صفحه 40 از 49 نخستنخست ... 30363738394041424344 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 488

موضوع: تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    580
    تشکر شده در
    192 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نقل قول نوشته اصلی توسط nevergotme نمایش پست ها
    دوست من انجمن داشت ، از هیچی خبر نداشت ، امروز دامنه ش ساسپند شده نتونسته تمدید کنه.
    انتقال دامنه های اکسپایر شده هم در حال حاضر امکان پذیر است. به شرطی که قبل از اکسپایر ، قفل نبوده باشند. حتی خود ریسلو هم تا تاریخی که گفته باید اجازه ی تمدید را بده و بعد از اون فقط اجازه نمیده. البته ما دامنه ای را به تازگی تمدید نکرده ایم و همه را به نمایندگی دومین هگزونت منتقل کرده ایم و صد درصد مطمئن نیستم که به وعده شان عمل میکنند یا قاون جدیدی برای خودشان وضع کرده اند.
    اینجا آموزش آنلاک کردن همه دامنه ها را برای سرویس دهندگان گرامی گذاشته ام که از بروز این مشکلات برای مشتریانشان چلوگیری کنند.
    ما از قبل فکر این موضوع را برای مشتریان و نمایندگانمان کرده بودیم و مشتریان ما چنین مشکلی ندارند.

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    85 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nevergotme نمایش پست ها
    دوست من انجمن داشت ، از هیچی خبر نداشت ، امروز دامنه ش ساسپند شده نتونسته تمدید کنه.
    مشکل از جای دیگری هست ریسلو بابت تحریم هیچ دامنه ای رو ساسپند نکرده و نمیکنه
    بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط miladk نمایش پست ها
    وبسایت هایی که پارتی و اعتبار بالایی دارند باید در مورد این قضیه اطلاع رسانی کنند تا یک Registrar رسمی ICANN در ایران باز شود تا دیگه این مشکلات رو نداشته باشیم...
    آیکان به ایران نمایندگی رسمی نمیده
    یکی از همکاران در پی اخذ نمایندگی برای ترکیه هست که در سایه اون به ایران هم سرویس بدن
    آدرس تلگرام:
    https://t.me/babak1983
    آیدی تلگرام:
    @babak1983

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

من پیش بینی میکنم ایرانی‌ها این چندتا Registrar باقی مانده رو هم که فعلاً با ایرانی‌ها کاری ندارند میروند و بعد اینها هم یکی یکی تحریم میکنند تا اینکه آخرش دیگه هیچ Registrarی با ریسلر ایرانی کار نمیکند. الان Hexonet آلمانی و Joker آلمانی و OpenSRS کانادایی و حتّی gandi.net فرانسوی هم به فوت بند هستند در رابطه با موضوع تحریم. یعنی اگر Resello دو سال طول کشید تا تحریم کنه، اینها شش ماهه تحریم میکنند. اگر اینها هم تحریم فرمودند، برنامه بعدی کجا است؟ کجا کوچ می‌کنید؟ از همین الان فکرش رو بکنید، اگر جوابی ندارید، بهتره به فکر این باشید که دیگه دوره ثبت دامین با مشخّصات ایرانی داره به پایان میرسه و هر کسی باید از همین الان یک آدرس و شماره تلفن معتبر در آن سوی آبها واسه خودش جور کنه یا فقط بره توی کار دامین ملّی. آنوقت هست که دامین .ir قیمت خوبی پیدا میکنه و همه واسش سر و دست میشکنند.
    ویرایش توسط mri_6889 : July 26th, 2017 در ساعت 00:34

5. تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    103 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
    من پیش بینی میکنم ایرانی‌ها این چندتا Registrar باقی مانده رو هم که فعلاً با ایرانی‌ها کاری ندارند میروند و بعد اینها هم یکی یکی تحریم میکنند تا اینکه آخرش دیگه هیچ Registrarی با ریسلر ایرانی کار نمیکند. الان Hexonet آلمانی و Joker آلمانی و OpenSRS کانادایی و حتّی gandi.net فرانسوی هم به فوت بند هستند در رابطه با موضوع تحریم. یعنی اگر Resello دو سال طول کشید تا تحریم کنه، اینها شش ماهه تحریم میکنند. اگر اینها هم تحریم فرمودند، برنامه بعدی کجا است؟ کجا کوچ می‌کنید؟ از همین الان فکرش رو بکنید، اگر جوابی ندارید، بهتره به فکر این باشید که دیگه دوره ثبت دامین با مشخّصات ایرانی داره به پایان میرسه و هر کسی باید از همین الان یک آدرس و شماره تلفن معتبر در آن سوی آبها واسه خودش جور کنه یا فقط بره توی کار دامین ملّی. آنوقت هست که دامین .ir قیمت خوبی پیدا میکنه و همه واسش سر و دست میشکنند.
    راهکار زیاد وجود داره کار به اینجاها کشیده نمیشه ، نمیشه جلو تحریم رو گرفت اما میشه راه های مقابله با تحریم رو ساده تر کرد
    فروش ویژه فراسو سامانه پاسارگاد
    برای دریافت آخرین اطلاعیه ها عضو کانال تلگرام فراسو شوید

عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faraso نمایش پست ها
    راهکار زیاد وجود داره کار به اینجاها کشیده نمیشه ، نمیشه جلو تحریم رو گرفت اما میشه راه های مقابله با تحریم رو ساده تر کرد
    ممنون میشم در خصوص رجیستراری که پیشنهاد می کنید توضیحاتی ارسال کنید تماس که میگیریم میگن امکان ذکرش نیست تیکت بزارید تیکت هم میگن نمیشه نامش رو بگیم !!!!!!!!
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    103 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط modiranhosting نمایش پست ها
    ممنون میشم در خصوص رجیستراری که پیشنهاد می کنید توضیحاتی ارسال کنید تماس که میگیریم میگن امکان ذکرش نیست تیکت بزارید تیکت هم میگن نمیشه نامش رو بگیم !!!!!!!!
    اعلام نکردن نام رجیسترار از سمت ما علتهایی داشت که خوشبختانه این عدم اعلام مفید هم بود در حال حاضر اعلام شده در تاپیکی که لینک آن در امضای بنده موجود هست میتونید مشاهده کنید توضیحات کاملی هم ارائه شده است
    فروش ویژه فراسو سامانه پاسارگاد
    برای دریافت آخرین اطلاعیه ها عضو کانال تلگرام فراسو شوید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    580
    تشکر شده در
    192 پست

دوستان توصیه میکنم از جایی سرویس بگیرید که همه چیزش شفاف باشه و پنل تحت سایت خود رجیسترار داشته باشید که وابسته به شرکت نماینده نباشید.
    مثلا ایران سرور دیدم که دامین مهم یک نفر رو که منتقل کرده بود همه whois ش رو زده بود به نام خود ایران سرور. خب این مشتری بدبخت الان لنگ ایران سرور هست و اگه بخواد دامینشو هر کاری بکنه باید زنگ بزنه به اینا و اگرم بخواد منتقلش کنه اگه اذیت نکنن ، اگه اذیتش نکنن فقط بعد از چند بار تیکت و التماس احتمالا امکان پذیر باشه.
    که با شناختی که ما در این سالها از برخی شرکتها بدست آوردیم میدونیم که شرکتی که شفاف کار نکنه و دامینو به نام مشتری نزنه ، سر ترنسفر هم هزار تا بلا سر مشتری میاره. مراقب باشید که از چاله در نیاید بیفتید توی چاه.

شرکت هگزونت برای همه مشتری ها تحت سایت خودش پنل میده و ماژول whmcs اوپن سورس و api پیشرفته داره و مشتری فقط تنها برای شارژ اکانت و گرفتن راهنمایی ممکنه نیاز به ما داشته باشه و همه کارهاشو خودش بدون نیاز به ما میتونه انجام بده و اختیار کامل دامینتش برای خودش هست. در این تاپیک توضیحات کامل دادیم اگر دوستان نیاز داشتند. http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188522

