صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 80

موضوع: معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mahdiazarnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده

اگر خود نرم افزار لایسنس دار بود و محدودیت سرور مجازی نداشت و می شد که روی سرورهای خودمون ران بشه
    به مراتب می تونست سود آوری بیشتری برای شما داشته باشه
    ..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
    خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) :
    https://t.me/archicom

2. تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    اگر خود نرم افزار لایسنس دار بود و محدودیت سرور مجازی نداشت و می شد که روی سرورهای خودمون ران بشه
    به مراتب می تونست سود آوری بیشتری برای شما داشته باشه

سلام.

همونطور که میدونیم متاسفانه مالکیت معنوی در ایران معنی نداره و متاسفانه مشکل بزرگیه این ماجرا. کاملاً با نظر شما موافقم اما درکل اگر حساب کنیم این روش کم درد سر تر هم برای ما هستش هم برای مشتری.

از اون لحاظ که مشتری درگیر نصب نرم افزار و استفاده از منابع نمیشه و ابزاری مطمئن و بی درد سر تحویل می گیره.

مطمئن هستم که لایسنس درامد بیشتری داره برای ما اما درامد کم و آب باریکه بهتره از هیچی.

پایدار باشید.

4. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    277
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    204 پست

با سلام و خسته نباشید این سیستم به نظرم ترافیک رو به اشتباه محاسبه میکنه!
    یک سیستم لینوکس تحویل گرفتیم اپدیت کردیم و بدون اینکه هیچ کدام از سرویس هایش رو ران کنیم
    همینجوری گذاشتیم باشه بعداز یک هفته زنگ زدن گفتن ترافیک تموت شه باید شارژ کنی میشه خودتون یک بررسی بکنید این مورد رو؟
    بعدشم فروشنده میگه شاید دی داس خوردی!!! در صورتی دی داس درصورتی جواب گو هست که اصلا روی سیستم سرویسی ران شده باشه نه اینکه
    روزی ۶۰ تا ۷۰ مگ مصرف شه بیخودی و سیستم هم چرکشو بندازه

لطفا خودتون بررسی کنید وبعد نتیجه اش رو اعلام کنید
    ویرایش توسط DUST : October 23rd, 2013 در ساعت 16:27

6. تعداد تشکر ها از DUST به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DUST نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید این سیستم به نظرم ترافیک رو به اشتباه محاسبه میکنه!
    یک سیستم لینوکس تحویل گرفتیم اپدیت کردیم و بدون اینکه هیچ کدام از سرویس هایش رو ران کنیم
    همینجوری گذاشتیم باشه بعداز یک هفته زنگ زدن گفتن ترافیک تموت شه باید شارژ کنی میشه خودتون یک بررسی بکنید این مورد رو؟
    بعدشم فروشنده میگه شاید دی داس خوردی!!! در صورتی دی داس درصورتی جواب گو هست که اصلا روی سیستم سرویسی ران شده باشه نه اینکه
    روزی ۶۰ تا ۷۰ مگ مصرف شه بیخودی و سیستم هم چرکشو بندازه

لطفا خودتون بررسی کنید وبعد نتیجه اش رو اعلام کنید
    با سلام.

لطفاً اعلام کنید کدام مشتری هستید و کدام ماشین مجازی شما ، ترافیک ماشین مورد نظرتون رو با دقت 20 ثانیه تقدیم می کنم. منتظر پاسخ هستم

8. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

درود

شدیدا سیستم و خود جناب ارانی تایید میشن...

امکانات فوق العاده ای داره پنل ایشون و همچنین امکانات جالی قراره برای ما اضافه کنن...

امیدوارم ایشون موفق باشن...

دوستان اگه واقعا نیاز به پنل برای ریبوت و کنترل سرور دارید این پنل فوق العاده هستش هم کاراتونو سریعتر جلو میبره هم دردسر خیلی کمی داره...

فقط انگار یه خورده مشکل در محاسبه ترافیک داره که حتما ایشون مشکل رو برطرف میکنن

با تشکر

سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور

هادی امیری
    ویرایش توسط hadi_am : October 23rd, 2013 در ساعت 16:36

10. تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi_am نمایش پست ها
    درود

شدیدا سیستم و خود جناب ارانی تایید میشن...

امکانات فوق العاده ای داره پنل ایشون و همچنین امکانات جالی قراره برای ما اضافه کنن...

امیدوارم ایشون موفق باشن...

دوستان اگه واقعا نیاز به پنل برای ریبوت و کنترل سرور دارید این پنل فوق العاده هستش هم کاراتونو سریعتر جلو میبره هم دردسر خیلی کمی داره...

