نظرتون با های وب چیه؟
نظرتون با های وب چیه؟
بهترین کار اینه با بخش پیگیری و شکالات مردمی خبر انلاین تماس بگیرید و بگید مخابرات خدماتش به این صورت افتضاحه، یه پیگیری هایی میکنن شاید تاثیر داشته باشه.
من از مخابرات سرویس داشتم حدود یک ماه میگذره از اتمام سرویس. پیش خرید بود. دیگه تمدید نکردم خط رو هم جمع آوری نکردن.![]()
آقا مخابرات مثله بختک افتاده به جونه ما ! تایم اوت فراوان ، قطعی ، ip میده که اصن از ناکجا آباد سر در میاره ، پینگ افتضاح ، بیچارمون کرده![]()
وضعیت اینترنت کل کشور یک مقدار نا مناسب هست ولی مخابرات دیگه واقعا افتضاحه !!
فکر نمیکنم بدون ویتامین پی ( پارتی ) کارتون رو سریع راه بندازن و حالا حالاها جمع آوری بشه... یکی از دوستان سرویس گرفته بود اول کار برای رانژه کلی اذیتش کردند الان هم با پارتی و داستان بالاخره جمع آوری کردن !!
البته من مشکلی ندارم و معمولا خوب هست ... برخی مواقع قاط میزنه که اونم دیگه چاره ای نیست ایران هست و هرکدام ایراد های خودشون رو دارن. منظورم isp هاست.
فقط متاسفانه از اول بهمن ماه حال گیری کردن و حالا محدودیت شبانه هم قرار دادن . یعنی طول یکماه فقط 15 گیگ میشه در سرویس 10 مگ دانلود رایگان شبانه داشت ... در حالی که من هر شب 15 گیگ دانلود رایگان داشتم
شات:
![]()
..::| بیش از یک دهه |::..
سلام و عرض ادب
جاهای که جز مناطق تحت پوشش 4جی ایرانسل هست بهترین کیفیت و بهرین سرعت رو میده ، ما داریم استفاده میکنیم
پیشنهاد بنده این است که ایرانسل رو جایگزین سرویس های مخابرات بکنید ( البته هزینه و تعرفه های ایرانسل بالاتر است )
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..Tel : (071) 3234 04 78 / wWw.CodeBox.Ir / Telegram : @codebox_irآدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)