به شماره ثبت شركت كه ديگه مزاحم نمي شن ؟!
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
لطفا شماره ثبت شركت رو بفرمائيد
به شماره ثبت شركت كه ديگه مزاحم نمي شن ؟!
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
لطفا شماره ثبت شركت رو بفرمائيد
سلام
اگر واقعي هست من هم مي خواهم.
روي دامنه p30talk.ir ست شود.
istgahpayam@gmail.com
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
سلام
اگر واقعي هست من هم مي خواهم.
روي دامنه p30talk.ir ست شود.
istgahpayam@gmail.com
توهین چی؟
فقط سوال کردم
شما نه آدرس سایت میدید ، نه شرکت ، نه شماره تماس ، نه .... نمیشه همینجوری اعتماد کنیم
آقا من قصدم خیر هست !
میخوام تست کنم و به دوستان دیگه بفهمونم که دارن اشتباه می کنن و شما آدم خوبی هستی !!!!!!!!!پ
شما اگه..... دارید یه اکنت بدید کاری می کنم که کلا از خجالتتون در بیام !
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
این آقا میخواد تایپیک بیاد صفحه اول + ملت رو بزاره سر کار
که داره به هدفـــــــــــــــــش میرســــــــــــه
هست و جواب نمیده ، سابقه دار هم که هستeparsdata.net, afraweb.net+, alibaba, behrooz_iri, bestserver.ir, hamed323, htfearless, iam, is24.ir, kavir, next, nswir, saman6709
حتی سایت هم نداره...
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
دوستان بهتره تایپیک رو ترکــــــــــــ کنید و جواب ندید ببینیم 25ام چی میشــــه![]()
یه اکانت همین الان به من بدید ، نه تست میخوام نه چیزی ، الان من تاپیک شما رو دیدم ، خوشم اومده ،الان هم اکانت رو میخوام ، چرا 25 اسفند؟
در ضمن ، شما فرمودید متخصصی دارید که بطور کامل سرور رو از لحاظ امنیتی زیر نظر میگیره ! ربات هم نمیتونه چنین کاری رو کنه !
بهر حال ، یک اکانت میخوام ، روی دامین domain.com هم ست کنید ، برای من مشخصات رو پ.خ کنید.
ایمیل نمیدم به دلیل : 1- شماره تلفن از شما نداریم ، شماره ثبت هم حتی نداریم ، آدرس سایت هم حتی نداریم ، پس همینجا مطرح کردید ، همینجا میگیریم ، همینجا هم بررسی میکنیم !
جالبه ... هر از چند گاهی یه سوژه سرگرم کننده! واسه بچه های فروم پیدا میشه تا از یکنواختی دربیان![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
دوست عزیز شما گفتید امنیت 100 درصد در ضمن چطوری از حملات دی داس محافظت میکنید .
اصلا میدونید دی داس چی هست ؟ میدونید امینت 100 درصد چی هست .؟ مطمعن باشید دیتا سنتر ها هم همچین ادعایی ندارند که شما نشستی خونتون و نه ادرس و نه شماره تلفن بعدش داری اسم چهار تا شرکت دیگه هم خراب میکنی . تو همون تاپیک قبلی به اندازه کافی اعضا سرگرم شدن . بهتره تاپیک قفل بشه
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
آقا بریم بیرون این آقای ..... بفهمه دنیا دست کی هست !
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)