فقط انگار یه خورده مشکل در محاسبه ترافیک داره که حتما ایشون مشکل رو برطرف میکنن

با تشکر

سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور

هادی امیری

سلام جناب امیری عزیز.

ممنونم بابت تاییدتون. سیستم به مشکلی بر نخورده و همه چیز مثل ساعت منظم و دقیق در حال کاره. چندین مورد تست جهت کنترل دقت انجام شد که همگی با دقت 1 درصد پاسخ درست داد.

در جواب لازمه چند نکته بازگو بشه

دوستانی که از روتر های میکروتیک جهت تغییر پینگ یا تانل استفاده می کنند از VM ها فراموش می کنند که در این حالت ماشین دوبرابر ترافیک عادی مصرف می کنه. به عنوان مثال اگر ما ماشین مجازی رو به عنوان ****** سرور استفاده کنیم ، هر بازکردن صفحه معادل 2 برابر حساب میشه چون یک بار ارسال اطلاعات از سرور به ماشین مجازی و ارسال مجدد به کامپیوتر مصرف کننده ارسال میشه. یعنی یک بار ماشین از سایت مقصد اطلاعات رو دانلود می کنه و همون اطلاعات رو آپلود میکنه روی کامپیوتر بازدید کننده.

دوستان دیگه ای هم که شک دارند اطلاعات صحیح نیست میتونیم براشون تست معادل سازی با خود VMWare بگذاریم و مقایسه کنیم.

پایدار باشید.

12. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

مورد بعدی که باعث اختلاف بین دوستان بود اینه که کاربر مدیر سیستم قبل از تحویل سایت ایمیج ایزو نرم افزار ها رو از روی اینترنت دانلود کرده بودند و از اونجایی که سیستم ترافیک رو کنترل می کنه تمام ترافیک جابجایی در نظر گرفته میشه. البته مدیر سیستم میتونه با غیر فعال کردن نرم افزار با استفاده از چک باکس "غیر فعال" موقتاً یا دائماً کنترل ترافیک رو متوقف کنه.

دوست دیگه ای هم در مورد 60-70 مگابایت ترافیک روزانه سیستم گفته بودن که عدد طبیعی هستش. طی مانیتورینگ امنیتی سیستم معمولاً روی اینترنت پکت های ولگرد از جمله ICMP Echo یا همون پینگ ها و ... ، LMHost ها ، NetBios ، ARP و کلی چیز های دیگه جابجا میشه که با فعال کردن فایروال روی سرور و فقط باز کردن پورت های لازم میشه از ارسال و دریافت این اطلاعات جلوگیری کرد.

باز هم اگر سوالی هست من در خدمت هستم.

14. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    277
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    204 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    مورد بعدی که باعث اختلاف بین دوستان بود اینه که کاربر مدیر سیستم قبل از تحویل سایت ایمیج ایزو نرم افزار ها رو از روی اینترنت دانلود کرده بودند و از اونجایی که سیستم ترافیک رو کنترل می کنه تمام ترافیک جابجایی در نظر گرفته میشه. البته مدیر سیستم میتونه با غیر فعال کردن نرم افزار با استفاده از چک باکس "غیر فعال" موقتاً یا دائماً کنترل ترافیک رو متوقف کنه.

دوست دیگه ای هم در مورد 60-70 مگابایت ترافیک روزانه سیستم گفته بودن که عدد طبیعی هستش. طی مانیتورینگ امنیتی سیستم معمولاً روی اینترنت پکت های ولگرد از جمله ICMP Echo یا همون پینگ ها و ... ، LMHost ها ، NetBios ، ARP و کلی چیز های دیگه جابجا میشه که با فعال کردن فایروال روی سرور و فقط باز کردن پورت های لازم میشه از ارسال و دریافت این اطلاعات جلوگیری کرد.

باز هم اگر سوالی هست من در خدمت هستم.
    سیستمون مشکل داره و ترافیک رو به اشتباه حساب میکنه
    کارهایی که گفتم انجام ندادی مثل اینکه فقط امدی یک حرف قلمبه زدین همین

ترافیک پینگ رو به سرور من قبول دارم و مشکلی نداره و به این حجم درروزهرچقدر هم باشه نمی رسه
    وولی ترافیک سرور خاموش که پینگ نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که داره تلپ تلپ چرکه می اندازه!!!
    هستن کسایی که مشکل داشته باشن میتونی ازهمونا بپرسی بعید میدونم اقای امیری که امد تایید کرد مشکل نداشته باشه

بعدشم شما ترافیک ارپ یا ال ام هاست و نت بایوس هم که نباید !!!!!!!!!!!! جزو ترافیک اینترنت محسوب شه
    فکر کردم ادم با دانشی هستی ولی می بینم نه مثل اینکه این سیستم هم از هوا براتون امده و هیچی نمیدونی که میگی ترافیک ارپ هست!!!!
    فوقشم اصلا ترافیک ارپ باشه مگه باید جزو ترافیک مصرفی اینترنت محاسبه شه!!!یا ترافیک ال ام هاست!!!!

