سلام
سرویس های وبلاگدهی
سایت های دانلود مثل دانلود ها و پی سی دانلود
وتبلیغات کلیکی مانند تبلیغ ایرانی پیشنهاد میگردد
سلام
سرویس های وبلاگدهی
سایت های دانلود مثل دانلود ها و پی سی دانلود
وتبلیغات کلیکی مانند تبلیغ ایرانی پیشنهاد میگردد
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
آقا سجادیه شما اول باید مشخص کنید که بین چه افرادی میخواهید شناخته شده بشید
کاربران اینترنتی یا سازمان های دولتی و ارگان ها ؟؟
همین الان یه جورایی بین همشون شناخته شده هستیم (درصد زیر از 100% تعداد کاربرانی هست که ما را میشناسند نه 100 کل آدم های موجود در نت و ...) طبق درصد زیر :
80% اینترنت 10% ارگان 10% دولتی
شناخته شدن ما همگانی هست.
نمیخواهیم مثلا یک جا تبلیغ کنیم شما هر جا نیاز هست ذکر بفرمائید 10 جا هم معرفی کنید و خوب باشه هر 10 جا تبلیغ میکنیم.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 18th, 2013 در ساعت 15:19
از سال 1385 تا کنون
کاملا درست
و هر شرکتی یک بیس کاری داره
مثلا ما اصلا تو نت تبلیغات نمیدیم
فقط تبلیغاتمون شهری هست
شما به نظر من یک طرف رو بگیر بهت نتیجه میگیری
حضور در نمایشگاه ها رو من خیلی بهتون پیشنهاد می کنم
برای مثال 6 تا 10 ماه بعد نمایشگاه الکامپ غرب استان تهران هست
شرکت کنید
هزینه غرفه هاش زیاد نیست
حدود 1 میلیون هست
ولی در بین ادارات بسیار شناخته شده میشید و مشتری خوبی رو میتونید از طرف بانک ها و دیگر ارگان ها جذب کنید
از نظر بنده تبلیغات در فضای مجازی زیاد جالب نیست در این اوضاع نت
چون قیمت ها واقعا بد هست تو اینترنت
ولی در بازار بیرون خیلی بهتر و با قیمت اصولی و منطقی میتونید محصولات خودتون رو بفروشید
به نطر بنده بهترین تبلیغات حضور در نمایشگاه ها و مستقیم صحبت کردن با مشتری هست
اعتبار کار رو هم خیلی بالا می بره
موفق باشید
نمایشگاه رو تست نکردیم اما خب نمایشگاه تو فکرم بود ولی خب یک سری هزینه های دیگری هم داره مثل پوستر ها و ... این ها هم باید حساب کرد.
ما یه جورایی مشتری چند ماهه روزنامه همشهری بودیم کمتر از یک سال ولی خب جالب این هست روزنامه ها هم انگار فقط کسایی که هاست میخواهند و طراحی قالب به سراغ آنها میان کلا در مورد سرور خیلی کم جواب گرفتیم.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
امور سرور به نظر بنده روزنامه زیاد کارایی نداره
البته نظر بنده هست
نمایشگاه خوبه
دارای اعتبار بالایی هم هست
میانگین شما تو نمایشگاه 1 میلیون کاتالوگ و اینا میخواید
با 1 میلیون حدود 20 هزار تا برگه آ4 رنگی کاتالوگ میزنید به مشتری میدید
یک تبلیغات سنگین هست
بعد اینکه مشتری میاد و با خودتون حضوری حرف میزنه
خیلی بهتر میتونید قانع کنید
شرکت ها و ارگان های دولتی معمولا از نمایشگاه ها نیاز های خودشون رو تامین میکنند نه از اینترنت و تبلیغات در سایت های دانلود و غیره
از سایت های دانلود معمولا مشتری های اینترنتی خرید میکنند که اونا هم بیشتر مواقع دنبال ارزونی هستند نه کیفیت
ولی کسی که از نمایشگاه خرید میکنه کیفیت کار براش مهمه نه قیمت
چون سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی هستند و سی چهل هزار تومان بالا پایین براشون فرقی نمیکنه
راه های بهتری هم هست حتما آقای سجادیه برای تبلیغات
ولی من با توجه به تجربم در تبلیغات در این جند سال بهترین گزینه رو شرکت در نمایشگاه های مختلف می دونم
خیلی کارایی بالاتری داشته برای شرکت بنده
انشالله که موفق باشید همیشه
ارادتمند شما
آجورلو
کیفیت و پشتیبانی عالی
ارایه سرویس هایی که برای اولین بار در کشور ارایه میشه
سئو
تبلیغات بنری
ایمیل تبلیغاتی
ارسال پیامک انبوه
بازار یابی حضوری
نمایشگاه ها
ارایه سرویس های رایگان با شرایط خاص
تشویق کاربران و مشتری هاتون برای گذاشتن بنرتون در سایت هاشون که نت افزار این کار رو برای اولین بار انجام دادند
الان به نظر من بهترین روش برای تبلیغات بنری این هست که خودتون یک سایت معروف داشته باشید
مثلا میهن وب هاست
یا سایت رادکام که سایت های زیر مجموعه زیادی داره که معروف هستند مثلا time.ir
این ها به نظر من راه های اسم باز کردن بین شرکت های رقیب هست
موفق باشید
به نظر من سراغ سایت های دانلود نرم افزار و انجمن هاشون نرید. همین انجمن هم میتونست گزینه خوبی باشه ولی واقعا گرونه. سایت های اسکریپت با قیمت مناسب اگه پیدا بشه خیلی خوبه. کسی که بازدید کننده سایتی مثل اسکریپته 100٪ به هاست نیاز داره یا لااقل چشمش به اسم شما میخوره. شاید عجیب بیاد ولی تبادل لینک کنید اگه فکر نمیکنید به کلاس سایتتون برنمیخوره. توی صفحه اصلی یا یک صفحه فرعی site.com/link میتونه خوب باشه برای این کار. حداقلش اینه احتمال دیده شدن اسم شما تو سایت های لینک کننده هست. فعالیت و بحث و کمک در تاپیک های این انجمن، شاپکیپر و پرشین تولز هم برای دیده شدن خوبه.
البته ما مثل شما استاد نیستیم تو وب هاستینگ ولی اینا چیزایی بود که به ذهنم اومد. یعنی من نوعی جای شما بودم این کارهارو میکردم.![]()
ما با ایمیل مارکتینگ اصولی بین شرکتها و موسسات بازدهی خوبی دریافت کردیم
اما ساعتها وقت صرف مرتب سازی لیستها و طراحی، متن و طراحی آفرهای چشمگیر! برای هر دسته شد تا حدی که برای بسیاری از سایتها ما امکانات و نیازهای احتمالی رو تشخیص دادیم و در ایمیلها اشاره مستقیم شد
اختصاص چند خط تلفن در ساعات اداری و پاسخگویی تخصصی و سعی بر بیرون کشیدن نیاز اصلی افرادی که تماس گرفتند از صحبتهای فی مابین.
نمونه های بسیار مثبت این بود برای مثال مدیر انفورماتیک شرکتی برای نرم افزار crm از سرورهای درون شرکت استفاده میکرد و با صحب راجه به کم کردن چشمگیر هزینه های پشتیبانی، پهنای باند و رفع مشکلاتی مانند پورت و کیفیت ارتباطی سرور در ایران به خصوص تهران سرور ایشان به دیتاسنتر دولتی منتقل شد و درامد زایی برا ما جهت مدیریت و پشتیبانی سرور ایشان و رضایتمندی 2 طرفه و کسب درآمد دایمی با رقم مناسب
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)