-
July 26th, 2017, 23:02
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نوشته اصلی توسط
mri_6889
البتّه به نظرم باید شرکتهایی که ادّعا میکنند در کشوری دیگر ثبت شدهاند، این ادّعای خودشون رو ثابت کنند. چون برخی از شرکتها جتّی توی ایران هم ثبت نشدهاند ولی ادّعا میکنند که اونور ثبت شدهاند. متأسقانه کاربران هم گول میخورند و بعضی وقتها وقتی مشکل پیش میاد، شرکته جیم میشه. بنابراین اثبات ادّعا مثل اعلام شماره ثبت شرکت و سایت اداره ثبت شرکتهای اون کشور برای استعلام ضروری هست. این هم جهت شفّاف سازی است.
دقیقا همینطوره برای همین مسئله و چند مورد دیگه گفتم باید به دقت انتخاب کرد
مطالعه و تحقیق در مورد پیشینه شرکت و میزان رضایتمندی مشتریان و ... ضروری هست، هرچند 100% مشخص نمیکنه در آینده چی میشه ولی حداقل از خیلی مسائل میتونه جلوگیری کنه
-
تعداد تشکر ها از babakebrahimi به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2017 23:02
# ADS
-
July 26th, 2017, 23:10
ضمناً بحث راه اندازی رجیسترر در کشورهای همسایه و غیر همسایه هم به طور جدّی باید پیگیری بشه توسّط شرکتهای مختلف.
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2017, 00:22
این جوکر و hexonet و Open Provider نگفتهاند که چه زمانی وبمانی و OkPay و PerfectMoney و... رو به سیستم خودشون اضافه میکنند؟ چون حالا تا زمانی که راه حل اساسی تر پیدا بشه، موقّت هم که شده مجبوریم دامینهای در حال انقضا رو ببریم پیش همینها.
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2017, 00:24

نوشته اصلی توسط
mri_6889
این جوکر و hexonet و Open Provider نگفتهاند که چه زمانی وبمانی و OkPay و PerfectMoney و... رو به سیستم خودشون اضافه میکنند؟ چون حالا تا زمانی که راه حل اساسی تر پیدا بشه، موقّت هم که شده مجبوریم دامینهای در حال انقضا رو ببریم پیش همینها.
بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من که در این مورد درخواستی ندادم و خبر ندارم، خودشونم چیزی در این مورد اعلام نکردند تابحال
چون من به شخصه از پی پال استفاده میکنم
-
-
July 27th, 2017, 10:31

نوشته اصلی توسط
mri_6889
چطوری میشه سادهتر کرد؟
من فکر میکنم از الان دیگه همه شرکتهای هاستینگ ایرانی باید به فکر ثبت شرکت در کشورهای دیگر باشند. چون دیگه دوران کار کردن با مشخّصات شرکت ایرانی با توجّه به تصویب هر روزه تحریمهای بیشتر و سخت گیریهای OFAC(دفتر نظارت بر داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا=دفتر نظارت بر تحریم آمریکا) تعطیل هست. شک نکنید به یک سال نمیکشه که دوباره میآیید اینجا تاپیک میزنید که شرکت X و Y ایران رو تحریم کرد. بابا من روی internetbs.net از کشور کوچک باهاماس(که خیلی پرت هست) سرویس داشتم یک سال پیش تحریم کرد و کمتر از یک ماه فرصت داد که دامینها رو جمع کنم ببرم. وب مانی هم داشت. مشتری ایرانی هم تقریبا نداشت(تا اونجایی که من میدونم) ولی خیلی راحت در کنار کوبا و کره شمالی و... تحریم کرد رفت. حالا شما نشستهاید که شرکتی در قلب اروپا شما رو تحریم نکنه. کافیه بانکی که توش حساب داره یا پلیس اون کشور یا... یک اخم بهش بکنه. فوری میگه یک ماه وقت دارید بروید جای دیگه.
آقا وقتی دانلود درایور کارت گرافیک از سایت Intel و nVidia و AMD و دانلود فلش پلیر و Adobe Acrobat Reader و پلاگین جاوا که هیچ پولی هم توش رد و بدل نمیشه، تحریم هست، شما چه انتظاری دارید از سرویس دهندههای دامین که دقیقاً پول میگیرند بابت سرویس خودشون؟
الان وقتش هست که همه کسانی که میتوانند، بروند در دوبی و ترکیه و گرجستان و ارمنستان و اروپا و... یک خانهای، دفتری، چیزی بخرند و سرویس دفتر کار مجازی ارائه دهند. این کار به شدّت لازم هست.
سرویس فروش و شارژ سیمکارتهای داخلی سایر کشورها(نه سیمکارتهای Roamig Free مثل WorldSim) خیلی لازم هست. سرویس ارائه آدرس معتبر در سایر کشورها خیلی لازم هست و همچنین سرویس شماره تلفن ثابت و فکس داخل این کشورها. الان این سرویسها ارائه میشه ولی قیمتهایش خیلی گزاف هست و تعداد ارائه دهندگان کم هست. الان چند تا فروشنده و شارژ کن سیمکارت امارات و ترکیه داریم؟ مستر کارت و ویزا کارت ترکیه که اصلاً نیست تقریباً. همه رفتهاند سمت این تاجیکستان بی در و پیکر.
سلام
اگر منظورتون مستقیما شرکت فراسو هست باید خدمتتون عرض کنم تمامی مراودات مالی شرکت فراسو با دیتاسنترها یا شرکتهای خارج از ایران چه با ایران مشکل داشته باشند چه نداشته باشند از طریق هویت حقوقی گرجی یا سوئیسی شرکت انجام میشود و ایرانی نیست تا حد زیادی هم با حرف شما موافقم خیلی وقت هست که ما و خیلی دوستان دیگر به این نتیجه رسیدیم و عملیاتی کردیم ، شرکت فراسو علاوه بر ایران در حال سرویس دهی به تعداد محدودی (فعلا) شرکت اروپایی میباشد و بلکل برند و نام دیگری داریم که بنابر سیاست های شرکت در برند ایرانی اعلام وجود نشده است .
اگر در تاپیک هم دقیت بفرمایید عرض کردیم که قرار داد رسمی با رجیسترر داریم و قضیه سرویس گرفتن ما صرفا ایجاد یک اکانت و شارژ کردن و دریافت ریسلری نیست بعدها شاهدش خواهید بود .
-
-
July 28th, 2017, 18:59
عضو انجمن
تجربه تا اینجا
بنده دامنه ها رو کم کم دارم منتقل میکنم به domainnameapi.com .
پنل خوبی داره
قیمت خوبی داره
یک دامنه همین الان منتقل کردم ظرف 30 دقیقه منتقل شد.
وبمانی هم اضافه کرده با وبمانی شارژ کردم
معایب :
1- پنل برای کاربرنهایی نداره
2- امکان سابریسلر نداره که گفته انشالله به زودی روش کار می کنیم !
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
-
July 28th, 2017, 19:05