بعدشم از این اقایی که امد و تاییدت کرد بپرس مطمن هستم داشتن کاربرایی که مشکل داشتنن با این سیستم شما بسیار چرت هست و دقیق عمل نمیکنه
    درضمن مشکل امنیتی هم داره که هیچی دیگه امنیت سیستم هم به چالش می کشه

بعدشم مصرف بیخودی ۷۰ یک سرور یک روز روشن که همه ی سرویسهاش خاموشن و چیزی ران نشده کاملا غیرطبیعی هست

هرموقع مشکل ترافیک رو حل کردی من به رایگان مشکل ایمنی رو براتون حل خواهم کرد
    ویرایش توسط DUST : October 24th, 2013 در ساعت 03:00

16. تعداد تشکر ها از DUST به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DUST نمایش پست ها
    سیستمون مشکل داره و ترافیک رو به اشتباه حساب میکنه
    کارهایی که گفتم انجام ندادی مثل اینکه فقط امدی یک حرف قلمبه زدین همین

ترافیک پینگ رو به سرور من قبول دارم و مشکلی نداره و به این حجم درروزهرچقدر هم باشه نمی رسه
    وولی ترافیک سرور خاموش که پینگ نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که داره تلپ تلپ چرکه می اندازه!!!
    هستن کسایی که مشکل داشته باشن میتونی ازهمونا بپرسی بعید میدونم اقای امیری که امد تایید کرد مشکل نداشته باشه

بعدشم شما ترافیک ارپ یا ال ام هاست و نت بایوس هم که نباید !!!!!!!!!!!! جزو ترافیک اینترنت محسوب شه
    فکر کردم ادم با دانشی هستی ولی می بینم نه مثل اینکه این سیستم هم از هوا براتون امده و هیچی نمیدونی که میگی ترافیک ارپ هست!!!!
    فوقشم اصلا ترافیک ارپ باشه مگه باید جزو ترافیک مصرفی اینترنت محاسبه شه!!!یا ترافیک ال ام هاست!!!!

بعدشم از این اقایی که امد و تاییدت کرد بپرس مطمن هستم داشتن کاربرایی که مشکل داشتنن با این سیستم شما بسیار چرت هست و دقیق عمل نمیکنه

بعدشم مصرف بیخودی ۷۰ یک سرور یک روز روشن که همه ی سرویسهاش خاموشن و چیزی ران نشده کاملا غیرطبیعی هست

هرموقع مشکل ترافیک رو حل کردی من به رایگان مشکل ایمنی رو براتون حل خواهم کرد

سلام دوست عزیز.

کدام کار؟ فکر نمی کنم نقصی در سیستم ما وجود داشته باشه یا من با شما در مورد کاری صحبت کرده باشم.

حد اقل خودتون رو معرفی کنید بدونم کدوم یک از مشتریان ما هستید که اینطور تاخت و تاز می کنید یا لااقل آی پی سرور مجازی خودتون رو اعلام بفرمایید که مطمئن باشیم آدرس رو عوضی نیومدید.

1.در صحبت های شما تناقض می بی بینم. اگر کاربر سرویس ما باشید و یک بار گزارش کارکرد ابزار رو دیده باشید می بینید که تمام زمان هایی که سرور خاموشه هیچگونه ترافیکی برای ماشین مجازی شما ثبت نمیشه. پس فکر می کنم یا اطلاعات غلط دارید میدید یا لاگ رو درست نخوندید. لطفاً تحقیق کنید ، در Vix API - net.usage.average در صورتی که حتی کارت شبکه Connected نباشه NULL بر می گردونه و اگر متصل نبودن کارت و برقراری ارتباط و روشن بودن ماشین مجازی چک نشه نرم افزار با خطا روبرو میشه. پس عقل و منطق حکم می کنه اول روشن بودن ماشین چک بشه بعد ...

2.در مورد دوستان دیگه ای هم که با نرم افزار ما مشکل دارن هم حتماً خودشون زبون دارند و اینقدر محبت دارند که اگر مشکلی هست اعلام کنند و ما هم با کمال میل و افتخار تمام تلاشمون رو می کنیم تا سرویس بهتری ارائه بدیم.

