صفحه 48 از 66 نخستنخست ... 3844454647484950515258 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 702

موضوع: فرانتورک چی شد ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    17 پست

پیش فرض پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

مرسی از دوست عزیز

تازه الان ما چند نفر ایشون پیدا کردیم خیلی ها اصلا از ایشون خبر ندارن

من چند روز دیگه مشهدم

عضو جدید amirzibaee2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    35 پست

پارسیان (گل پسر) سعی کن خودت آدرس دقیق بدی ! پیدا کنم گرفتن پولم کوچیک ترین دقدقم میشه !!!!
    مگه از مشهد نری ! وگرنه من که پیدات میکنم !!! پولمو با ضرری که زدی میگیرم !!
    در ضمن دفعه اولم نیست حکم جلب میگیرم ! با سیار میام ، حکمم طوری میگیرم که فقط با پرداخت وجه خلاص بشی نه با سند !!! که اونموقع تازه بقیه میریزن رو سرت !!!
    تا آخر این هفته پول رو برگردوندی که هیچ ، و گرنه از هفته بعد کار و زندگیمو ول میکنم میگردم دنبالت !!
    09151047801 تلفنم
    amir.zibaee@yahoo.com ایمیلم
    شماره حساب ها حسابام

عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

آقایون به نتیجه برسیم ؟ یا با تهدیدات الکی و شاخه و شونه کشیدن به هیچ جا نمیرسیم . اولا روراست نبودن آقای پارسیان مسئله بزرگتری شده تا از دست دادن سرور ها . 2 - پیدایش گزینه ای به نام شکایت کردن منجر بدست آوردن پول شاید بشه اما اطلاعات و اعتبار شرکت و فرد نمیشه و با پول قابل جبران نیست . بعد از این قدر پست و صفحه باورتون میشه هنوز هیچ کس دقیق نمیدونه چی اتفاقی افتاده . به قول دوستمون کسی که نماینده هست و انقدر سرمایه گذاری در دیتا سنتر کرده چطور میشه که پشتیبانی 24 ساعته جوابگو نیست و باید هر هفته منتظر یک خبر از دیتا سنتر باشیم .

اولا دوستان بیاید بررسی کنیم مشکل از طرف چه کسی بوده پرداخت کننده یا اصلا موضوع دیگری ؟ دوما چرا گفته ها بعضی اوقات ضد و نقیض است .
    تهدیدات باعث نمیشه دیتا سنتر زودتر مسئله رو حل کنه . باعث این میشه فرانتورک عصبی یا زیر فشار قرار بگیره که بازم دردی رو دوا نمیکنه
    صداقت شخصیتی وجدان کاری در رگ های ایرانی ها به ندرت یافت میشه . گریه هم بکنیم و سر طرف مقابل هم بریده شود خسارات برگشت ناپدیر است مگر اینکه روز اول با تمام قدرت پاسخگوی نرم و با منطق و سیاست داشته باشد
    نمونه عرض میکنم . سرور ها پرید تمام شد رفت خب طرف بیاد مدرک بزاره که آقا من دارم وام 30 میلیونی میگیرم خسارت شما ملت رو بدم نه دیتا سنتر . چون دیتا سنتر بخاری ازش بلد نمیشه کلاه گذاشتن سرش

دوما تمام مدارک ارسالی و دریافتی در همین محیط تالار ارائه میداد تا مشتریان پی به گرفتاری ایجاد شده میبردن هر چند هم بازم مقصر کسی هست که دنبال دلار ارزون بوده ولی از هیچی بهتر بود

حالا نتیجه گیری کلی به عمل بیادد به عنوان خسارت این چند هفته مبلغی باید به دوستان ارائه بشه هر چند کم و به صورت تن خواه + پول سرور که مشتری خریده بسته شده است
    باز شدن سرورها دردی برای مشتریان دوا نمیکند بع غیر تاسف برای کسی که بیش از حق خودش نیازمند سود و دلار ارزان بوده است .

