صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41

موضوع: رفع لیمیت پی پال

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : رفع لیمیت پی پال

لطفا در مورد نحوه گرفتن درگاه پرفکت مانی و وبمانی هم توضیح بدید . من تحقیق کوچیکی کرده بودم انگار نحوه گرفتن درگاه وبمانی هم سخته ولی پرفکت رو راحت میشه گرفت .
    مانی بلو چجوری هستش ؟ اسمش رو نشنیدم تا حالا . بیشتر توضیح میدید ؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    دوست عزیز همین پیپال رو با هر ریسکی استفاده کن این دوستمون اصلا اطلاعاتی در این مورد نداره. پیپال کل دنیا ازش استفاده میکنن محدود به کشور نیست! 99 درصد درگاه های کل دنیا و کل سایتا و خدمات پیپال هستن. وب مانی پرفکت مانی و... مقایسشون با پیپال واقعاً مسخرست هیچی جای پیپال رو نمیگیره. مثل اینه بیایی یه بانک بزرگ با سابقه 30 سال رو با یه موسسه ی زپرتی مقایسه کنی
    بله مطمئنا همینطوره و بنده هم بعد از مدت ها تحقیق دیدم هیچی پی پال نمیشه منتها دوست داشتم یک شخصی که تجربه داره وم مدت ها استفاده کرده بیشتر راهنماییم کنه . واسه همین هم این تاپیک رو بعد از پنج سال خاک خوردن دوباره پست زدم و سوال کردم . چون میخوام احتمال ریسک رو پایین بیارم . شما استفاده میکنید از پی پال ؟
    بیشتر توضیح میدید لطفا ؟
    ویرایش توسط navidpersia1 : May 7th, 2018 در ساعت 22:07

2. # ADS

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navidpersia1 نمایش پست ها
    سلام چطور مگه ؟ پی پال خوب نیست ؟
    اخه معمولا مشتری ها برای خرید اعتماد خیلی بیشتری به پی پال دارند و فراگیر تر هست . اینکه پرفکت مانی استفاده بشه خیلی عالیه ولی قشر عظیمی از مشتری ها از خرید صرفه نظر میکنند .
    شما تجربه استفاده از دوتاش رو هم دارید ؟
    نمیگم پی پال خوب نیست استفاده از آن ریسک بالایی داره برای رد و بدل مبلغ بالا اصلا ارزش استفاده نداره وقتی سیستم قدرتمند تحریم علیه ایران داره...
    چندین درگاه پرداخت جهانی آمده مثل علی پی که انحصار درگاه پی پال رو بشکونن..

- - - Updated - - -

دوست عزیز همین پیپال رو با هر ریسکی استفاده کن این دوستمون اصلا اطلاعاتی در این مورد نداره. پیپال کل دنیا ازش استفاده میکنن محدود به کشور نیست! 99 درصد درگاه های کل دنیا و کل سایتا و خدمات پیپال هستن. وب مانی پرفکت مانی و... مقایسشون با پیپال واقعاً مسخرست هیچی جای پیپال رو نمیگیره. مثل اینه بیایی یه بانک بزرگ با سابقه 30 سال رو با یه موسسه ی زپرتی مقایسه کنی
    هی منو بی سواد خطاب کن..
    جای تو بودم اصلا توی کار خطا نمی کردم...مگه کشکه از پی پال که ایران رو تحریم کرده به راحتی استفاده کنیم...
    این همه درگاه پرداخت آمده ما مغزمون و ذهنمون به پی پال گیر کردیم...

یه کم توی اینترنت سرچ کنی درگاه های آمده که می تونید با کردیک مستر و ویزا به راحتی پرداخت انجام بدید....

- - - Updated - - -

لطفا در مورد نحوه گرفتن درگاه پرفکت مانی و وبمانی هم توضیح بدید . من تحقیق کوچیکی کرده بودم انگار نحوه گرفتن درگاه وبمانی هم سخته ولی پرفکت رو راحت میشه گرفت .
    مانی بلو چجوری هستش ؟ اسمش رو نشنیدم تا حالا . بیشتر توضیح میدید ؟
    مانی پلو با درگاه اوکپی ادغام شده که امکاناتی کامل تر نسبت به پی پال داره مثل گرفتن سویفیت و IBAN و کارت اعتباری برای انجام مبادلات راحتتر مالی هست فعلا که با ای پی ایران قابلیت ثبت نام داره چون توی اروپا فعالیت می کنه تحریم نداره..
    https://moneypolo.com/int-en/
    ویرایش توسط Raymvnd : May 7th, 2018 در ساعت 22:26
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    نمیگم پی پال خوب نیست استفاده از آن ریسک بالایی داره برای رد و بدل مبلغ بالا اصلا ارزش استفاده نداره وقتی سیستم قدرتمند تحریم علیه ایران داره...
    چندین درگاه پرداخت جهانی آمده مثل علی پی که انحصار درگاه پی پال رو بشکونن..

