-
September 12th, 2013, 16:33
پاسخ : ابهامات من در مورد سرور ویندوز

نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
هدف بنده از ارایه لینک ها نشان دادن ضعف کنترل پنل بوده است که از ورژن ابتدایی تا کنون مشکلات امنیتی عدیده ای چه در لینوکس و چه در ویندوز داشته است.
لینک ارایه شده حداکثر مربوط به نسخه های ۱۰٫۴ می باشد . و همان طوری که مشاهده می کنید هم نسخه ویندوزی آن و هم نسخه لینوکسی آن مشکل امنیتی دارد. و همان طوری که شما نیز فرموده اید آخرین ورژن این کنترل پنل مشکل امنیتی ندارد. ولی در صورتی که هم اکنون مشکل امنیتی از نسخه ۱۱.۵ کنترل پنل مذکور در دسترس می باشد . که فعلا در حال حاضر به صورت 0day می باشد و تاکنون نیز به هیچ سایت امنیتی و یا خود شرکت parallels ارایه نشده است.
فقط در همین حد از این باگ امنیتی براتون بگم که این باگ از نسخه ۶ بر روی plesk ایجاد شد و تاکنون این مشکل در پلسک برطرف نشده است . و impact این باگ نیز به صورت High می باشد به طوری که منچر میشود از طریق plesk به کاربر administrator ویندوز دسترسی پیدا کرد و اقدام به تغییر رمز عبور کاربر مربوطه نمود.
--------------------
من حیث المجموع : با توجه به این که تنها کنترل پنل رسمی که توسط خود مایکروسافت Develop می شود کنترل پنل websitepanel می باشد . به نظربنده از هر نظر این کنترل پنل بهتر است زیرا باعث می شود مشکلات و خطاهای مربوط به کنترل پنل را سریعا از طریق مایکروسافت پیگیری نمود.
اطلاعات تکمیلی در مورد MSSQL :
Microsoft SQL Server - Wikipedia, the free encyclopedia
قبلا هم گفتم اگر می خواهید هزینه ای بابت mssql نپردازید فقط نسخه express است که رایگان است.
با تشکر
بازم تشکر از کمک شما
سرور از xlhost تهیه میشه
و نسخه های زیر ارائه میشه
SQL 2005 Database (Hosted) $15
SQL Server 2008 R2 Standard $250
SQL Server 2008 R2 Web Edition $25
از تفاوت این نسخه ها اطلاعی ندارم
لینک ارسالی را مطالعه خواهم کرد
-
-
September 12th, 2013 16:33