3. در پاسخ بعدشم شما ترافیک ارپ یا ال ام هاست و نت بایوس هم که نباید !!!!!!!!!!!! جزو ترافیک اینترنت محسوب شه تمام تبادل اطلاعات روی پورت شبکه شما به عنوان ترافیک حساب میشه. اگر نمیدونید نشون دهنده اینه که تاحالا یا سرور نداشتید یا کنترل سرویس دهنده های دیگه رو ندیدید.

4. در پاسخ فکر کردم ادم با دانشی هستی ولی می بینم نه مثل اینکه این سیستم هم از هوا براتون امده و هیچی نمیدونی که میگی ترافیک ارپ هست! فقط پیشنهاد می کنم متن زیر رو مطالعه بفرمایید : Anatomy of an ARP Poisoning Attack | WatchGuard . اگر متن بنده رو درست خونده باشین من چند مورد به عنوان مثال اعلام کردم. من هنوز نمیدونم آیا شما واقعاً از سرویس ما استفاده می کنید یا خیر. اگر IP رو اعلام بفرمایید تمام اطلاعات مربوط به ترافیکتون رو در صورتی که اجازه بدید برای دوستان دیگه همینجا منتشر می کنم . اگر اشکالی وجود داشته باشه یا خسارتی خورده باشید رو تقبل خواهیم کرد. اگر این سیستم از هوا افتاده بود هم فکر نمی کنم اینقدر آدرم خوش شانسی بوده باشیم که بعد از چند سال این سیستم فقط رو سر ما افتاده باشه و باید 50 نسخه از ابزار کاربردی وجود می داشت.

5. در پاسخ بعدشم از این اقایی که امد و تاییدت کرد بپرس مطمن هستم داشتن کاربرایی که مشکل داشتنن با این سیستم شما بسیار چرت هست و دقیق عمل نمیکنه
    خوشحال میشم از نظریات گران قیمت شما استفاده کنم و ازتون راهنمایی بگیرم برای رفع اشکال. حاضریم به صورت ساعتی به ازای هر نوع نفوذ یا ایجاد اشکال در سیستم حقوق و دستمزد بسیار خوبی تقدیم کنیم خدمتتون ( البته اگر بتونید ثابت کنید سیستم مشکل داره). طبیعتاً هر سیستم و نرم افزاری که به وجود میاد دارای باگ و اشکالاتی هست. اما نه در زمینه محاسبه اعداد! بله. ابزار برای ریست کردن یا خاموش کردن ماشین مجازی تحت وب مشکلاتی داشت که با لطف و همکاری و محبت دوستان این اشکالات برطرف شد. یک پرسش لازمه ، دسترسی های کاربری که به سرویس دهنده متصل میشه رو میدونید؟ ممنون میشم اگر از مشتریان ما هستید فهرست دسترسی کاربری که توسط ما روی سیستم شما راه اندازی شده رو برای دوستاد دیگه لیست کنید.

6. در پاسخ بعدشم مصرف بیخودی ۷۰ یک سرور یک روز روشن که همه ی سرویسهاش خاموشن و چیزی ران نشده کاملا غیرطبیعی هست بالاخره سیستم شما خاموشه یا روشن ؟!؟!!

7. دوست من شما آدرس کنترل پنل رو میدونید؟ شاید جای دیگه ای رو دارین تست می کنید. یا لااقل اسکرین شات از اطلاعاتی که میگید بگذارید اینجا.

8. بعد از اعلام IPتون از پشت فایروال میتونم دقیق خدمتتون بگم چی داره کجا میره، شاید بد افزاری چیزی روی سیستم عامل شما هست که داره اطلاعات رو به جای عجیبی میفرسته. اینطوری میشه تریس کرد.

لطفاً اگر صحبتی هست با سند اعلام بفرمایید و همینطوری کسی رو محکوم نکنید. پیشنهاد می کنم مقداری بیشتر در مورد مراکز داده، پروتکل TCP/IP و نگهداری سرویس مطالعه بفرمایید و همینطور بی سند و مدرک کسی رو متهم نکنید. البته اگر از دوستان دیگری هستید که با کمال تاسف نون شما رو آجر کردیم ازتون عذرخواهی می کنم. ولی این بازار رقابت هستش.

در ضمن رعایت ادب و احترام فقط بزرگی شما رو می رسونه. پس از اونجایی که مطمئن هستم انسان بزرگ و محترم و با شخصیتی هستید درخواست می کنم توهین نفرمایید و منطقی و با دلیل و سند و مدرک مشکل رو حل کنیم.

18. تعداد تشکر ها از SixthElement به دلیل پست مفید

عضو انجمن amirfateh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    1,665
    تشکر شده در
    1,296 پست

سلام
    امکان ارائه تست چند روزه میسر هست؟
    وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
    سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
    Tel:02166555391،Cellphone:09192001157

20. تعداد تشکر ها از amirfateh به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)