سلام
چرا توی سایت میخوام ثبت کنم یمزنه تمام شده؟
پلن مورد نظر را به بخش فروش ارسال نمایید تا بعد از بررسی سفارش شما بصورت دستی ثبت گردد
سلام من تا فردا عصر این ویپی اس باید فعال کنم اگر بتونید اینکار بکنید خیلی عالیه
فقط یک گله ای دارم ازتون که بخش انلاین فعال میکردین بتونیم پرداخت کنیم
حالا شما تا ایمیل چک کنید بگین شماره حساب و... کلی وقت میگیره فردا صبح منم نیستم فردا عصر این ویپی اس من باید آماده کررده باشم
توی ایمیل نوشتم لطفا در اسرع وقت رسیدگی کنید
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اقا رویت شد
شماره حساب
بانک ملی به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 0337351665003
شماره کارت : 4140 9320 9911 6037
بانک پاسارگاد به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 1-10209450-7000-3501
شماره کارت : 0606 0758 2910 5022
بانک ملت به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 3435153677
شماره کارت : 4669 5308 3370 6104
بانک صادرات به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 0327126951002
شماره کارت : 4824 1995 6911 6037
بانک سامان به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 1-1349603-800-9441
شماره کارت : 1569 0182 8610
خوب سفارش نمیشه داد خطا میداد دیگه خوب ویپی اسی که ما میخوایم رو لطفا قیمتش بفرستید براتون ایمیل کردم ممنون از پاسخ گویی سریع
من یکی دیشب سفارش دادم رم یه گیگ هزینه رو هم واریز کردم و تایید شد گفتید تا 24 ساعت دیگه حاضره
تا چند ساعت دیگه 24 ساعت تموم میشهپیلیزی زودتربدید ممنون
کیفیت مناسب بود یه زمانی!!!
الان به قدری یکی از سرور ها شلوغ شده که سهمیه ما با دانلود منجر به حداکثر سرعت 5 مگابایت میرسیم!
لینک دانلود هم تست شده با سرعت 80 مگابایت از سرور دیگه دانلود می داد.
به هر صورت پورت شلوغی دارن سرعت مثل قبلا نیست.
ویرایش توسط websazha : February 19th, 2012 در ساعت 03:00
پاسخ شما داده شده که فکرنمیکنم درست باشه قبل از تست همه چیز بیاید همینطوری اظهار نظر کنید!
فکر میکنم تیکت ارسال کردید و پاسختون هم گرفتید
دوباره تیکت ارسال کردید و در دست بررسی قرار گرفته!
ما نمیتونیم هر ثانیه شما تیکت بدید یک جواب رو تکرار کنیم!این کار فقط وقت بررسی سرویس خودتون رو میگیره و کار خودتون رو عقب میندازه!تیکت ، چت نیست که انتظار داشته باشید هر ثانیه یکی به شما جواب بده!
در تیکت خودتون گفتید سرویس بعد چند دقیقه بالا اومده! خوب اینجا مگه سیستم پشتیبانی هست که همینطوری هر چی از دهنتون در میاد تو تیکت و اینجا نثار ما میکنید!
تلفن هم در ساعت اداری که در سایت قید کردیم هر کسی تماس بگیره پاسخ داده شده مگر آنکه پشت خط بوده باشید.از کسی نمیترسیم که تلفن جواب ندیم!مواظب نگارشتون در تیکت هاتون باشید.انتقاد پیشنهاد و... در بخش انتقادات و پیشنهادات!
عزیز من زمانی که سرور رو گرفتم کلی تعریف کردم.چرا نمیخواهید کمی انتقاد پذیر باشید؟؟ سرور من بعد 40 دقیقه بالا اومد که یک تیکت رو بستم و جوابی هم بهم نرسیده!
در مورد تلفن هم عرض کردم زنگ زدم بین همون ساعات گفته شده ولی کسی پاسخ گو نبوده.خوب انتظار دارید وقتی تو تنگنا هستم و یکی از دوستام قول چیزی دادم اینجوری بشه چه واکنشی نشون بدم؟؟
در مورد طرز صحبتم هم اگر بد صحبت کردم معذرت میخوام ولی شما هم اصلا درست نیست با مشتری اینطوری رفتار میکنید.ضمنا اگر علاقه دارید تاپیکتون از این بحث پر بشه ادامه بدهید وگرنه بنده برای همه سوال هاتون جواب دارم.
باتشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)