در پیغام خصوصی راهنمایی و توضیحات را دادم با تشکر.
در پیغام خصوصی راهنمایی و توضیحات را دادم با تشکر.
تغییرات کدهای این اسکریپت خیلی ساده است واقعا زحمت کشیدید .
ویرایش توسط makh000f : June 4th, 2015 در ساعت 10:40
سلام
من برای مشتری نصب کردم خود ورژن جدید ولی قالب سفید باز میشه من فقط از سایت اصلی دانلود کردم و اکسترک کردم پنل مدیریش باز میشه فقط قالب چندین بار پاک کردم ونصب کردم مشکل حل نشد
http://user.parsnod32.ir
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
در یاهو در تماس باشید
mojtabaqomi@att.net
(: Enjoy loyalty
با عرض سلام خدمت دوستان بنده قرار هست یه قالب برای پنل مدیریت فریر طراحی کنم فلن روش فکر نکردم که رایگان بذارم یا پولی اگر هم پولی بذارم با هزینه اندک اندک خواهد بود از دوستان خواهش دارم که نظرات و یا پیشنهاد هایی دارن که برای قرار گرفتن در پنل مدیریت نیاز هست در تایپیک زیر قرار دهند.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...09#post1346009
با تشکر
(: Enjoy loyalty
با درود ،
آقا من تا یه مدتی پیش هیچ مشکلی با این اسکریپت نداشتم تا اینکه اخیرا متوجه شدم ایمیل به خریدار ارسال نمیشه.
خودم یه تست کردم بعد از خرید که مشتری برمیگرده به سایت میزنه function in email.php cannot be run
پلاگین smtp که توی نسخه 1.58 هم بود رو نصب کردم و تست کردم ، ارور میده نمیدونم مشکل از هاسته یا پلاگین
البته اینم بگم من یه اسکریپت دیگه هم داشتم که واسه پشتیبانی بود ، اونم ایمیلش خراب شده.
احتمال زیاد از هاسته ، ولی مشکلش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یکبار پلاگین email.php را پاک کنید و از دیتابیس هم پاک کنید سپس مجدد اپلود و نصب و تنظیمات کنید .
من از همونی که شما دارید 5ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره. سپس جیمیل تنظیم کنید در قسمت تنظیمات هم جیمیل تنظیم کنید .
و تست کنید اگر به جیمیل ایمیل فرستاد به یاهو نفرستاد احتمال زیاد مشکل از ایپی هاست هست که در یاهو بلاک شده که به مرور زمان درست میشه یا اینکه ایپی یا هاست عوض کنید البته این مشکل شما از هاست نیست از پلاگین شما شاید غیرغعال شده یا غیره اما کارایی که گفته شد را انجام بدید 50% به نتیجه میرسید با تشکر.
لطفا اگه کسی دروازه پرداخت جدید اقتصاد نوین داره اطلاع بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)