنم همه افراد یک نفر هستند
چون دارند یک طرفه نگاه می کنند
بخدا اگر شما هم مثل من بودید در خواست پول خود را می کردید
ویرایش توسط helmik1 : January 1st, 2023 در ساعت 17:11
-
-
January 1st, 2023, 19:34
نوشته اصلی توسط
helmik1
شما قلاب ماهیگیری را با سرور مقایسه می کنید شما زمانیکه نمی توانید از سرویس استفاده کنید چکار می کنید
من 1 روز هم استفاده نکردم خوب زمانیکه از سیستم رضایت ندارید سرویس را پس می دهید
کجا حرف من مشکل دارد من احساس می کنم همه افراد یک نفر هستند
چون دارند یک طرفه نگاه می کنند
بخدا اگر شما هم مثل من بودید در خواست پول خود را می کردید
مسئله اینجاست که شما باید برید به سرویس دهنده اینترنتتون این مشکل رو بگید که برطرف کنند چون مشکل از سمت اوناست نه ایشون
-
-
January 1st, 2023, 20:52
نوشته اصلی توسط
erfanhow
مسئله اینجاست که شما باید برید به سرویس دهنده اینترنتتون این مشکل رو بگید که برطرف کنند چون مشکل از سمت اوناست نه ایشون
من از سرویس دهند ایرانسل ، همراه اول ، رایتل
td- tle وینکس و پیشگامان تست کردم هیچ کدام باز نمی شود مشکل این است ip این سرویس بلاک شده است
به هر حال من مجبور شدم از شرکت دیگری خریداری کنم
هر کس دوست دارد از کلاهبردار خریداری کند من دیگر کاری ندارم 200 هزار تومان فکر میکنم دادم یک بدبخت بیچاره مهم نیست ولی کسی دیگر اسیر این آدم نشود
- - - Updated - - -
این هم برای این بدانید IP این بلاک شده است
https://www.host-tracker.com/en/ic/3...217.182.33.104
ویرایش توسط helmik1 : January 1st, 2023 در ساعت 21:45
-
-
January 4th, 2023, 12:00
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
helmik1
من از سرویس دهند ایرانسل ، همراه اول ، رایتل
td- tle وینکس و پیشگامان تست کردم هیچ کدام باز نمی شود مشکل این است ip این سرویس بلاک شده است
به هر حال من مجبور شدم از شرکت دیگری خریداری کنم
هر کس دوست دارد از کلاهبردار خریداری کند من دیگر کاری ندارم 200 هزار تومان فکر میکنم دادم یک بدبخت بیچاره مهم نیست ولی کسی دیگر اسیر این آدم نشود
- - - Updated - - -
این هم برای این بدانید IP این بلاک شده است
https://www.host-tracker.com/en/ic/3...217.182.33.104
سلام و عرض احترام.
آیپی سرور شما طبق گزارش مانیتورینگ دقیقا روز 1 ژانویه ساعت 2:26 صبح از سمت ما دچار مشکل شد.
با اینکه سرویس بازگشت وجه نداریم و با وجود تمام اهانت هایی که به ما کردید، اما به دلیل اینکه مشکل از سمت ما رخ داد و سرورتون حدود 72 ساعت هست که از دسترس خارج شده، لطفا از طریق تیکت جهت بازگشت وجه و اعلام شماره کارت در ارتباط باشید.
بازگشت وجه پس از ارسال تیکت در کمتر از یک ساعت انجام خواهد شد.
لازم به ذکره امکان تعویض آیپی هم وجود داره، ولی چون احتمالا قبول نمیکنین، بازگشت وجه موردی ندارد.
از تمام مشتریان و همکارانی که از ما حمایت کردند متشکریم.
بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. متاسفانه ایمیل های تاپیک برای بنده نیومده بود.
در خدمتیم.
ویرایش توسط ghasemy50 : January 4th, 2023 در ساعت 12:25
-
تعداد تشکر ها از ghasemy50 به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2023, 13:01
عضو انجمن
بازگشت وجه طبق هماهنگی با ایشان انجام شد.
-
تعداد تشکر ها از ghasemy50 به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2023, 00:58
بنده مجموعه ی afzoneh-nevis.com رو تایید میکنم کامل.
حدودا 3 ماهه ازشون سرویس دارم و از کیفیت و سرعت عملشون هم راضی هستم
فقط 1 سوال داشتم خدمت مهندس قاسمی اینکه 20 درصد تخفیف رو چطور میشه فعال کرد؟
دوم اینکه با اینکه مصرفمون بالاس و انصافا چقدر محبت کردید و هی ترافیک اضافه کردید بدونه هزینه برای ما و شرمندمون کردید کاش راهکاری هم بود حداقل میتونستیم ترافیک جداگانه هم بخریم روی سرورهای کانادا اینطوری هی باید پلن رو ببریم بالا واقعا هزینمون زیاد میشه.
-