سلام
خسته نباشید
هر کاری کردم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم
Perms ها هم همه جوره تغییر دادم ولی نشد.
فایل ها رو هر جایی جابجا کردم هم نتونستم از لینک سایت اجراشون کنم جهت نصب.
بصورت دستی هم ویرایش کردم ولی بعد از اتمام مجددا چیزی مثل حالت قبل نتونستم از طریق لینک سایت چیزی مشاهده کنم.
جناب پاکزاد این خطا خیلی داره اذیت میکنه و مشتری رو میپرونه
اگر یادتون باشه قبلا هم در موردش صحبت کردیم با هم
خریدار میره به صفحه بانک پول از حسابش کم میشه به حساب من میاد ولی وقتی میخواد رمز ببینیه چنین صفحه ای میبینه در حالی که همه شناسه های پرداخت درسته ولی رمزی در کار نیست و اونوقته حسابی شاکی میشه تومیدیرت هم وضعیت روی ایجاد شده میمونه
گفتم شاید مشکل از هاستم باشه که خارج از کشور هست باشه
به سرور های هاست ایران (داخل ایران) منتقل کردم سایتو فرایند خرید خیلی تند تر شده ولی این مشکل هنوز پا برجا هست
مشکل خیلی بدی هست ممنون میشم رسیدگی کنید
توی ورژن بتا هم این مشکل بود عکسشم گذاشته بودم ولی اون موقه تو صفحه چند خط خطا در مورد sql بود اینجا خطا نیست ولی همون داستان دوباره به راه هست ممنون میشم بر طرف کنید
با سپاس
ببخشید یعنی الان ما با نصب این اسکریپت میتونیم درآمد داشته باشیم؟آیا این درآمد ناشی از کل سود هست یا اینکه یک درصدی از سود به ما تعلق میگیره؟میتونیم رووش سرمایه گذاری کنیم و به درآمد برسیم؟توضیح بدید.من مایلم که یک سایت در این زمینه بسازم
ببخشید یعنی الان ما با نصب این اسکریپت میتونیم درآمد داشته باشیم؟آیا این درآمد ناشی از کل سود هست یا اینکه یک درصدی از سود به ما تعلق میگیره؟میتونیم رووش سرمایه گذاری کنیم و به درآمد برسیم؟توضیح بدید.من مایلم که یک سایت در این زمینه بسازم
سلام
شما باید از نمایندگی ها شارژ با قیمت کمتر تهیه کنید و در سایت با قیمت های دولتی در سایت بفروش برسانید.سود بستگی به میزان فروش شما دارد
دوست عزيز سودش چيزري نيست كه بخواهيد روش حساب كنيد چاز من به شما نصيحت كه طرفش نيائيد
محمد جان من نسخه تجاری رو برای حمابت از سایت دریافت کردم و ظاهر رو یکم سفارشی کردم و از پارس پال درگاه گرفتم و تنظیم و نصب کردم ولی وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط صفحه رفرش میشه.
واسه اطمینان اسکریپت رو روی یه یه دامنه دیگه نصب کردم وبدون هیچگونه دستکاری تو ظاهر ، درگاه پارس پال و نصب و تنظیم کردم و خیلی خوب هم کار کرد و مشکلی پیش نیومد.
عزیز میشه خواهش کنم کمکم کنی درستش کنم ؟ هزینه هم هرچی باشه تقدیم میکنم. چون بشدت به این درگاه احتیاج دارم.