3 شنبه برای برادرم درخواست دادم و به من 4 شنبه تحویل دادن و پنج شنبه هم جمع اوری کردیم
این شد اینترنت مخابرات
3 شنبه برای برادرم درخواست دادم و به من 4 شنبه تحویل دادن و پنج شنبه هم جمع اوری کردیم
این شد اینترنت مخابرات
من با توجه به شغلی که دارم تقریبا تمام شرکت های ارائه دهنده اینترنت را تست کردم. نظرم در مورد 2020 بطور خلاصه:
سرعت 1مگ در حد dialup
مودم رایگان را با من 1.200.000 ریال حساب کردن که در بازار زیر70 هزار تومان است.
قیمت ترافیک گران تر از بقیه جاهاست در صورت عدم مصرف سوخت می شود
هزینه استفاده نا مشخص وعجیب بالا روی قبض !!!!!
پرداخت 15هزارتومان بابت نصب رایگان
با توجه به کلاهی که سرم رفته من قصد شکایت از شرکت مربوطه را دارم ازهمدردان تقاضا دارم جهت شرکت در پرونده به عنوان شاکی ایمیل دهید.riahi1313@yahoo.com
دوستان جالب تر از همه جریان منه !
من قبلا از مخابرات لرستان - دورود سرویس داشتم افتضاح بود !!!!
توی 30 روز 10 روز اینترنتم وصل بود ! تازه این ماله وقتیه که اینترنت مخابرات مال خودش بود الان که گلد نته دوستانو میبینم مثلا 4 گیگ حجم داشتن (مدرسه) صبح اومدن دیدن تموم شده رفتن مخابرات بهشون گفته ساعت فلان فلان گیگ مصرف شده و از این حرفا
جای جالبش اینجاست
ساعت 00:45 دقیقه (12:45) 2 گیگ حجم مصرف شده !!!!!!!!!!!!!!
به بنده خداها گفتن مودمتون روشن باشه از حجمتون کم میشه !!!!!!!!!
حالا اینا به کنار
خودم از شرکت x نت گرفتم راضیم
جالبترین پدیده ی مخابرات
5،6 ماهه که مخابرات کلا جمع کردم ! اما هر ماه سر قبض تلفن قسمت adsl (آبونمانو نمیگمااا) برام 4-6 هزار تومن میاد !!!!!
زنگ زدم پشتیبانی اینترنت فعلیم میگه که همچین چیزی نیست !!!!!!!!!!
ویرایش توسط smhnw : February 18th, 2014 در ساعت 20:04
دقیقا از ساعت 14 اینترنت مخابرات دقیقا با کیفیت دیل آپ عرضه می شود تبریک به ملت شهید پرور ایران ! تماس هم میگیری میگن بعد ساعت اداری پشتیبانی نداریم ! این وضع مملکت گل و بلبل ما ست !
خط تلفن من هم روی فیبر نوری هست و مجبورم از مخابرات بگیرم ! بعد میگن زندان آلکاتراس جمع شده ! انحصار طلبی محض مخابرات ! د ز د ی همیشه بالا رفتن از دیوار مردم نیست !
ویرایش توسط dertgtr : February 18th, 2014 در ساعت 19:56
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوستان قبرستان پست های فراموش شده را نبش قبر نفرمایید شرعا (طبق قوانین انجمن) حرام است
مخابراته عمه ننه !
کلا پورت 80 من تعطیله ! پیج ها با جون کندن باز میشن و بعضی وقتا هم باز نمیشن
در عوضش به سرور مجازی خوب ریموت میکنه و کنترل پنل سرور ها عالی باز میشه
وایمکس ایرانسل هم که قربونم بره پینگش به سرورای ایرانی 200 هست![]()
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
من مخابرات نزدیک 2ساله دارم از مازندران - چالوس راضی هستم 1.2بار مشکله قطعی داشتم که خدایی هم مشکل از کابل تلفن ما بود که خودشون اومدند هم خونه هم پست کوچه رو درست کردند دیگه مشکل قطعی نداشتم 512 دارم که سرعت دانلودم 150 هست پینگ هم 150 160 هست خوبه راضیم قطعیشم خیلی به ندرت هست . خلاصه مخابران تا مخابرات داریم ماله مازندران خوبه . الان شما از شرکت هم بگیرید مشکل داریر چون به مخابرات و خونتون قطعی ها مربوط میشه . اما کلا اینترنت در ایران بدرد نمیخوره.
سلام.مخابرات قبلأ توسط شرکت ضحی کیش اینترنتش رو واگذار میکرد که اوایل کیفیت خوبی داشت و اواخر غیر قابل تحمل بود.
بنده از بهمن سال گذشته طی قراردادی یک ساله از اینترنت 2مگ مخابرات با ترافیک 10 گیگ در ماه با هزینه حدود 28 هزار تومان (پرداخت روی صورت حساب تلفن به صورت پرداخت بعد از استفاده) دارم.کاملأ راضی هستم از اینترنتم.
در ابتدا دوره 120 گیگ ترافیک داده شد (محدودیتی برای استفاده 10 گیگ در ماه نداشت) و الان فکر میکنم حدود 30-40 گیگ دیگر مانده.
علاوه بر این سرعت دانلود های شبانه هم راضی کننده بوده و گاهأ تا 4 گیگ در طول شب قابل دانلود است.
سرعت دانلود بیش از 200 است همیشه و تا 260 هم گاهأ سرعت نوسان دارد (سرعت متوسط 240)
با این هزینه ، اینترنت با این سرعت و با این پهنای باند فکر نمیکنم قابل مقایسه باشه با سایر شرکت ها.
پشتیبانی 2020 هم که 24 ساعته هست خوب هست و راضی هستم.
ضمنأ از استان گیلان هستم.
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
پست اول برای سال 2012 هستش!!!!!!! و این تاپیک بر میگرده به اون سال
آوردن پست های قدیمی به بالا خلاف قوانین انجمن هست بسه دیگه جمش کنید
کیفیت مخابرات در حال حاضر قابل قیاس با سال 2012 نیست و استارتر هم نمیدونم این مطالب رو از کجا آورده به هر حال تموم شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)