نوشته اصلی توسط
isoroush
تجربه تا اینجا
بنده دامنه ها رو کم کم دارم منتقل میکنم به domainnameapi.com .
پنل خوبی داره
قیمت خوبی داره
یک دامنه همین الان منتقل کردم ظرف 30 دقیقه منتقل شد.
وبمانی هم اضافه کرده با وبمانی شارژ کردم
معایب :
1- پنل برای کاربرنهایی نداره
2- امکان سابریسلر نداره که گفته انشالله به زودی روش کار می کنیم !
سلام
در صورت امکان یک شات از پنل کاربری خودتون قرار بدید.
با تشکر.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
July 28th, 2017, 19:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
در صورت امکان یک شات از پنل کاربری خودتون قرار بدید.
با تشکر.
سلام خدمت شما
نکاتی در مورد پنل domainnameapi.com
زبان وبسایت ترجمه بسیار عالی و خوبی برای "انگلیسی" - "ترکیه ای" و "روسیه ای" داره.
واحدهای پولی مورد پذیرش رجیستر : دلار - لیر ترکیه - یورو
درگاه پرداختها : کارت - پی پال - حواله بانکی از شعبه های ارزی
پلاگین آماده و حرفه ای برای whmcs نیز از بخش ماژولهای پنل قابل دانلود هست
ما چندین تراکنش با مسترکارت لیر ترکیه انجام دادیم.
پس از شارژ اکانت و کسر لیر از حساب ، با محاسبه نرخ (1 TL=3,5379 $) حساب به دلار شارژ میشه که میتونین ثبت/تمدید/انتقال رو به سادگی انجام بدین
ویرایش توسط dizaji_saeed : July 28th, 2017 در ساعت 20:56
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
-
July 29th, 2017, 01:06
عضو انجمن
حماسه ای دیگر از هموطنان ایرانی
پس از رنک گرفتن ریسلو از ایران !
ایندفعه http://www.alexa.com/siteinfo/domainnameapi.com
رنک 22k ایران
ماشالله ریسلو واسه هرکی آب نداشت واسه atakteknoloji نون داشت
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
-
July 29th, 2017, 01:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
isoroush
درود
دوست عزیز رنک این وبسایت توی ایران در حد یک وبسایت کاملا معمولی هست
پس اگه اینجوری که شما میفرمایین ، لطفا رنک توی ایران سایت هگزونت آلمان رو هم چک بفرمایین 5k
http://www.alexa.com/siteinfo/hexonet.net
البته در کل بر اساس این رنک نمیشه قضاوت کلی کرد
صرفا یک آمار هست
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-