-
August 9th, 2013, 19:39
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....

نوشته اصلی توسط
azad1
سلام
والا من رو یه سرور مجازی با رم دو و پردازنده 3 گیگ دوتا روم کاملا خلوب رو گذاشتم . هزینه قابل توجهی هم برای کانفیگ حرفه ای دادم اما باز مشکب کندی و هنگ کامل سرور دارم .
الانم به این نتیجه رسیدم که همون نمایندگی بهتر هست .
ار کسی نمایندگی با هارد ssd ارائه می کنه من هم مشتری هستم
سلام وقت بخیر نمایندگی در صورت تمایل با پنل دایرکت ادمین در خدمتم خواستی گروه های طراحی چتی که از ما هاست دارن بهت معرفی میکنم
-
-
August 9th, 2013 19:39
# ADS
-
August 29th, 2013, 18:26
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....

نوشته اصلی توسط
abbas141
با سلام
با نظر ایشون کاملا موافق هستم.
خرید یک سرور مجازی بهترین گزینه برای میزبانی چت روم هایتان می باشد.
همچنین نمایندگی های معمولی که برای میزبانی وب سایت می باشد اصلا مناسب برای چت روم نمی باشد.
میزان مصرف منابع سرور برای میزبانی چت روم نسبت به مصرف منابع سرور برای میزبانی سایت خیلی بالاتر می باشد.
موفق باشید
اقا دست رو دلم نزارید که خونه
درسته برای سایت چت روم بهترین گزینه همونه که شما فرمودید . اما
یک اما مهم داره که من توجه نکردم دوماه کلی هزینه دادم و در این دو ماه فقط ده روز از سرورم استفاده کردم اون هم با هنگ دائمی در شرایطی که تعداد انلاینها کلا یک رقمی بود
اون اما مهم اینه که دانش استفاده و مدیریت سرور رو داشته باشید وگرنه مثل من میشید
بعد از دریافت سرور ( رم دو پردازنده 2 هارد ساس رید 10 ) سه روز طول کشید تا کنترل پنل رو نصب کردن اقایون و بعد از دریافت هزینه نسبتا زیاد برای کانفیگ کردن چهار روز دیگه طولش دادن و تازه سایت ها همیشه هنگ بودن
تیکت دادم که سایت کنده امر فرمودن که فلان کار و فلان کار و فلان کار رو کنید . گفتم اینا رو اگر بلد بودم که سرور منیج شده نمی گرفتم . بعد دو هفته برگشتم به ریسلر اونم مشکلات خودش رو داشت دیدم سرور رو تمدید کنم و بدم جای دیگه دوباره کانفیگ کنن . 5 روز مونده به سر رسید سرور تمدید کردم . اما از فرداش شد انتقال سرور
هر دفه تیکت می دادن یه چیزی می خواستن رمز فلان رمز فلان خلاصه روزای زوج اونا تیکت می دادن روزای فرد من جواب .
خلاصه بگم الان یازده روز از ماه دوم سرور گذشته و هنوز من نتونستم از این سرور استفاده کنم
الانم اومدم اینجا که ببینم جایی میشه یه سرویس گرفت که هر لحظه نگران قطعی و انتقال و ..... نباشی یا نه
شرمنده اگر اسپم اومدم
ولی دلم خیلی پره
-
-
August 29th, 2013, 18:30
سلام
پیشنهاد من به شما
طراحی چت روم,خانی هاست,طراحی سایت,سئو,سرور,هاست,ثبت دامنه
بنده چند ماهی سرور چت روم دارم ازشون سرویس های خوبی ارائه میدن
-
-
August 29th, 2013, 18:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
azad1
اقا دست رو دلم نزارید که خونه
درسته برای سایت چت روم بهترین گزینه همونه که شما فرمودید . اما
یک اما مهم داره که من توجه نکردم دوماه کلی هزینه دادم و در این دو ماه فقط ده روز از سرورم استفاده کردم اون هم با هنگ دائمی در شرایطی که تعداد انلاینها کلا یک رقمی بود
اون اما مهم اینه که دانش استفاده و مدیریت سرور رو داشته باشید وگرنه مثل من میشید
بعد از دریافت سرور ( رم دو پردازنده 2 هارد ساس رید 10 ) سه روز طول کشید تا کنترل پنل رو نصب کردن اقایون و بعد از دریافت هزینه نسبتا زیاد برای کانفیگ کردن چهار روز دیگه طولش دادن و تازه سایت ها همیشه هنگ بودن
تیکت دادم که سایت کنده امر فرمودن که فلان کار و فلان کار و فلان کار رو کنید . گفتم اینا رو اگر بلد بودم که سرور منیج شده نمی گرفتم . بعد دو هفته برگشتم به ریسلر اونم مشکلات خودش رو داشت دیدم سرور رو تمدید کنم و بدم جای دیگه دوباره کانفیگ کنن . 5 روز مونده به سر رسید سرور تمدید کردم . اما از فرداش شد انتقال سرور
هر دفه تیکت می دادن یه چیزی می خواستن رمز فلان رمز فلان خلاصه روزای زوج اونا تیکت می دادن روزای فرد من جواب .
خلاصه بگم الان یازده روز از ماه دوم سرور گذشته و هنوز من نتونستم از این سرور استفاده کنم
الانم اومدم اینجا که ببینم جایی میشه یه سرویس گرفت که هر لحظه نگران قطعی و انتقال و ..... نباشی یا نه
شرمنده اگر اسپم اومدم
ولی دلم خیلی پره
شما تا چه مقدار در ماه می تونید خرج سخت افزار ( بدون لایسنس های احتمالی ) بکنید !؟
-
-
August 31st, 2013, 12:59
عضو جدید
دوستان لطفا تاپيك هاي قديمي رو باز نكنيد :|
-