صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: شکایت علیه سازمان فیزیک نظری

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت علیه سازمان فیزیک نظری

نمیدونم چرا ما چند ساله داریم کار میکنیم و روزانه بین 20 تا 40 دامین را پرداخت و ثبت میکنیم مشکلی تا حالا نداشتیم روی دامین های شرکتی سختگیری هایی دارند ولی وقتی مدارک کامل باشه جتما ثبت میکنند ثبت هم نکنند دلایلی دارند که مطمعنا منطقی هست .
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

2. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

نخير دليل منطقي ندارند من خودم دو حرفي براي يه شركت (سهامي خاص بود و كلا دو كلمه) ميخواستم ثبت كنم كه مخخف دو كلمه شركت بود و نميكرند آخرش با توسري انجام دادند دامين هاي ساده مشكلي نداره ولي....

اين 120 تومني ديگه آخرشه

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasazan نمایش پست ها
    تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.
    جعل سند كه حداقل شش ماه حبس داره يعني اينقدر ا ....ق هستند به خاطر 120 تومن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    295
    تشکر شده در
    153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H+R نمایش پست ها
    نخير دليل منطقي ندارند من خودم دو حرفي براي يه شركت (سهامي خاص بود و كلا دو كلمه) ميخواستم ثبت كنم كه مخخف دو كلمه شركت بود و نميكرند آخرش با توسري انجام دادند دامين هاي ساده مشكلي نداره ولي....

اين 120 تومني ديگه آخرشه

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

جعل سند كه حداقل شش ماه حبس داره يعني اينقدر ا ....ق هستند به خاطر 120 تومن
    بلاخره برای شما ایمیلی ارسال کرده اند و دلیلی ذکر کرده اند. دلیل چه بود؟ متن ایمیل را برای همه بگذارید. دامنه 2 حرفی co.ir خیلی سخت است چون 2 حرفی ها مخفف خیلی از شرکت ها می باشد و برای nic دردسر های فراوانی ایجاد می کند. تایید دامنه ها چیزی است که nic به اجبار انجام می دهد و اصلا دلشان نمی خواهد این کار را انجام دهد اما به دلیل شکایت های زیادی که از Nic در مراجع مختلف شده است آنها مجبور به اعمال شرایط سخت تری می شوند.
    اگر دامنه co.ir می شناسید که بدون سند ثبت کرده اند به ما هم معرفی کنید!!! بدون دلیل حرف نزنید چون nic بدون سند دامنهco.ir ثبت نمی کند. به هر تبلیغی اعتماد نکنید.

شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
    فروش هاست و دامین
    نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

بلاخره برای شما ایمیلی ارسال کرده اند و دلیلی ذکر کرده اند. دلیل چه بود؟ متن ایمیل را برای همه بگذارید. دامنه 2 حرفی co.ir خیلی سخت است چون 2 حرفی ها مخفف خیلی از شرکت ها می باشد و برای nic دردسر های فراوانی ایجاد می کند. تایید دامنه ها چیزی است که nic به اجبار انجام می دهد و اصلا دلشان نمی خواهد این کار را انجام دهد اما به دلیل شکایت های زیادی که از Nic در مراجع مختلف شده است آنها مجبور به اعمال شرایط سخت تری می شوند.
    اگر دامنه co.ir می شناسید که بدون سند ثبت کرده اند به ما هم معرفی کنید!!! بدون دلیل حرف نزنید چون nic بدون سند دامنهco.ir ثبت نمی کند. به هر تبلیغی اعتماد نکنید.
    شما اينو برا من توجيه كن Query Whois Server - IRNIC البته چون شما مسئوليتي در اون سازمان نداريد بحث نتيجه و فايده خاصي نداره خلاصه وقتي ميگن دوحرفي ميشه بايد بشه شايد دامنه 5 حرفي هم مدعي داشته باشه هركس زودتر.... الان من برم بگم شركت لوله گاز رو دارم lg.co.ir رو بگيريد بديد به من تازه شركت ايراني هم نيست كره اي !!!!!!! اين كه نميشه اين مهران هم كه آخرشه
    ویرایش توسط Rapid : May 10th, 2010 در ساعت 23:32

