با سلام.
دوستان ديگر نظري ندارند ؟
با تشكر.
با سلام.
با تشكر.
شما که این قدر از ایران هاست تعریف می کنید تا حالا باهاشون کار کردید؟
تیم به شدت ضعیف ، دنبال پیچوندن تو تیکت ها و پرمدعا داره ، قیمت هاش که فوق نجومی هست.
تعداد بالای مشتری مهم نیست ، سایتی که داره پشتیبانی میشه مهم هست ، ادبی که پشتیبانان هاست دی ال دارن رو هیچ جا نداره ، پیگیری که می کنند ،
کدوم شرکت کمتر از ۵دقیقه در هر ساعتی جواب تیکت میده؟
من بیش از ۲ سال هست که دارم با هاست دی ال کار می کنم ، جز ۱ماه که تعطیل کرد، که بعدش هم دوباره که اومد سریع برگشتیم روی سرورهای خودشون.
من نمی دونم چرا بعضی از دوستان این واقعیت رو که هاست دی ال عالی هست رو نمی خوان قبول کنن.
ویرایش توسط ilight : August 16th, 2013 در ساعت 17:45
پیرو صحبت "بهدنبال پیچوندن هستن تایید میشه و فقط می خوان مشتری جذب بشه.
در مورد هک شدنشون اینو بگم که دقیقا هک و نفوز وقتی انجام گرفت که این هاست دربدترین اوضاع خودش بود.یادمه وقتی بهش حمله میکردند اصلا پشتیبانی نداشتند و من خودم بارها پیغام میدادم و کسی جواب نمیداد. و تو اوضاع بدی قرار داشت این شرکت و هکر هم موقعیت روبد ندیده شروع به حمله کرده..هر هاستی هم جاش بود راحت نفوز انجام میگرفت.اما جدیدا دوباره با پشتیبانی و.. برگشتند و دارند 24 ساعته مانیتورینگ میکنند و دیگه هم هر سایتی رو راه نمیدند به خاطر پیش نیومدند همین مشکلات! واقعا باید به مدیریت این هاستینگ تبریک گفت که این همه طرفدار راضی داره..
الکی هاست دی ال انداختید سر زبونا.
نت افراز فوق العادس نوی 10 ماهی که تا الان ازشون سرویس دارم یک ثانیه هم سایت دان نشد.تیکت ها رو کمتر از 5 مین جواب میدن.
انقدر هاست دی ال نکنین.
sent from my LWW
دوست عزیز هاستینگ های که شما نام بردید و گفتید بزرگتر از هاست دی ال هستند باید به این نکات توجه کنید! در زمانی که ما میخواستیم یعنی حدود 4 سال پیش سایت خود را انتقال دهیم به تمامی این سایتهای که فکر میکنید بزرگ هستند ایمیل زدیم هیچ کدام از آنها نتوانستند ما را ساپورت کنند که بلاخره شرکت پشتیان توانست این کار را انجام دهد.
طی مذاکراتی که داشتیم گفتند ما 1000 تا سایت کوچک و بی درد سر را ساپورت کنیم برابر یک سایت پر بازدید هست. به نظر من همین هاستینگ هایی که شما نام بردید هنر ندارند که لیست مشتریانشان هزاران سایت باشد که هیچ کدام فشار و دردسر یک سایت بزرگ را ندارد.
اگه کسی هاستینگ داشته باشد میداند که ساپورت یک سایت که الکسای آن زیر 100 ایران باشد اینقدر ها الکی نیست چه برسد که بخواهید دهها سایت پر بازدید ایران را ساپورت کنید.
من به شخصه تجربه ای که با هاست دی ال داشتم آدمهایی بسیار دلسورز قیمت های بسیار منصفانه و پشتبانی بسیار قوی دارند. وقتی سایتی دان می شود و شما تیک میزنید و جواب شما داده نمیشود بیشتر اعصاب شما خورد میشود تا اینکه چند دقیقه بعد جواب شما را بدهند تا مشکل برطرف گردد.