ویرایش توسط DeltaGostar : September 17th, 2012 در ساعت 15:37
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

عضو انجمن hosinaa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    910 پست

من یه واقعیت روش کنم از خصوصیات جماعت ایرانی
    این اقای مبین پارسیان که شما ازش سرویس میگرفتید الان مشکل دار شد درست؟
    خوب کس دیگه ای اومد و سو استفاده کرد قیمتش هم برد بالا و الان دقیقا همین پست ها رو دنبال میکنه و شما با این کاراتون قیمتش رو می برید بالا اینم تا اینجا و خیلی خوشحاله و همه جا میگه دست گل ایرانی ها
    و اینکه همین خود شما که صفحات اوردید تا اینجا ارز بالا پایین بشه بلخره یک روز جناب پارسیان میاد یا کس دیگری با قیمت پایین تر بشه ما سرویس میده باز همه میرید از ایشون سرویس میگیرید

امیدوارم اون کسی که این سرویس ها رو به کاربران میده بلا نسبت دور از جون همه دوستانمون گله گوسفند خطاب نکنه که هر دفعه جابه جا میشن .....( اینجا رو بازتاب نکنید چون به کسی توهین نکردم )
    و من شخصا مطمئن هستم واسه 5هزار تومن ارزون تر طرف دیتاسنتر هم زیر سوال می بره و شروع به فحش دادن میکنه و بدگویی ( بلانسبت دوست محترم و متشخص این تاپیک )

واقعیت هست شاید شما ایمنجوری نباشید اما مطمئن باشید این ادم ها زیاد شدهههه............... اینم تا اینجا

دوستانی من دعای خیر میکنم برای کسانی که انسان های شریف هستند ولی برای کسانی که نادان و انسان های ازرده نا ازاده هستند دعای ......... واقا دعا این ها رو صالح میکنه؟
    حالا هی پست بدید .........
    ویرایش توسط hosinaa : September 18th, 2012 در ساعت 17:08
    VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
    9101-0401[051] @ACHOST ۩

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    552
    تشکر تشکر شده 
    423
    تشکر شده در
    286 پست

دوستان عزيز
    من با اين فرضيات كه تلفن خونشون به نام پدر آقا مبين باشه ليست تمامي افرادي كه فاميليشون پارسيان هست و توي مشهد هستند را داراوردم.
    هر كس دوست داسه دونه دونه تماس بيگريه ببين كدومشون مبين پارسيان دارن .
    خودشون كه جوابگو نيستند شايد خانوده پاسخگو باشه.
    پيدا كردن آدرس از روي شماره تلفن مثل آب خودن مي مونه !
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط mersad-mr : September 17th, 2012 در ساعت 20:49

6. تعداد تشکر ها ازmersad-mr به دلیل پست مفید

عضو جدید HAMi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    41 پست

Down for Maintenance
    مشکلی در سیستم تیکتینگ وجود دارد در حال رفع مشکل هستیم فرانتورک آرزومند آرزوهایتان
    این هم از این....گوشی هم که جواب نمیده...

عضو انجمن CityKala.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    1,171
    تشکر شده در
    880 پست

یکی از همکاران که اسمشو نمیبرم شماره تلفن خونه آقای پارسیان رو پیدا کردند زنگ زدند تا گفتند مبین پارسیان مثل این که گوشی رو کوبیدن زمین :دی
    ای کلاهبردار درجه 1 تا کی میخوای ادامه بدی؟؟ بالاخره گیر میفتی دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
    فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
    خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
    (ملاقات با هماهنگی)
    (فعالیت مجدد بزودی)

9. تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CityKala.net نمایش پست ها
    یکی از همکاران که اسمشو نمیبرم شماره تلفن خونه آقای پارسیان رو پیدا کردند زنگ زدند تا گفتند مبین پارسیان مثل این که گوشی رو کوبیدن زمین :دی
    ای کلاهبردار درجه 1 تا کی میخوای ادامه بدی؟؟ بالاخره گیر میفتی دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
    چقدر خالی بندی!! در مورد دوستتون هم ایگنور نشدن delete شدن چون وقت چت نداریم!