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    295
    تشکر شده در
    153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H+R نمایش پست ها
    شما اينو برا من توجيه كن Query Whois Server - IRNIC البته چون شما مسئوليتي در اون سازمان نداريد بحث نتيجه و فايده خاصي نداره خلاصه وقتي ميگن دوحرفي ميشه بايد بشه شايد دامنه 5 حرفي هم مدعي داشته باشه هركس زودتر.... الان من برم بگم شركت لوله گاز رو دارم lg.co.ir رو بگيريد بديد به من تازه شركت ايراني هم نيست كره اي !!!!!!! اين كه نميشه اين مهران هم كه آخرشه
    مسئولیت به صورت مستقیم نیست اما کلیه نمایندگان Nic با این سازمان در ارتباط هستند و اکثرا در جلساتی که بعضا برگذار می شود با مسئولین تبادل نظر می کنند و چون در این مورد در آخرین جلسه بحث شده من سعی دارم همانطور که همه نمایندگان حاضر قانع شدند شما را هم قانع کنم.

درباره mehran.ir ذکر کرده این دامنه طی شرایط خاص قابل ثبت است کلا بعضی از اسامی توسط وزارت کشور برای nic ارسال می شود که اجازه ثبت برای افراد با فلان خصوصیت امکان پذیر است و یا اسامی شهر ها و بندر ها و ... همه توسط مراجع ذی صلاح برای nic ارسال می شود. ما هم در این کشور زندگی می کنیم و کار می کنیم و باید به شرایطی که توسط مراجع گذاشته می شود احترام بگذاریم و این را بدانید که این شرایط را nic نمی گذارد. آنها به قوانین عمل می کنند شما یک دامنه it ثبت کنید. ببینید چه میزان زمان می برد. فرم باید پر کنید و فکس کنید و ... تا تایید شود خیلی از دامنه ها هم رد می شوند. باید درک کنید که دامنه ir یک دامنه ملی است و شرایط ملی دارد.

فروش هاست و دامین

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    190 پست

مسئولیت به صورت مستقیم نیست اما کلیه نمایندگان Nic با این سازمان در ارتباط هستند و اکثرا در جلساتی که بعضا برگذار می شود با مسئولین تبادل نظر می کنند و چون در این مورد در آخرین جلسه بحث شده من سعی دارم همانطور که همه نمایندگان حاضر قانع شدند شما را هم قانع کنم.

درباره mehran.ir ذکر کرده این دامنه طی شرایط خاص قابل ثبت است کلا بعضی از اسامی توسط وزارت کشور برای nic ارسال می شود که اجازه ثبت برای افراد با فلان خصوصیت امکان پذیر است و یا اسامی شهر ها و بندر ها و ... همه توسط مراجع ذی صلاح برای nic ارسال می شود. ما هم در این کشور زندگی می کنیم و کار می کنیم و باید به شرایطی که توسط مراجع گذاشته می شود احترام بگذاریم و این را بدانید که این شرایط را nic نمی گذارد. آنها به قوانین عمل می کنند شما یک دامنه it ثبت کنید. ببینید چه میزان زمان می برد. فرم باید پر کنید و فکس کنید و ... تا تایید شود خیلی از دامنه ها هم رد می شوند. باید درک کنید که دامنه ir یک دامنه ملی است و شرایط ملی دارد.
    من .it ثبت كردم از طريق يه شركت لهستاني با يك كليك (نميدونم خودشن چه مراحلي طي كردند) name.com هم در لحظه فكر كنم ثبت كنه در هر صورت اگر قانون بود با توسري دو حرفي ثبت نميكردند ميكردند ؟! الان من مدعي lg.co.ir هستم من را قانع كنيد شركت (فرضي) من ملي هست يا كره جنوبي؟
    البته نيك نيازي به قانع كردن كسي نداره چون انحصاري هست و همون طور كه گفتيد قانع شديد ali.ir هم ممنوعه ! نميدونم شهره كوهه روده يا.... حتما ميگن به حضرت علي مربوطه و ما هم مثل ... قانع ميشيم كلا خوب قانع ميشن ايراني ها
    web2.ir ممنوع بود الان ثبت شده شما در جزيان مسائل نيستيد دوست عزيز

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    مهران؟! شاید به خاطر مرز مهران این دامنه قابل ثبت نیست
    درسته حواسم نبود شهر مهران البته ولي همين ali چي! و nتاي ديگه

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط nic.ir نمایش پست ها
    من چیو به شما و برای چی ثابت کنم؟
    اتقاقی که افتاده رو عرض کردم.

