در مورد نماد اعتماد اتفاقا قبلا در این تاپیک بحثی ایجاد شد، از نظر شخص بنده نماد اعتماد به خودی خود اعتمادی ایجاد نمیکنه (حداقل برای شخص خود من وقتی میخوام از فروشگاهی خرید انجام بدم) و اعتماد از فاکتورهای دیگر و در واقع خدمات فروشگاه مشخص و حاصل میشه. در واقع برای دریافت نماد اعتماد نیاز به ارسال کپی کارت ملی و سند محل فعالیت هست که این مدارک رو به عنوان مثال ما برای دریافت درگاه بانک ملت هم ارسال کردیم و فرضا اگر تخلفی صورت بگیره به همون نسبت قابل پیگیریه (در واقع بانک هایی مثل بانک ملت هم با همین استدلال نماد اعتماد رو اجباری نمیدونن، چرا که همون مدارک رو خودشون هم دریافت میکنن از پذیرنده).
اما به هر حال ظاهرا برخی دوستان رو نماد اعتماد حساب ویژه ای باز میکنن که به همین جهت ما هم اقدام کردیم و طی روزهای آتی نماد ما هم آماده میشه.
به هر حال هر طور که مایل هستید، ما همواره در خدمت نمایندگان عزیز و سایر دوستان هستیم.
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
سلام بنده نیاز به نمایندگی فوری دارم
قیمت .com و دلار چقدر محاسبه میشه ؟
فقط یکم زود من نیاز فوری دارم
ویرایش توسط mizbanplus : September 13th, 2013 در ساعت 18:34
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
همه توضیحات در پست اول آمده :
ثبت نام در Reseller Signup
ثبت نام در ثبت نام نمایید - میزبان پلاس
افزایش وجه به میزان 20دلار * 3450 = 69000 تومان از طریق قسمت افزایش وجه در پنل کاربری سایت ما
Selling Currency: رو موقع ثبت نام روی چی تنظیم کنیم؟
تصمیم گرفتم فعلا ثبت نام کنم و بعد از دیدن نماد اعتماد دامنه ها را منتقل کنم.
با تشکر
با سلام
بسیار خرسند شدم از خدمات شما .
اکانت نمایندگی ساختم . انشاا... بتونیم خوب کار کنیم.
با تشکر
جسارتا برای فعال سازی اکانت باید چه کنم؟
هنوز pending !!!
ویرایش توسط secure_host : September 13th, 2013 در ساعت 18:41
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)