با این روند کاری که هاست دی ال شروع کرده تا یک سال آینده تمامی وب سایتهای بزرگ و کوچک ایران به این هاستینگ میپیوندند.
کسانی که هاستیگ دارند در این انجمن میدانند که مصرف کردن 500 ترابایت در ماه برای یک سایت حرف کمی نیست چه برسد ده ها سایت از این نوع را ساپورت کنید.
در آخر هاست دی ال بستر مناسبی را در ایران برای وب سایت ها ارائه کرده و هر کسی دوست دارد میتواند به این گروه بپیوندد و میتوانید با معرفی وب سایت آسان دانلود به عنوان معرف از تخفیف بسیار خوبی بهره مند گردد.
عذر میخوام از همه عزیزان گرامی،
اما این معرفی محصولات جدید Host DL تا کی میخواد ادامه پیدا کنه در این انجمن؟
این شرکت از خود سایتی دارد، لطفا گلایه ها، تشکرها، تقدیرها و پیشنهاد های خود را در سایت شرکت مذکور بیان کنید،
شرکت مذکور هر خوبی و بدی دارد در محور خودش و مشتریانش است،
چنانچه انتقاد و پیشنهادی دارد، در انجمن مربوطه بیان کنید، مانند مابقی شرکت های دیگر، این شرکت از لحاظ قانون تفاوتی با شرکت های دیگر ندارد و نخواهد داشت،
***پی نوشت: در شرکت مذکور هم مشترکینی به شرکت های دیگر مراجعه و ناراضی هستند، دست بالای دست بسیار و خدمات بالای خدمات بسیار است.
گاها ممکن است دوستان قبل از این شرکت، شرکتهایی که نمایندگی دارند و قیمت های کوچک و ارزان دارند را تست کرده باشند، خوب! مشکل از انتخاب مشتری بوده است، خیلی شرکت هایی بزرگی مثل ****** و ... وجود دارند که قصد تبلیغ و نام بردن انها درست نیست.
اگر دوستان این شرکت را خدای شرکت های هاستینگ فرض کنند، بنابراین هاستینگ های دیگر در ایران نباید مشتری داشته باشند در حال حاضر، اما اینطور نیست، و دقیقا قضیه برعکس است، حالا دلیلش هر چه خواهد باشد، همانطور که ما میگیم فِلان شرکت بد است، بدون آنکه دلیل بیاوریم، """"هرچه خواهد باشد، فقط بد است""""
از مدیران محترم خواهشمند هستم این موارد تایییک هایی که برخی از مشترکین راضی میزنند را حذف کنند، زیرا که هر هاستینگ مشترکین راضی و ناراضی دارند، که هرکدام اینها برای حرف زدن باید طبق محدودیت ها و حول یک محور باشد، نه اینکه کاملا ازادانه ان هم در انحمنی دارای قوانین مربوطه،
این خودش یک سیاست تبلیغات است، واقعا مدیران اینجور تایپیک ها را باید شناسایی کنند، چون واقعا فروشنده براحتی مشترک راضی خود را هدایت میکند و براحتی معرفی محصولات و خدمات میکند،(باور کنید اصلا منظور من فقط همین تایپیک نیست، خیلی خیلی تایپیک های دیگر)
بنده مشتری این شرکت نیستم
مخالف این شرکت نیستم
فقط درخواست اجرای قوانین همین انجمن را دارم، که دارای مدیران مقتدری هست.
با تشکر،
ارادت.
ویرایش توسط 3245 : August 16th, 2013 در ساعت 17:20
شما چرا جوش آوردی برادر؟ مگر فقط براس هاست دل تاپیک زده شده؟ یک سرچی کنید در مورد انواع شرکتها هم نظرسنجی شده..اینبار هم راجب هاست دل زدند..کجاش خلاف قوانین هست؟
با سلام.
با تشكر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)