با سلام
متاسفانه بنده به علت قوانین امضا ۱۵ روز بن بودم ! در مورد فرمایشات این آقا باید بگم که ایشون بعد ۲ بار سیستم عامل های مختلف به عوض کردن که به صورت مجانی هم انجام شد تصمیم گرفتن که یک سیستم اکانتینگ IBSNg نصب کنن که اون هم به صورت مجانی انجام شد !! بعد از تحویل ایشون فرمودن که بیایید برای من گروپ و کانفیگ های دیگه ..... انجام بدین تو IBSNg و بنده خپمت شون عرض کردم که این مورد هزینه کانفیگ جدا داره ! و سند و مدرک اثبات تمامی حرف های من موجود هست !!!
---------------------
مژده به زودی منتطر آفرهای جدید ما باشید !
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
سرویس ها مشکلی با لیچ کردن ندارن ؟
حداقل سرعت دان/آپ ؟
نصب و کانفیگ وب سرور Nginx رایگان میباشد؟
ممنون
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
قیمتاشون عالی
بنده بیست تا هم اکنون درخواست دادم.
متشکر.
ye pm bedid alan be tinavps chandta mikham
باسلام
کیفیت تایید است
بیست تا دو روز پیش سفارش دادم و به علت رضایت بیست تا هم امروز سفارش دادم. قیمت کاملا مناسبه در حدی که انگیزه نداشتم خودم برم سرور تهیه کنم و vmware نصب کنم.
تایید می شوند.
کد تخفیف 30٪ رو سرور آمریکا که در سایت ندارید
حداقل از پست اول http://www.webhostingtalk.ir/f15/98113/#post927795 وردارید که سوء تفاهم برای دیگران پیش نیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)