- - - Updated - - -

هی منو بی سواد خطاب کن..
    جای تو بودم اصلا توی کار خطا نمی کردم...مگه کشکه از پی پال که ایران رو تحریم کرده به راحتی استفاده کنیم...

یه کم توی اینترنت سرچ کنی درگاه های آمده که می تونید با کردیک مستر و ویزا به راحتی پرداخت انجام بدید....

- - - Updated - - -

مانی پلو با درگاه اوکپی ادغام شده که امکاناتی کامل تر نسبت به پی پال داره مثل گرفتن سویفیت و IBAN و کارت اعتباری برای انجام مبادلات راحتتر مالی هست فعلا که با ای پی ایران قابلیت ثبت نام داره چون توی اروپا فعالیت می کنه تحریم نداره..
    کشک نیست ولی بلاخره راه داره استفاده از پی پال با همه ریسکاش.
    من هرجا هر تحقیقی کردم اخر رسیدم به همین پی پال .
    مانی پلو رو تحقیق میکنم باز روش .ممنون از راهنماییت .
    علی پی برای علی اکسپرسه ؟ با اون کار کردی شما ؟رو ای پی ایران تحریمه یا نه ؟ چینی ها هم تحریممون میکنن . علی پی گستردگیش چقدره ؟
    خودتون مستقیما کار کردید با اینها؟ . یا فقط اطلاع دارید ؟

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

هی منو بی سواد خطاب کن..

کلا حرف من چیز دیگه ای هست. کسی نگفت با ای پی ایران باید وارد بشه. باید اول مدارک تهیه کنی (کار هزینه بریه و ریسک داریه عوضش ارزش بسیار زیادی داره) کسی که ریسک میکنه فردا موفق بشه حقشه. درمورد درگاهای پرداخت هم بنده کارم کلا با این گره خورده و تقریبا با همشون اشنا هستم ولی اعتبار و امنیتی که پیپال داره هیچکدوم اینا ندارن پیپال یه چیزیه که هم هندی زیاد استفاده میکنی هم کل اروپا و امریکا و استرالیا و کل دنیا دیگه به غیر چندتا کشور لیست سیاه مثل اینجا. توی همین فروم 100 ها نفر هستن مدارک کامل دارن و مشکلی هم ندارن. اون درگاها هم که شما گفتی خوبن، ولی به عنوان درگاه سوم چهارم و درگاهای ثانویه نه درگاه اصلی.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

کلا حرف من چیز دیگه ای هست. کسی نگفت با ای پی ایران باید وارد بشه. باید اول مدارک تهیه کنی (کار هزینه بریه و ریسک داریه عوضش ارزش بسیار زیادی داره) کسی که ریسک میکنه فردا موفق بشه حقشه. درمورد درگاهای پرداخت هم بنده کارم کلا با این گره خورده و تقریبا با همشون اشنا هستم ولی اعتبار و امنیتی که پیپال داره هیچکدوم اینا ندارن پیپال یه چیزیه که هم هندی زیاد استفاده میکنی هم کل اروپا و امریکا و استرالیا و کل دنیا دیگه به غیر چندتا کشور لیست سیاه مثل اینجا. توی همین فروم 100 ها نفر هستن مدارک کامل دارن و مشکلی هم ندارن. اون درگاها هم که شما گفتی خوبن، ولی به عنوان درگاه سوم چهارم و درگاهای ثانویه نه درگاه اصلی.
    ممنون از راهنماییت عزیز ؟
    بنظرت ارزش داره یه مبلغی هزینه کنم و قبض اب و برق و ادرس اختصاصی روش بگیرم ؟
    شما چندوقته درگاه پی پال داری ؟ به مشکل نخوردی تا حالا ؟

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

ممنون از راهنماییت عزیز ؟
    بنظرت ارزش داره یه مبلغی هزینه کنم و قبض اب و برق و ادرس اختصاصی روش بگیرم ؟
    شما چندوقته درگاه پی پال داری ؟ به مشکل نخوردی تا حالا ؟
    ارزش 100 درصد داره.مونده شما کارت چی باشه کارت برات چقدر ارزش داشته باشه اگر ارزشش زیاده باید ریسک کنی و خطر پذیر باشی. اگر کار اسونی بود همه تهیه میکردن برای خودشون. من پیپال دارم 2 ساله مشکلی نداره. مشکلی باشه مدارک میخوان وقتی هم بدی شما مدارک رو لیمیت رفع میشه.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

