دوستان گرامی توجه بفرمایند
تا 2 ساعت آینده فقط سرور های که هزینه ماندگاری سرور و پرداخت فرمودن فعال خواهد ماند
دیگر سرور ها که دیروز به جهت تهیه بک آپ راه اندازی شد لغو خواهند شد
سپاس
دوستان گرامی توجه بفرمایند
تا 2 ساعت آینده فقط سرور های که هزینه ماندگاری سرور و پرداخت فرمودن فعال خواهد ماند
دیگر سرور ها که دیروز به جهت تهیه بک آپ راه اندازی شد لغو خواهند شد
سپاس
ویرایش توسط viasky : December 19th, 2013 در ساعت 17:59
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
حیف این تاپیک پایین باشه. گفتم بیاریمش بالا.
پرچم این تاپیک باید همیشه بالا باشه تا دوستان تازه واردی که به این فروم میاند و قصد تهیه سرویسی از فروشنده های این فروم را دارند با دقت بیشتری انتخاب کنند.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
تیکت زدم فرمودید اینجا رو مطالعه کنم
خب الان یعنی من هنور 7 روز تا پایان موعد تمدیدم مونده باید پول بدم برای ماه بعد تا سرویسم فعال بشه؟
بعد این قضیه چرا اطلاع رسانی نشده ؟
ویرایش توسط miladsadsad : December 19th, 2013 در ساعت 18:18
خیر نیازی به پرداخت جهت راه اندازی ندارید
صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق ثبت نام بفرمایید و یک تیکت جهت راه اندازی سرور ارسال نمایید
سلام گفته شده که اگر کلون سرور دوباره راه اندازی شد تصمیم بگیریم که منتقل بشیم اونجا یا در viasky بمونیم . من توی این چند روز پشتیبانی و کیفیت viasky رو خیلی بالاتر از کلون دیدم و مدیر کلون ویندوز من یکیو که ده روزه و اکتیو نشده تحویل داده بود معلوم بود فقط به فکر فروختن بعدش تعطیل کردن بوده به هر حال آدم عاقل دو بار از یه سوراخ نیش نمیخوره .
بنده چقدر باید صبر کنم ؟
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
باسلام
دوستان عزیزی که پرداخت و انجام دادن
جا داره عرض کنم
شاید به اشتباه خیلی از دوستان تصور کرده باشن که با این پرداخت سرویشون باز شده و تمدید به همین صورت خواهد بود
این در صورتی است که شما با پرداخت این مبلغ یعنی 4 هزار تومان سرویس خود را به مدت 1 ماه تمدید فرمودید
اعتبار سرویس دوستان از زمان پرداخت مبلغ ذکر شده به مدت 30 روز خواهد بود
حتی اگر 20 روز استفاده فرموده باشید با مبلغ 4 هزار تومان مجدد 30 روز دیگه اعتبار خواهید داشت
3 پرداخت تایید شد
آخرین پرداخت: m.abbaspour@gmail.com
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)