من اسیاتک نامحدود داشتم/سرعتش 20تا 30کیلو بود///
ولی الان محدود گرفتم واقعا سرعتشش عالیههههههههههههههههههههه ه//سرعت یه مگم براحتی تا 450 دانلود میده/ شب و روز هم نداره (البته اگه تو تعرفه شب رایگان بزنی شبا سرعت کم میشه)
دوستان ماجرای جالبی رخ داده بعضی ساعتها تمام سایتها ف/ی/ل/ت/ر میشه حتی وب هاستینگ تالک بعضی وقتها همه سایتها باز میشه حتی fb !!!! اینترنت مخابرات تهران ( الان 2 روزه اینطوری شده )
ویرایش توسط ali0000 : November 11th, 2013 در ساعت 13:34
نمیدونم اطلاع دارید یا نه ، بعضی از مراکز مخابراتی حدوداً 2 هفته میشه تا 4 مگ اشتراک میدن ، من قبلاً 256 داشتم واقعاً بی کیفیت بود و اذیت میکرد حساب کن در بهترین شرایط سرعت دانلود 20 نهایت 25 خلاصه مطلع شدم و الان ارتقاء دادم به 2 مگ و راحت 250 الی 300 دانلود میده فقط این موضوع عجیبه که گفتم ! فکر کنم دارن یه کارایی میکنن ...
از پارس آنلاین الان 256 دارم سرعت دانلود در روز بین 400 تا 1 مگابایت البته خیلی کم به 1 میرسه بیشتر در حدود 600 تا 800 هست
پینگ هم خوبه نسبتا 4.2.2.4 Minimum = 276ms, Maximum = 277ms, Average = 276ms
شب ها افت سرعت داره ثابت نیست سرعت از 2 تا 7 صبح حدود از 1.5 گیگ به بالا دانلود میکنم در زمان رایگان
در بعضی از شب ها از ساعت 1 یا 2 شدید کاهش سرعت روی ریموت دکستاپ هست
قطعی هم بعضی وقت ها داره ولی حدود 5 دقیقه ای بود در کل خوبه
الان با توجه به این که نویز خط بالا هست ولی خیلی راضی هستم سرعت بالا قطعی هم کم هست
پارس آنلاین تو تهران واقعا عالیه .... مخابرات تنها مزیتش اینه که سریع وصل می کنن ولی در کل حیف پول که آدم برای اینترنت مخابرات بده چون سه ماه از مخابرات سرویس داشتم ...
پارس آنلاین 2 سال که دارم 6ماه هست که تو ساعت زایگانش اصلا سرعت پایین نمیاد
256 دارم با 370 دانلود میکنم تا 700 هم میره اما از 370 پایین نیومده شبها هم به همین صورت
قطعی خیلی خیلی کم در حد 2 دقیقه ... تو ماه شاید 2 یا 3 بار اینجوری اتفاق بیافته
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
واسه مخابرات خراسان هم دوماه پیش این ف ی ل ر شدن بعضی سایت ها اتفاق افتاد
اینترنت مخابرات بیشتر رنج آی پی ها رو محدود کرده . سرعت تک پورت و فلش و وب گردی در طی روز در پایین ترین حد ممکن و از ساعت 12 شب به بعد هم اینترنت کلا" تعطیل میشود.
دلیل: کمبود پهنای باند- ثبت نام بی رویه متقاضیان- استفاده رایگان برخی افراد از پهنای باند اختصاصی در پشت صحنه و...
تست کنید تا ببینید مخابرات چه بلایی به سر اینترنت میاورد:
Speed Test : upload and download | DSLReports, ISP Information
M-Lab
ویرایش توسط hadipro : December 24th, 2013 در ساعت 14:43
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
اینا رو نمیدنم ولی میخوام Download - Internet Explorer دانلود کنم اکثر مواقع لینک دانلود نمیده یا سرعت یک سوم هست / این گوشی ای از شاهکار های مخابراته!!!
قصد شکایات هم بارها داشتم به سازمان رادیویی ولی فرم ثبت شکایتشون ارور میداد به پلیس فتا شکایت کردم که جواب هم ندادن / به همین راحتی!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)