شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
من یاد شبکه داخلی دفتر خودمون با خونه همکارانمون افتادم :D اتاق من همیشه همین شکلیه
تصور نمی کنم این عکس ها حقیقت ممکنی داشته باشه، مثلا xlhost هیچ عکسی از دیتاسنترش نگذاشته اما چیز خوبیه :D این fdc هم فکر نکنم این قدری چیز بدی باشه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
عکس هایی که من گذاشتم برای fdc بود !
http://www.webhostingtalk.ir/f54/fdc...html#post91027
اگه کسی می خاد خیالش راحت باشه باید از دیتاسنتر های نامبر وان بگیره مانند theplanet
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
کسی میاد میگه من سرور 50 دلاری میخوام خوب انتظار سرور حرفه ای رو نباید داشته باشد . این یک واقعیت هست . هر چقدر پول بدی همون قدر اش میخوری البته از حق نگذریم سرور هایی که ارائه میکنند از سرعت و پورت خوبی برخوردار هستند و مطمعنا سرور های خود دیتا سنتر در مکان دیگری مجزا از سرور های کولو نگهداری میشن این قانون معمولا در اکثر دیتا سنتر ها رعایت میشه .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
مطمعن باشید اگر واقعا این سرور ها برای اف دی سی باشه قسمت سرور های کولو شده هستند که شما 40 دلار میدی کامپیوترت رو میبری اونجا هر سیستمی باشه قبول میکنند اصلا درب و هیچی هم نداشته باشه بعد وصل میکنی و اونها فقط پول برق و اینترنت رو از شما میگیرند و ساپورت و هیچ نگهداری وجود نداره متاسفانه هنوز خیلی ها فرق سرور های کولو شده با سرور های خود دیتا سنتر رو نمیدونن .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)