خیر عزیزم شما ناراحت نباشید
بنده با تمام وجود پیگیری میکنم
اگر به نتیجه رسیدم خودم تمام درخواست شما رو انجام خواهد داد
از بابت حق و حقوقتون اصلا نگران نباشید
به خاک پدرم قسم اگر می دونستم این برنامه ها قرار هست پیاده بشه هیچ وقت همچین کار و نمی کرد....
به هر حال الان از نظر من همه باید با هم تعامل داشته باشیم
هر سوالی بود من خودم در خدمتم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!
من حدود 4 وی پی اس ازتون خریدم همش باز نمیشه . آخه این چه وضعیه تیکتم که جواب نمیدید
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
روش دریافت سرور ها و یا پایدار نگهداشتن سرویس
مراحل به شکل زیر می باشد
1. آسمان ارتباط شرق - پرداخت آنلاین
در فرم باز شد مشخصات زیر را وارد نمایید
قيمت به تومان : 4000
پرداخت کننده : نام ثبت شده شما در کلون سرور
ايميل معتبر : ایمیل ثبت نام شده در کلون سرور
موبایل معتبر : یک شماره تماس مستقیم و واقعی ( فعالسازی سرور مجازی از طریق پیام کوتاه اطلاع داده خواهد شد)
نوع سرویس : آی پی سرور مجازی مورد نظر
کد پیگیری : برای کاربران رم یک گیگ Ak984 و برای سایر پلن ها ZG374
پس از پرداخت
2. با همین مشخصات در سایت رو به رو نیز ثبت نام به عمل آورید صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق
مراحل تحویل سرور مجازی
1. انتقال سرویس شما به سرور جدید
2. کاهش رم به 512 برای کاربران رم 1 گیگ
3. بررسی کنترل کیفیت سرور مجازی مورد نظر
زمان راه اندازی نیز بین 5 تا 15 دقیقه خواهد بود
پس از پرداخت نیز احتیاجی به هماهنگی نمی باشد تمام اطلاعات در سیستم ثبت خواهند شد
دوستانی که سرویس های خودشون تحویل گرفتن نیز به همین شکل عمل کنن
موفق باشید
میشه لطفا جواب پیام من رو هم بدین
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)