نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 45 از 73 نخستنخست ... 3541424344454647484955 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

من هم دنبال سیمکارت هستم. اگه کسی میتونه تهیه کنه لطفاً اعلام کنه ، هزینه رو هم هر چی باشه تقدیم می کنم.

2. # ADS

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

چقدر بود ؟
    به نظرت با دو هزار دلار هم من همین کار رو بکنم ؟!

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

دو خط انگلیس و آمریکا به روی این سیم کارتها فعال است . لینک سایت برای دوستان :
    http://www.worldonesim.com

5. تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    چقدر بود ؟
    اگر صحبت هات در جواب من بود (و یادت رفت که نقل قول کنی) این جواب:
    15 دلار هر تی شرت میفته. البته هر تی شرت 10 دلاره ولی برای پست 5 دلار میگیره. با 2000 دلارتون می تونی 130-140 تا بگیری. اگر بتونی بفروشیشون(که بعید میدونم!) چه عیبی داره؟؟!!!؟؟ از این همه علافی که بهتره! ولی اگر احتمال میدی که بتونی به هر نحوی این 2000 تا رو زنده کنی، باید سعی کنی همون کار رو بکنی.
    به نظر بنده اونایی که میخوان مجدداً فری لنسر کار کنن، باید کم کم به فکر اکانت جدید باشن.
    شما ببین، 6.5 میلیون تومن الان داشته باشی بذاری بانک (در بدترین حالت)، ماهی حدود 120 تومن بهت میدن، الان حدوداً دو ماه از تاریخ مسدود شدن اکانت ها میگذره، به هر حال داری متضرر میشی، اگر همین طوری بخواد ادامه پیدا کنه ضرر بزرگی می کنی...
    هر طور شده پولت رو بکش بیرون، اگر هم مطمئنی که نمیشه، به نظر من همه پولت رو تی شرت بخر، یکی یکی آتیششون بزن که دلت خنک شه!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    میشه بفرمائید چطور باید میدادم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
    مگه الان که اکانتتون لیمیت هست میتونید ازش دلار خرج کنید به فروشنده های خارجی بدید که اونها بهتون جنس بدن? یعنی الان که اکانتتون لیمیت شده بازم میتونید با دلار های توش خرید کالا بکنید?
    سلام
    من تازه عضو شدم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    چقدر بود ؟
    مگه شما که اکانتتون لیمیته میتونید با دلار های داخلش کاا بخرید?
    سلام
    من تازه عضو شدم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    برای سیم کارت خیلی اطلاعات ندارم، ولی شما در همین حد نیاز دارید که وقتی براتون ی اس ام اس از طرف فری لنسر میاد (که حاوی کد فعالسازی هست)، کد داخلش رو توو سایت وارد کنید. همین، حتی اگر آشنا هم داشته باشید که همین کار رو براتون انجام بده کفایت می کنه.
    در مورد پراکسی، خیر، نیازی به آی پی استاتیک نیست، فقط کافیه از همون کشوری باشه که دارین ثبت نام می کنین.

برای مدارک هم باید بگم که آشنای خوبی دارید! کارتون رو راه میندازه.
    اگر یک سیم کارت باشه که ۳ تا ۴ روز فقط کار کنه کفایت میکنه یا باید سیم کارت دایمی باشه و بعدا امکان داره فری لنسر با شما تماس بگیره یا اس ام اس بزنه?
    سلام
    من تازه عضو شدم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

دوستان اکانت من هنوز لیمیت نشده. به نظرتون کشور رو عوض بکنم؟ اگه عوض کنم چه مشکلاتی ممکنه بعداً به وجود بیاد؟

عضو جدید Tehranshahr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    52 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط easytrading نمایش پست ها
    اگر یک سیم کارت باشه که ۳ تا ۴ روز فقط کار کنه کفایت میکنه یا باید سیم کارت دایمی باشه و بعدا امکان داره فری لنسر با شما تماس بگیره یا اس ام اس بزنه?
    برای تغییر پیمنت متد هر دفعه یک پیامک حاوی کد تایید ارسال میکنه که باید اون کد تو سایت وارد بشه.
    پ.ن: از سایت odesk دوری کنید یعنی مزخرف تر از این سایت هنوز ندیدم من! من ثبت نام کردم و بلافاصله تمام مدارکم رو هم فرستادم اکانت همه جوره وریفای شد چند روز بعد ساسپندم کردن بعلت اینکه از ایرانم! در صورت اینکه من به هیچ وجه با آی پی ایران لاگین نکردم، حدس میزنم از تنظیمات ساعت کامپیوتر فهمیدن چیزی که اصلا قابل استناد نیست و حتی پی پال هم چنین کاری نمیکنه! حالا هم طفره میرن اکانت رو باز کنن و هی درخواست مدارک بیشتر میکنن! منم قیدشو زدم.

12. تعداد تشکر ها از Tehranshahr به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

مگه الان که اکانتتون لیمیت هست میتونید ازش دلار خرج کنید به فروشنده های خارجی بدید که اونها بهتون جنس بدن? یعنی الان که اکانتتون لیمیت شده بازم میتونید با دلار های توش خرید کالا بکنید?
    نه نمیشه، من در مورد تی شرت هایی صحبت کردم که مال خود فری لنسر هست و پولش از حساب کاربری کم میشه.

آره فک کنم کفایت کنه، ولی از این فری لنسر لعنتی هر چیزی بر میاد! ممکنه ی مدت دیگه بگه دوباره باید کشور رو وریفای کنی!

دوستان اکانت من هنوز لیمیت نشده. به نظرتون کشور رو عوض بکنم؟ اگه عوض کنم چه مشکلاتی ممکنه بعداً به وجود بیاد؟
    کشورتون ایرانه؟ مگه لیمیت نیستی؟!!؟ اگه میتونی عوض کن، کلاً هیچ ردی از ایران به جا نذار!

14. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

صفحه 45 از 73 نخستنخست ... 3541424344454647484955 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)