در مورد دوستان باید بگم که بنده نمیتونم مدارک رو بزارم اینجا چون دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده ! و گفتن پس کوهی هم خود شما هستین! چون آقای کوهی هیچ مدرکی رو به دیتاسنتر نداده! نه پاسپورت نه...... و هر چی هم بهشون گفتیم بیاین شناسنامه تون رو ترجمه کنین بفرستین گوش نکردن!

در مورد شکایت قبلا گفتم! دوستانی که فکر میکنند مشکل از ما هست حتما شکایت کنند چون ما مدارک رو فقط در دادگاه و...ارائه میدیم!
    دوستانی هم که مشهد هستند تماس بگیرن آدرس بدم حضوری مدارک رو نشون بدیم!

در مورد پرداخت وجه هم این یک مدرک که 7 روز پیش گفتن واریز کنید و اگه تا 48 ساعت واریز نشه سرور ها فرمت میشه! که ما ریختیم و فرمت نشده! مدرک مبلغ پرداخت شده هم به زودی میزارم

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png legal.png (29.6 کیلو بایت, 117 نمایش)

11. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

عضو جدید HAMi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    41 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    چقدر خالی بندی!! در مورد دوستتون هم ایگنور نشدن delete شدن چون وقت چت نداریم! در مورد دوستان باید بگم که بنده نمیتونم مدارک رو بزارم اینجا چون دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده ! و گفتن پس کوهی هم خود شما هستین! چون آقای کوهی هیچ مدرکی رو به دیتاسنتر نداده! نه پاسپورت نه...... و هر چی هم بهشون گفتیم بیاین شناسنامه تون رو ترجمه کنین بفرستین گوش نکردن! در مورد شکایت قبلا گفتم! دوستانی که فکر میکنند مشکل از ما هست حتما شکایت کنند چون ما مدارک رو فقط در دادگاه و...ارائه میدیم! دوستانی هم که مشهد هستند تماس بگیرن آدرس بدم حضوری مدارک رو نشون بدیم! در مورد پرداخت وجه هم این یک مدرک که 7 روز پیش گفتن واریز کنید و اگه تا 48 ساعت واریز نشه سرور ها فرمت میشه! که ما ریختیم و فرمت نشده! مدرک مبلغ پرداخت شده هم به زودی میزارم
    چه عجب! خوب شما اگر ریختین و فرمت نشده پس کو سرور ها؟ چیزی که من اینجا میبینیم دینا سنتر فقط گفته پولش رو برگردونید و درخواست دیگه نداشته....شما میگی پول رو دادین درسته؟پس الان سرور ها چرا باز نیستند؟ اقای پارسیان بیشتر از این نیاز به شفاف سازی هست ! دیگه اینکه چی شده و کی مقصر هست مهم نیست ...باید اطلاعات و پول کاربرا رو برگردونید

13. تعداد تشکر ها از HAMi به دلیل پست مفید

عضو انجمن liandata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    128
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HAMi نمایش پست ها
    چه عجب! خوب شما اگر ریختین و فرمت نشده پس کو سرور ها؟ چیزی که من اینجا میبینیم دینا سنتر فقط گفته پولش رو برگردونید و درخواست دیگه نداشته....شما میگی پول رو دادین درسته؟پس الان سرور ها چرا باز نیستند؟ اقای پارسیان بیشتر از این نیاز به شفاف سازی هست ! دیگه اینکه چی شده و کی مقصر هست مهم نیست ...باید اطلاعات و پول کاربرا رو برگردونید
    2 تا از یوزر های من هنوز پینگ دارن . فکر کنم این مورد درست میگن. فرمت نشده هنوز .
    خدا میدونه .

15. تعداد تشکر ها از liandata به دلیل پست مفید

صفحه 48 از 66 نخستنخست ... 3844454647484950515258 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)