اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
اگه منظورتون این لینک هست:
ثبت شکایت | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
خیلی وقته بسته است :
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
چرا همه میخوان بیان تخریب؟ اونم با یک پست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
چیزی درست نمیشه و به جای ختم نمیشه با شکایت از خود پلیس یا فتا پلیس یا هر کسی دیگه . نیازمند اخبار جدید هستیم که بررسی پرداخت های مشکل دار دیتا سنتر به کجا رسیده است :|
خير عزيز يعني چي تخريب چرا از موضوع خبر ندارين الکي ميگين تخريب؟
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
از اينجا فروشگاه اينترينتي
چون اون قسمت بسته بود اول مطمين بشين بعد بگين تخريب اوکي؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
لینک دیدی اصلا؟!!!!!
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نوشته میزان خسارت
میزان پاسخگویی فروشنده
اونوقت شما میگین خلاف قوانین جمهوری اسلامی بفروشه ؟!!!!!!!
بهتره از همین لینک اقدام کنین حتما به نتیجه میرسین ادرشونم که هست
به هر حال بايد از يه جايي شروع کنم به اونجا هم ميرسم يا به حقم ميرسم يا خير تا خدا چي بخواد
آقای پارسیان کسانی هستند که پولشون رو میخوان آقا جان تمدید نمیخوام ! هزینه رو برگشت بزنید !
فعلا هزینه کسانی که پولشون رو میخوان لطف کنید واریز کنید !! اینقدر هم نندازین عقب!!!
از دادن هزینه فرار میکنید و هرگز هم جواب نمیدید ! جواب ایمیلم هم نمیدید !
هزینه رو کسانی هستند که لازم دارند اما شما انگار نه انگار !.
آقای پارسیان بهتر است اگر خبر جدیدی دارید بزارید و یا مطرح کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)