دوستان اندکی صبر داشته باشید شرایط می دانم خیلی سخت هست چون ما هم یک سایتی داریم و کلی زحمت به همراه دوستانی که داشتیم
و یکی از دوستان که هستن و نمی گم داریم.
ما هم دلمون می جوشه برای این قضیه ولی اندکی صبر کنید و توکل بر خدا درست بشه زودتر.
دوستان اندکی صبر داشته باشید شرایط می دانم خیلی سخت هست چون ما هم یک سایتی داریم و کلی زحمت به همراه دوستانی که داشتیم
و یکی از دوستان که هستن و نمی گم داریم.
ما هم دلمون می جوشه برای این قضیه ولی اندکی صبر کنید و توکل بر خدا درست بشه زودتر.
من همه چیم بک سایتمه یعنی اگه بک نداشته باشم تمومه.
3 ترابایت قایل هستش!
فروش بک لینک قوی با پیج رنک 5 و قیمت مناسب.(seosite24@yahoo.com)
من از سرور ایران رسیلر داشتم که آی پی های نمایندگی رو تغییر دادند و مشکل خدا رو شکر حل شد
من که آی پی سرورم رو به یه سرور دیگه که قبلا داشتم انتقال دادم
همین که انتقال دادم آنلاین سایتم از 9 نفر به 300 رسید
بابت این مشکل از دیروز تا حالا2 نفر سرویس رو کنسل کردن و بک مانی دادیم
امید وارم زودتر مشکل برطرف بشه!!
HUM ...
امروز که تموم شد
شاید فرداااااااااااااااااااااا ااااااااااا
البته شاید
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
از دیروز تا الان از پلیس فتا دوبار به من زنگ زدن و گفتن پول ملت رو بک بدم![]()
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
نه دیگه
کلا امید ما نا امدی شد
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
اوضاع بسیار خنده دار و شاید گریه دار هست....آخه یعنی چی؟ خوب بیاد بگه چی شده...بک اپ پریده؟ سرور پریده؟ اطلاعات پریده؟ بالاخره باید بگه جریان چیه یا نه؟ 2 روزه ملت رو سرگردان و نگران نگه داشتند...
این یعنی اینکه خودشونم نمیدونن میتونن بک آپ بگیرند یا نه.. برای همین جواب نمیدند.. تنها چیزی که میدونم اینه که با وجود این همه شاکی و ضرر دیده کار این شرکت به کل باطل هست و ورشکست..کارشون به سرور جایگزین نمیکشه اگر بک اپ نداشته باشند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)