کار جالبی نیست و شدنی هم نیست
یا حق.
کار جالبی نیست و شدنی هم نیست
یا حق.
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
دوست عزیز در نهایت از همون سرور مجازی استفاده کن که خرجش حداکثر میشه نصف هزینه اینترنتتون
موفق باشین
دوست عزیز
در کشور هایی که زیرساخت مناسب هست مثل سوئد و کانادا و کره جنوبی، در خیلی از ساختمون های مسکونی فیبر وجود داره و خود ساختمون سوییچ فیبر داره و در آپارتمان خروجی rj45 صد مگابیت در اختیار ساکنین میذاره. در اون صورت چون پنهای باند مناسب وجود داره، شما میتونید با isp تماس بگیرید و هزینه اضافه ای پرداخت کنید و یه ساب نت ip بگیرید ازشون و در اون صورت شدنی هست ولی هم باز خیلی توصیه نمیشه، چون زیرساخت ارتباطی مال استفاده مسکونی هست و نه تجاری و باید ups هم بخرید و مسایل و مشکلات دیگه ای هم داره.
با این چیزی که شما فرمودید - ۲ مگابیت - تقریبا چیزی رد نمیشه که اصلا بخواین بهش فکر کنید!![]()
دیتا سنتر سوئدی آی ویوید ، عضو و ارائه خدمات کامل RIPE، تهیه آی پی و غیره. دریافت بروشور کامل . پرداخت ریالی، ادمین فارسی زبان.
جدیدا همه مثل فیلم دودکش ادعی بلدم بلدم میکنن
خوب یک سوال یک جواب داره
از قدیم هم گفتن دانستن بهتر از ندانستن است
این همه تمسخر و تیکه برای چی؟
ایرادی نداره بزار مسخره کنن . شخصیت خودشونو نشون میدن
اینایی که تو تاپیکا میرن قصد تخریب دارن یا هر مشکل درونی رو میخوان به این شکل تخلیه کنن تو کارشون هم دچار مشکل هستند
اگه دقت کنید متوجه میشید اینایی که پست اضافی دادن نه قدیمی انجمن هستن نه کاسب درست حسابی
بقران عادت کردم از اینا هر جایی هست.. من نه بی احترامی به کسی کردم نه مشکلی ایجاد کردم فقط سوال کردم حالا سوال من ممکنه اینارو عصبی کرده
والا دیگه سوال کردنم جرات میخواد
404
بنده داخل خونه راه اندازی کردم .. دوتا مشکل فقط داشتیم .. قطعی برق و پهنای باند ...
2 ماه ازش استفاده کردیم ولی عالی بود
امکان پذیره من شرکت های کوچیک رو دیدم که اینکار رو می کنند ولی سایتت در هر 10 ثانیه شاید بتونه 2 تا یا 3 تا بازدید کننده داشته باشه بیشتر جواب نمیده :دی حالا باز این به صفحات شما مربوط هست چقدر حجم داشته باشند در ضمن اینکار نیاز به مودم خاصی داره فکر کنم یا کانفیگ خاصی بر روی مودم که پورت رو باز کنه ولی اینجا ایرانه همین امروز 3 بار برق منطقه ما قطع شده وی پی اس بگیر عزیز راحت باشی![]()
با سلام
بهترین کار این هست که سرور را بخری و به دیتاسنتر بدهید و هزینه ماهایانه شارژ (یونیت ) را بدهید
اگر می خواهید در خانه راه بیاندازی حتما ای پی استاتیک و پهنای باند اختصاصی می خواهد پهنای باند اختصاصی را باید بپرسی ببنید به کاربر خانگی هم می دهند یا خیر . البته هزینه بالایی دارد.
البته اگر شرکت ثبت شده داشته باشید و در زمینه کامپیوتر باشد می توانید مستقیما از ارتباطات زیر ساخت پهنای باند اختصاصی بگیرید و سرور خانگی خود را راه بیاندازید.
در اینترنت با نام " سرور خانگی " سرچ کنید مقالات مربوط می آید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)