من شخصا بهشون گفته ام ایرانیم ! گفتم ایرانی هستم و مدارکم به زبان فارسی هست . بفرستم یا نه . گفتن نه مرسی . کارمم انجام دادن !
ICANN | ICANN-Accredited Registrars
تو لیست Registrar Name این گزینه رو میبینید که ریجسترار هست یا نه ! uk2 group ltd
من شخصا بهشون گفته ام ایرانیم ! گفتم ایرانی هستم و مدارکم به زبان فارسی هست . بفرستم یا نه . گفتن نه مرسی . کارمم انجام دادن !
ICANN | ICANN-Accredited Registrars
تو لیست Registrar Name این گزینه رو میبینید که ریجسترار هست یا نه ! uk2 group ltd
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
من كه گيج شدم
به نظرتون كدومشون از لحاظ تحريم بهتره؟(ميخوام اطلاعات واقعي خودم در ايران رو بدم و نه شخص ديگر و نه غير واقعي)
تا حالا name دامین کسیو برده ؟![]()
میشه اینقدر با دلایل بیهوده ذهن مردم رو خراب نکنی ؟
هر کسی حق انتخاب داره. میخواد دایرکت انتخاب میکنه میخواد نیم.
دیگه چرا وقتی خودتون به یک پنل علاقه دارید سعی میکنید ذهن دیگران رو هم بهمون طرف سوق بدید ؟
حتما دلیلی داره که پنل شما رو بسته ! با دلیل حرف بزن !
منم نیم پنلمو بسته اما دلیلشم میگم چون مشخصات ایران وارد کردم گفتند ایران تحریم هست. والسلام.
اینکه دلیل نشد بخوام بیام همه جا جار بزنم که نیم بدترین پنل دنیاست یا بیام بگم لعنت بر name.
هر چیزی دلیلی داره ...
پنلت رو بستن دلیلش چی بوده ؟ اگه دلیلشون الکی بوده پیگیری کردی باز کنن ؟ اگه دلیلشون منطقی بوده پس مشکل چیه ؟
بله
ما یک دامین که برامون مهم بود رو ثبت کردیم پرداخت هم زدیم با پی پال ورفای شده و مطمعن و خارج از ایران . دامین تو پنل هم اومد ولی بعد از 24 ساعت از دامین درش اوردن بعدش پیگیری کردیم گفتند دیتا بیس سایتشون مشکل داشته و دامین اشتباهی ازاد نشون داده بود . و بهشون توضیح دادیم که این مشکل رو حل کنید و مسله 9 دلار نیست و دامنه اهمیت بیشتری دارد اخرش گفتند از ایران هستید نه پول نه دامنه در صورتی که همون روزی که دامین از پنل ما اومد بیرون یکی دیگه دامنه رو ثبت کردش .
خوب دستمون کوتاه هستش میگن قانون کشورشون هست و نباید با ایران deal داشته باشند ولی اسم ایران تو لیست ثبت نام این شرکت هست . خلاصه تجربه خوبی نبودش دایرکتی هم یه مشکل کوچیک بودش بعد از 5 روز حلش کردند ولی به جز اون مشکل دیگه ای نداشتیم
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)