ارزش 100 درصد داره.مونده شما کارت چی باشه کارت برات چقدر ارزش داشته باشه اگر ارزشش زیاده باید ریسک کنی و خطر پذیر باشی. اگر کار اسونی بود همه تهیه میکردن برای خودشون. من پیپال دارم 2 ساله مشکلی نداره. مشکلی باشه مدارک میخوان وقتی هم بدی شما مدارک رو لیمیت رفع میشه.
    مرسی ممنون

تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

داداش من از پی پال بد گفتم؟

پی پال که سیستم قدرتمند تحریم داره اگر یک میلیون دلار از این سیستم عبور بدید و بدون اینکه بفهمه و با موفقیت از پی پال خارج کنید شاهکار کردید...

برای کسب و کارشون که توی ایران فعالیت می کنه خیلی مهمه و نمی خوان دردسر های لیمیت شدن حساب و به گ . ا رفتن پولشون تحمل کنن پی پال یه راه حل موقتی نیست...

درسته اونا مدارک کامل دارن و بدون دردسر توی پی پال فعالیت کنن ولی مشکل نقل و انتالات مالی پی پال رو به شک می اندازه ....
    برنامه نویسی ارکید
    طلاهاست

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

داداش من از پی پال بد گفتم؟

پی پال که سیستم قدرتمند تحریم داره اگر یک میلیون دلار از این سیستم عبور بدید و بدون اینکه بفهمه و با موفقیت از پی پال خارج کنید شاهکار کردید...

برای کسب و کارشون که توی ایران فعالیت می کنه خیلی مهمه و نمی خوان دردسر های لیمیت شدن حساب و به گ . ا رفتن پولشون تحمل کنن پی پال یه راه حل موقتی نیست...

درسته اونا مدارک کامل دارن و بدون دردسر توی پی پال فعالیت کنن ولی مشکل نقل و انتالات مالی پی پال رو به شک می اندازه ....
    کاری ندارم هر کی بد بگه هم اثری نداره تو بهترین و قوی ترین سیستم دنیا. اما وسعت کار کمتر کسی تو ایران اینطوریه که بخواد همچین هزینه سنگینی که گفتی رو معامله کنه. اون پیپال هم قوانین خاص خودش رو داره نوشته که تراکنش ها در حال رصد هستن و چیزایی که مشکوک باشن رو خب حق دارن بدونن چیه واقعاً باید بدونن طرف ***ه یا هاست میفروشه یا کلاهبرداری میکنه. سر همین سایتهای کلاهبرداری Hype و سایتهای هرمی و شرط بندی و ... جرات استفاده از پیپال رو ندارن چون میدونن خیلی سریع میفهمه و بلاک میکنه. در ضمن حتی اگر بلاک کنن پولتو نمیخورن که طبق قانون خودش،6 ماه بعد اگر مدرک ندی بالانس اکانت به اون کارتی که موقع وریفای بهش وضل کردی Withdraw میشه.
    ویرایش توسط ColdWorld : May 7th, 2018 در ساعت 23:19

تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

کاری ندارم هر کی بد بگه هم اثری نداره تو بهترین و قوی ترین سیستم دنیا. اما وسعت کار کمتر کسی تو ایران اینطوریه که بخواد همچین هزینه سنگینی که گفتی رو معامله کنه. اون پیپال هم قوانین خاص خودش رو داره نوشته که تراکنش ها در حال رصد هستن و چیزایی که مشکوک باشن رو خب حق دارن بدونن چیه واقعاً باید بدونن طرف ***ه یا هاست میفروشه یا کلاهبرداری میکنه. سر همین سایتهای کلاهبرداری Hype و سایتهای هرمی و شرط بندی و ... جرات استفاده از پیپال رو ندارن چون میدونن خیلی سریع میفهمه و بلاک میکنه. در ضمن حتی اگر بلاک کنن پولتو نمیخورن که طبق قانون خودش،6 ماه بعد اگر مدرک ندی بالانس اکانت به اون کارتی که موقع وریفای بهش وضل کردی Withdraw میشه.
    من کلی گفتم ولی اگه درگاه پیدا بشه امکانات پی پال داشته باشه حتما استقبال می کنیم و صد البته تحریم نباشه...فعلا مانی پلو امکاناتی نظیر پی پال داره...

من شرکت های ایران بخوان به مشتریان خارجی خدمات بدن و حوزه کارشون گسترش بدن اینو گفتم ولی پی پال راه حل موقتی نیست اونم برای مبالغ سنگین
    برنامه نویسی ارکید
    طلاهاست

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)