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faraso نمایش پست ها
    چطوری میشه ساده‌تر کرد؟
    من فکر میکنم از الان دیگه همه شرکتهای هاستینگ ایرانی باید به فکر ثبت شرکت در کشورهای دیگر باشند. چون دیگه دوران کار کردن با مشخّصات شرکت ایرانی با توجّه به تصویب هر روزه تحریم‌های بیشتر و سخت گیری‌های OFAC(دفتر نظارت بر دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا=دفتر نظارت بر تحریم آمریکا) تعطیل هست. شک نکنید به یک سال نمیکشه که دوباره می‌آیید اینجا تاپیک میزنید که شرکت X و Y ایران رو تحریم کرد. بابا من روی internetbs.net از کشور کوچک باهاماس(که خیلی پرت هست) سرویس داشتم یک سال پیش تحریم کرد و کمتر از یک ماه فرصت داد که دامین‌ها رو جمع کنم ببرم. وب مانی هم داشت. مشتری ایرانی هم تقریبا نداشت(تا اونجایی که من میدونم) ولی خیلی راحت در کنار کوبا و کره شمالی و... تحریم کرد رفت. حالا شما نشسته‌اید که شرکتی در قلب اروپا شما رو تحریم نکنه. کافیه بانکی که توش حساب داره یا پلیس اون کشور یا... یک اخم بهش بکنه. فوری میگه یک ماه وقت دارید بروید جای دیگه.

آقا وقتی دانلود درایور کارت گرافیک از سایت Intel و nVidia و AMD و دانلود فلش پلیر و Adobe Acrobat Reader و پلاگین جاوا که هیچ پولی هم توش رد و بدل نمیشه، تحریم هست، شما چه انتظاری دارید از سرویس دهنده‌های دامین که دقیقاً پول میگیرند بابت سرویس خودشون؟

الان وقتش هست که همه کسانی که میتوانند، بروند در دوبی و ترکیه و گرجستان و ارمنستان و اروپا و... یک خانه‌ای، دفتری، چیزی بخرند و سرویس دفتر کار مجازی ارائه دهند. این کار به شدّت لازم هست.
    سرویس فروش و شارژ سیمکارتهای داخلی سایر کشورها(نه سیمکارتهای Roamig Free مثل WorldSim) خیلی لازم هست. سرویس ارائه آدرس معتبر در سایر کشورها خیلی لازم هست و همچنین سرویس شماره تلفن ثابت و فکس داخل این کشورها. الان این سرویسها ارائه میشه ولی قیمت‌هایش خیلی گزاف هست و تعداد ارائه دهندگان کم هست. الان چند تا فروشنده و شارژ کن سیمکارت امارات و ترکیه داریم؟ مستر کارت و ویزا کارت ترکیه که اصلاً نیست تقریباً. همه رفته‌اند سمت این تاجیکستان بی در و پیکر.
    ویرایش توسط mri_6889 : July 26th, 2017 در ساعت 22:37

11. تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    85 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
    چطوری میشه ساده‌تر کرد؟
    من فکر میکنم از الان دیگه همه شرکتهای هاستینگ ایرانی باید به فکر ثبت شرکت در کشورهای دیگر باشند. چون دیگه دوران کار کردن با مشخّصات شرکت ایرانی با توجّه به تصویب هر روزه تحریم‌های بیشتر و سخت گیری‌های OFAC(دفتر نظارت بر دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا=دفتر نظارت بر تحریم آمریکا) تعطیل هست. شک نکنید به یک سال نمیکشه که دوباره می‌آیید اینجا تاپیک میزنید که شرکت X و Y ایران رو تحریم کرد. بابا من روی internetbs.net از کشور کوچک باهاماس(که خیلی پرت هست) سرویس داشتم یک سال پیش تحریم کرد و کمتر از یک ماه فرصت داد که دامین‌ها رو جمع کنم ببرم. وب مانی هم داشت. مشتری ایرانی هم تقریبا نداشت(تا اونجایی که من میدونم) ولی خیلی راحت در کنار کوبا و کره شمالی و... تحریم کرد رفت. حالا شما نشسته‌اید که شرکتی در قلب اروپا شما رو تحریم نکنه. کافیه بانکی که توش حساب داره یا پلیس اون کشور یا... یک اخم بهش بکنه. فوری میگه یک ماه وقت دارید بروید جای دیگه.

