شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
هر ساعت کاری که بنده یا همکارانم برای کاربران سرور های اختصاصی که مدیریت ساعتی میخواهند برایشان انجام میدهیم
معمولا 90 درصد تایم کاری را در این مورد داریم
نتیجه حضور بنده در داد سرا :
اول اونجا یک کیف تحویل دادم پر از موارد غیر مجاز برای اونها مثل لپ تاپ ، تبلت ، گوشی و....
رفتم سعبه دوم داد یاری گفتند برم طبقه 4 ام بازپرسی و رفتم گفتش دیروز گرفته شده است و آماده دریافت شکایات هستند
گفت برو طبقه سوم عریضه (املاش را نمیدونم درسته یا نه)بنویس رفتم یک خانومی که با گوشی بازی میکرد فرمودند ساعت 1 به بعد ارجا نداریم برای فردا ساعت 9 تشریف بیارین در خدمتیم که احتمالا فردا هم بروم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
جالب شد
لطفا اطلاع رسانی تون را ادامه بدین ببینیم پروسش چقدره تا به پولتون برسین
البته امیدوارم هر چه سریعتر به پولتون برسین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)