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

ببخشید شما روزی 30 دامین ای آر هم که ثبت کنید ماهی میشود 900 دامین و سالی 10800 از آنجای که می فرمایید چندین سال..پس باید بالای 40 تا 50 هزار دامنه ثبت کرده باشید؟ و با توجه به اینکه در حدود 8 ماه پیش nic.ir برای ثبت 100 هزارمین دامنه .ir به کاربران خود تبریک گفته بود شما به تنهایی سهم بزرگی در این جشن و تبریک nic.ir داشتید.
    می شود گفت نصف دامنه های ثبت شده .ir بر عهد شما بوده است.
    درسته؟

آمار ثبت دامنه های ای آر تا بدین لحظه :

ir: 143525
    ایران : 4406
    co.ir : 2214
    ac.ir : 1219
    gov.ir : 371
    sch.ir : 342
    org.ir : 277
    id.ir: 99
    dnssec.ir 86
    net.ir 47
    مجموع: 152586

آیا امکان این هست که فقط 100 دامنه آخری که ثبت کردید را بفرمایید؟
    ممون
    شما اسم شركت و دامنه درخواستي رو اگر دوست داريد تو پ/خ بگيد اگر حق باهاتون باشه ميگم بريد كجا شكايت كنيد
    ویرایش توسط Rapid : May 11th, 2010 در ساعت 01:19

عضو انجمن Techno Pars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

مهران؟! شاید به خاطر مرز مهران این دامنه قابل ثبت نیست

عضو انجمن takweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    200
    تشکر تشکر شده 
    323
    تشکر شده در
    207 پست

در مورد .Co.ir
    IRNIC .ir ccTLD> na ma in ro taeed nemikonim
    IRNIC .ir ccTLD> va reserve har damaneyi az tarighe ma soorat migire
    IRNIC .ir ccTLD> yani ma taeed mikonim
    IRNIC .ir ccTLD> va hamchin chizi taeed nemishe
    IRNIC .ir ccTLD> bale hatman check mishe
    ویرایش توسط takweb.ir : May 11th, 2010 در ساعت 11:08
    تک وب (تک تارنما)
    شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
    تاسیس 1386

عضو انجمن sadegh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    115 پست

من که یه دامنه رو دور زدم ندیدن حواسشون نبود
    دامنه هم نمی گم شاید دوربین مخفی کار گذاشته باشند
    حالا منتظرم کی مفهمن
    مالی که نابودی آن تو را پند می‌دهد، از دست نرفته است.
    --------------------------------------------------------------
    بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
    ----------------------------------------------------------

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    295
    تشکر شده در
    153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nic.ir نمایش پست ها
    از پشتیبانی ایمیل و چت آنلاینش که بگذریم پشتیبانی تلفنیشان وقعا" توهین آمیز هست اگر برای سوالی زنگ بزنید اگر بخت با شما یار باشد و جوابتان را بدهند به شکل بسیار بدی جواب می دهند هرچه قدر محترمانه تر با آنها صحبت شود بی ادبانه تر پاسخ می دهند و گاها" هم پیش آمده که گوشی را قطع می کنند.

من برای ثبت دامنه co.ir اقدام کردم مدارک رو هم ارسال کردم جوابشان دیدنی بود زنگ زدم با برخورد بسیار بدی مواجه شدم...
    در حالی که نام شرکت دقیقا" همانی بود که در nic.ir درخواست داده بودیم.
    ولی کفتند برای ثبت دامنه های co.ir ما محدودیت داریم و ثبت نمی کنیم و .....

حال اینکه از این طریق و با پرداخت 120 هزار تومان شما دامنه co.ir را که ارزشی 3600 تومانی دارد را می توانید ثبت کنید :
    بدون ارسال مدرک و حتی دامنه های دو حرفی:

http://www.noorolhoda.net/themes/noo...ges_/co.ir.gif

خوب همه شما متوجه شدید که چگونه پروسه ثبت دامنه co.ir انجام می شود
    البته اولین بار نبود شاید در ماه 3 4 دامین ما را reject می کنند
    چند بار هم قبلا" تماس گرفته بودم به صورت تلفنی که اون زمان هم گوشی رو قطع کردند.

واقعا" جای تـــــــا ســــــــف دارد.

قابل ذکر است که دست ما به هیج جا بند نیست و نمی توانیم جای شکایت کنیم ولو اینکه تعداد شکایان زیاد باشد مرجع ای برای تسلیم شکایتمان وجود ندارد.
    لاجرم مجبوریم بسازیم.
    تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.

فروش هاست و دامین

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)