-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
April 8th, 2013, 00:23
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
PENOIL
همونطور که در پاسخ باقی کاربر خا گفتم اینجا به هیچ وجه پشتیبانی نیست
لطفا این رو درک کنید
از سایت - تماس با موبایل- اس ام اس پیگیر باشید
شب خوش
چشم , تو سایت هم فرستادم قبل از اینجا
-
-
April 8th, 2013, 17:43
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
با عرض سلام من نمیتونم هیچ پلنی روتو سایت انتخاب کنم
این پیام رو میده
اوه, مشکلی پیش آمد...
خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
-
-
April 8th, 2013, 20:13
من سفارش دادم تا سه روز تحویل ندادن..بنا بر این سفارش رو لغو کردم و با زور زحمت پولم رو پس گرفتم.
باور کنید اگه وب هاستینگ تالک نباشه اینا نمیتونن تور پهن کنن!!
-
تعداد تشکر ها ازdj_ahmad به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2013, 22:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
من سفارش دادم تا سه روز تحویل ندادن..بنا بر این سفارش رو لغو کردم و با زور زحمت پولم رو پس گرفتم.
با سلام به شما دوست عزیز
من 4 تا سرور از ایشون گرفتم
هر کدوم رو که سفارش دادم بعد از 1 ساعت تحویل دادند
به خوبی هم دارن کار میکنند
مشکلی هم ندارند
فقط یکبار یک سرور سفارش دادم بعدش پشیمون شدم ایشون هم در عرض نیم ساعت پول رو برگشت دادند
در کل کار ایشون عالیه
-
تعداد تشکر ها از arash1372 به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2013, 00:00

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
با مدرک تو بخش انتقاد تاپیک باز گنید
-
-
April 9th, 2013, 00:01

نوشته اصلی توسط
mgh1368
با عرض سلام من نمیتونم هیچ پلنی روتو سایت انتخاب کنم
این پیام رو میده
اوه, مشکلی پیش آمد...
خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
تا ۴۸ ساعت اینده موجودی هامون تکمیل هست
با تشکر
-
-
April 9th, 2013, 12:28
سوال : سرور ما در نهایت کی حاضر می شه ؟ یه هفته از سفارش و سه روز هم از آخرین تیکت بنده که شرایط سرور رو مشخص کرده بودم می گذره ... چندین بار هم گفتم که عجله دارم شایان جان ، تیکت رو هم ج ندادید که کی بالاخره حاضر می شه ... یاهو هم ندیدمتون ... ممنون می شم یه رسیدگی هم به کار ما داشته باشید ...
سرور : رم 2 - انگلستان
پ.ن : خدای نکرده هیچ قصد بدی از این پست وجود نداره ، فقط و فقط خواهان پیگیری سفارش هستم ، بعد از آماده شدنش و تست کیفیت ، نظر رو همینجا می ذارم . امیدوارم فروش خوبی هم داشته باشید ( بیشتر از پیش ) ....
-
تعداد تشکر ها از maniV-A به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2013, 14:25

نوشته اصلی توسط
maniV-A
سوال : سرور ما در نهایت کی حاضر می شه ؟ یه هفته از سفارش و سه روز هم از آخرین تیکت بنده که شرایط سرور رو مشخص کرده بودم می گذره ... چندین بار هم گفتم که عجله دارم شایان جان ، تیکت رو هم ج ندادید که کی بالاخره حاضر می شه ... یاهو هم ندیدمتون ... ممنون می شم یه رسیدگی هم به کار ما داشته باشید ...
سرور : رم 2 - انگلستان
پ.ن : خدای نکرده هیچ قصد بدی از این پست وجود نداره ، فقط و فقط خواهان پیگیری سفارش هستم ، بعد از آماده شدنش و تست کیفیت ، نظر رو همینجا می ذارم . امیدوارم فروش خوبی هم داشته باشید ( بیشتر از پیش ) ....
سلام
ببخشید بابت تاخیر در تحویل سرویس یاهو متاسفانه چون اگر بیام وقتم رو میگیره نمیام
۳روزه سفارش نمیگیریم تا سفارش کاربر هارو تحویل بدیم دیروز ۱۱ تا سفارش تحویل داده شد
امروز هم تعداد زیادی تحویل داده میشه
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2013, 17:18
بالاخره سرور رو تحویل گرفتم کیفیتش عالیه از دست ندید...
البته به یه دلایلی که نمیدونم چیه فعلا آفلاین شده ولی این دلیل نمیشه بگم که کیفیتش بده
نسبت به قیمت عالیه
-
-
April 9th, 2013, 23:12
داداش این سرور 1 گیگ آمریکا پس کی حاظر میشه ؟! شما گفتی پیش فروشه 4-5 روزه آماده میشه الان 8-9 روز گذشته خبری نشده هیچ ! جواب تیکت هم 2 روزه ندادی جواب اس ام اس هم ندادی !!
کیفیت سرورات خوبه ها اما توی ساپورتت کمبود نیرو کاملا حس میشه !
-