سلام سایت من الان به صورت بک اپ توی یکی از شرکت هاس ایا انتقال رایگانه؟ مدیریت لینوکس و سی پنل؟ تمدید به چه صورته ؟مشکلات احتمالی رو میتونید برطرف کنید
بله ذکر شده است 30 روز گارانتی بازگشت وجه
موفق باشید
برای سی پنل شما باید لایسنس تهیه کنید که برای یک سایت این کار مناسب نیست
میتواین از کنترل پنل رایگان مثل کلوکسو استفاده کنید که نصب آن به صورت رایگان براتون انجام میدیم
یا از آفر های مدیریت شده ما استفاده کنید که دارای کنترل پنل رایگان دایرکت ادمین هست و پشتیبانی نرم افزاری به صورت رایگان انجام میشه
یا اینکه از کنترل پنل استفاده نکنید (به شرط اینکه بتونید از خود ssh کارتون رو راه بندازید)
در رابطه با انتقال نیز بستگی به حجم، کنترل پنل و ... داره که بدون این موارد نمیتونم بهتون بگم رایگانه یا خیر!
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/index5.html
و سایر به عهده دوستان
موفق باشید
فکر کنم سروراتون به درد استفاده برای دانلود سنتر نمیخورند. نه؟
منظورشون استفاده از ومپ به عنوان هاست دانلود بود
ای پی برای پینگ برای من ارسال می کنید ؟!
نهایت مصرف پهنایه باند در روز؟
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
ببخشید متوجه نشدم، ومپ چه ارتباطی با دانلود سنتر داره؟!
192.208.182.223
تقریبا 500 گیگ در ماه برای هر وی پی اس، اما سخت گیری زیاد نمیکنیم، خیلی هم کم پیش میاد که با کمبود ترافیک بر بخورید، زمانی هم که احساس کنیم مصرف پهنای باند سرور بیش از حد بالا رفته، پورت رو بر روی 100 مگ میبریم تا یه مدت بگذره و مجددا به 1 گیگ میاریم
در سرور continuum که آلان 3 4 ماهی هست که خریداری کردیم،تنها 2 هفته از این 3 ماه لایمت شده بوده پورت
ویرایش توسط alireza.076 : November 11th, 2013 در ساعت 22:15
سرعت دانلود + تست؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود بستگی به لینکی داره که شما دارید دانلود میکنید، من میتونم عکسی بزارم که 110 مگ هم سرعت دانلودش باشه اما توی همون سرور شما شاید 30 مگ هم نتونید سرعت دانلود داشته باشید از یه لینکه دیگه
با 30 روز گارانتی بازگشت وجه و 7 روز بدون کسر وجه فکر نمیکنم که دیگه نیازی به تست باشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)