این لینک که باز نمی شه
سلام دوستان
شرمنده تاپیک قدیمی رو بالا میارم. ولی یه سؤالی برام پیش اومده هرجا گشتم جوابشو پیدا نکردم.
من میخوام کارت ها رو مدیریت کنم ولی میگه باید کلید رمزنگار رو وارد کنی.
این کلید رمزنگار چی هست و از کجا باید گیرش آورد ؟
مرسی
مرسی عزیز.
محمد جان من نسخه تجاری رو برای حمابت از سایت دریافت کردم و ظاهر رو یکم سفارشی کردم و از پارس پال درگاه گرفتم و تنظیم و نصب کردم ولی وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط صفحه رفرش میشه.
واسه اطمینان اسکریپت رو روی یه یه دامنه دیگه نصب کردم وبدون هیچگونه دستکاری تو ظاهر ، درگاه پارس پال و نصب و تنظیم کردم و خیلی خوب هم کار کرد و مشکلی پیش نیومد.
عزیز میشه خواهش کنم کمکم کنی درستش کنم ؟ هزینه هم هرچی باشه تقدیم میکنم. چون بشدت به این درگاه احتیاج دارم.
فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه چون الان من خودم هم از چند درگاه استفاده می کنم و درگاه پارس پال هم مشکل نداره و درست کار می کنه
فروش کارت شارژ ایرانسل و همراه اول با قیمت خرید - اکانت دانلود ام پی سی شارژ - چارجمی
شما منو در یاهو اضافه کنید تا مشکل رو به صورت آنلاین با هم بررسی کنیم
سلام
نسخه نهایی منتشر نشد؟ یا آموزش فروش اکانتهای دیگه با این ورژن؟
آقا من تو یکی از این درگاه پیامک ها (پیام-رسان.کام) ثبت نام کردم و شارژ هم کردم و فایل php که تو سایت خودتون قرار دادین برای رو هم آپلود کردم توی مکان مورد نظر.
تو خود مدیریت هم تنظیمات رو انجام دادم. هم شماره عمومی رو وارد کردم و هم یوزر پسوردم توی سایت پیام رسان رو.
ولی بعد از پرداخت پیامکی نمیاد.
چیزی رو جا انداختم به نظرتون ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)