آقا وقتی دانلود درایور کارت گرافیک از سایت Intel و nVidia و AMD و دانلود فلش پلیر و Adobe Acrobat Reader و پلاگین جاوا که هیچ پولی هم توش رد و بدل نمیشه، تحریم هست، شما چه انتظاری دارید از سرویس دهنده‌های دامین که دقیقاً پول میگیرند بابت سرویس خودشون؟

الان وقتش هست که همه کسانی که میتوانند، بروند در دوبی و ترکیه و گرجستان و ارمنستان و اروپا و... یک خانه‌ای، دفتری، چیزی بخرند و سرویس دفتر کار مجازی ارائه دهند. این کار به شدّت لازم هست.
    سرویس فروش و شارژ سیمکارتهای داخلی سایر کشورها(نه سیمکارتهای Roamig Free مثل WorldSim) خیلی لازم هست. سرویس ارائه آدرس معتبر در سایر کشورها خیلی لازم هست و همچنین سرویس شماره تلفن ثابت و فکس داخل این کشورها. الان این سرویسها ارائه میشه ولی قیمت‌هایش خیلی گزاف هست و تعداد ارائه دهندگان کم هست. الان چند تا فروشنده و شارژ کن سیمکارت امارات و ترکیه داریم؟ مستر کارت و ویزا کارت ترکیه که اصلاً نیست تقریباً. همه رفته‌اند سمت این تاجیکستان بی در و پیکر.
    من هم با دوستمون کاملا موافقم بهترین راهکار ثبت شرکت در خارج از ایران هست و ریسلرهای کوچیکتر به نظر من بهتره زیرمجموعه شرکتهای بزرگی که اونور آب شرکت ثبت کردن بشن البته باید با دقت انتخاب کرد، متاسفانه هم میهنان عزیزمون خیلی بدتر از اونوریها دست آدمو میذارن تو حنا!
    باز اونا مرام دارن وقتی سرویس نمیدن واضح اعلام میکنن به خاطر مشکلات تحریم نمیتونیم سرویس بدیم تا فلان وقت جمع کنید برید
    وطنی ها پولتو میگیرن، سرویس رو نمیدن و کلی هم تهمت بهت میزنن و ...
    اگر چندین شرکت بزرگ اونور آب شرکت رسمی ثبت بکنن و شرکتها و ریسلرها با دقت همکار مناسب خودشون رو انتخاب و زیرمجموعه اونها بشن به نظرم بهتر نتیجه میگیرن
    آدرس تلگرام:
    https://t.me/babak1983
    آیدی تلگرام:
    @babak1983

13. تعداد تشکر ها ازbabakebrahimi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babakebrahimi نمایش پست ها
    من هم با دوستمون کاملا موافقم بهترین راهکار ثبت شرکت در خارج از ایران هست و ریسلرهای کوچیکتر به نظر من بهتره زیرمجموعه شرکتهای بزرگی که اونور آب شرکت ثبت کردن بشن البته باید با دقت انتخاب کرد، متاسفانه هم میهنان عزیزمون خیلی بدتر از اونوریها دست آدمو میذارن تو حنا!
    باز اونا مرام دارن وقتی سرویس نمیدن واضح اعلام میکنن به خاطر مشکلات تحریم نمیتونیم سرویس بدیم تا فلان وقت جمع کنید برید
    وطنی ها پولتو میگیرن، سرویس رو نمیدن و کلی هم تهمت بهت میزنن و ...
    اگر چندین شرکت بزرگ اونور آب شرکت رسمی ثبت بکنن و شرکتها و ریسلرها با دقت همکار مناسب خودشون رو انتخاب و زیرمجموعه اونها بشن به نظرم بهتر نتیجه میگیرن
    البتّه به نظرم باید شرکت‌هایی که ادّعا میکنند در کشوری دیگر ثبت شده‌اند، این ادّعای خودشون رو ثابت کنند. چون برخی از شرکت‌ها جتّی توی ایران هم ثبت نشده‌اند ولی ادّعا میکنند که اونور ثبت شده‌اند. متأسقانه کاربران هم گول میخورند و بعضی وقتها وقتی مشکل پیش میاد، شرکته جیم میشه. بنابراین اثبات ادّعا مثل اعلام شماره ثبت شرکت و سایت اداره ثبت شرکتهای اون کشور برای استعلام ضروری هست. این هم جهت شفّاف سازی است. شفاف سازی اصلی است که از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری میکند. کاربران باید به شرکتهایی که از شفاف سازی طفره میروند، به دیده شک بنگرند.
    ویرایش توسط mri_6889 : July 26th, 2017 در ساعت 23:07

15. تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید

صفحه 40 از 49 نخستنخست ... 30363738394041424344 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)