صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 56

موضوع: دوستان لطفا سریع نظر تان را بدید ...

عضو انجمن +irtci+ آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    97
    تشکر شده در
    79 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان لطفا سریع نظر تان را بدید ...

ما که آسیاتک داریم و هر لحظه به اینترنت dial-up خدابیامرزی میدیم!!!!
    نمیدونم چرا دوساله این شرکت نشان افتخار میگیره !!!!! من اینترنت 2mb دارم به زور به 170-180 می رسهخبری هم از رایگان نیست
    از آنچه هستم خورسندم هر چند راضی نیستم

2. تعداد تشکر ها از +irtci+ به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

فکر کنم کم شدن سرعت ما بخاطر اینه که سرعت شما رو زیاد کردن :دی
    من که یه مگ دارم 100 نمی رسه دیشب هم که 35 دان می کرد ماله من یه دو سه روزه خرابه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    48 پست

منم از مخابرات دارم با سرعت 256 نامحدود کلا 25 تا 30 kb/s اسپید بیشتر نمیده با idm

6. تعداد تشکر ها از berbid_vps به دلیل پست مفید

عضو انجمن rezasniper2012 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    عزیز چرا چرت پرت میگی هر گیگ رو داره 4500 میده تازه تعرفه زده هر 15 گیگ رو داره 12 هزار تومان میبده شما اول برو اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا چرت پرت بگو.
    خدایا علاوه براین که صحبت کردن بلد نیستین خنگ هم تشیف دارین این جوابه پست شما بود آخه ؟! چشاتو باز کن سواد که داری ؟ این جواب پست این آقا بود که گفته نت 8M از های وب داره مگه قیمت نت دینامیت (( 8 مگ)) تو های وب هر گیگ 9-9500 نیست بیسواد ؟ میگی نیست ؟ پس عکس پایین هم چرته ؟ این عکس از پنل دوست بنده در سایت های وب گرفته شده :

چشات میبینه ؟ نوشته هر گیگ 9 تومن که با اعتصاب مالیات نزدیک 9500 در میاد , دیگه ساکت شو پس بنده برای کسانی که رعایت احترامو تو صحبت کردن نمیکنن هیچ ارزشی قاعل نمیشم

8. تعداد تشکر ها از rezasniper2012 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezasniper2012 نمایش پست ها
    خدایا علاوه براین که صحبت کردن بلد نیستین خنگ هم تشیف دارین این جوابه پست شما بود آخه ؟! چشاتو باز کن سواد که داری ؟ این جواب پست این آقا بود که گفته نت 8M از های وب داره مگه قیمت نت دینامیت (( 8 مگ)) تو های وب هر گیگ 9-9500 نیست بیسواد ؟ میگی نیست ؟ پس عکس پایین هم چرته ؟ این عکس از پنل دوست بنده در سایت های وب گرفته شده :
    چشات میبینه ؟ نوشته هر گیگ 9 تومن که با اعتصاب مالیات نزدیک 9500 در میاد , دیگه ساکت شو پس بنده برای کسانی که رعایت احترامو تو صحبت کردن نمیکنن هیچ ارزشی قاعل نمیشم

عجب!!!

مستر، مثل اینکه شما متوجه نیستید... این تصویری که ضمیمه کرده اید داره میگه سرویس دینامیت به حجم یک گیگ و مدت یک ماه مبلغ 9000 تومان هزینه اش هست!! نه اینکه هر گیگ 9000 تومان باشه!! شما این هزینه رو بابت یک ماه اشتراک با حجم 1 گیگ پرداخت می کنید...

سرویس رو که گرفتید، آن وقت در همین صفحه قسمتی برای خرید حجم ترافیک اضافی نمایش داده میشه که از 0.5 گیگ داره به بالا... و تعرفه 1 گیگ اش 4500 تومان هست... علاوه بر آن در حال حاضر آفر هم دارند که مثلا با مبلغ 12 هزار تومان می توانید 15 گیگ حجم بگیرید بصورت 5 روزه...

موفق باشید

10. تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ≡ ALEX ≡ نمایش پست ها
    تازه جالبتر اینجاست که میگه طی یک ماه 200 گیگ با سرویس 256Kbps دانلود داشته اند!! یعنی اگر ضریب 1 به 8 یا ... رو هم کنار بگذاریم و بگیم همه این پهنای باند صرف دانلود شده باشه، سرعت دانلود ایشون باید 32KB/s باشه... به محاسبات زیر توجه کنید:

کد:
    Bandwidth: 256Kbps (Kilo bit per second)
    Download+Upload Rate: 256Kbps / 8 = 32KB/s (Kilo Byte per second)
    1month x 30days x 24hours x 60minutes x 60seconds x 32KB = 82944000 Kilo Bytes / 1024 = 81000 Mega Bytes / 1024 = 79.1015625 Giga Bytes
    این یعنی اگر بصورت شبانه روزی و 24 ساعته و هر لحظه در حال دانلود بوده باشند، آن هم با تقریب بالا، نهایتا 79~ گیگابایت می توانستند دانلود کنند نه بیشتر!! تازه ما از ضریب ها و نسبت دانلود به آپلود نیز صرف نظر کردیم... و بگذریم از اینکه نت ایران بسیار آشفته بود طی این ماه مخصوصا نوع نیمه دولتی و بدون پشتیبان آن...

موفق باشید
    شاید برای شما که به این سرعت قانع هستین چیز عجیبی باشه ولی بنده بعد این هم سال اگه نتونم یک سری قوانین ساده رو که نیازی به داشتن دانش خاصی نداره دور بزنم بهتره اسمم رو از انجمن خط بزنم امیدوارم عکس زیر قانع کنه شما رو :
    فایل پیوست 13934
    سرعت دانلود بنده بیشتر مواقع 2 برابر این هم میشه حالا هم بخاطر نویز شدید حاصل از قطعاتی هست که دارم روشون کار میکنم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

این هم تصویر پنل:

فایل پیوست 13935

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezasniper2012 نمایش پست ها
    شاید برای شما که به این سرعت قانع هستین چیز عجیبی باشه ولی بنده بعد این هم سال اگه نتونم یک سری قوانین ساده رو که نیازی به داشتن دانش خاصی نداره دور بزنم بهتره اسمم رو از انجمن خط بزنم امیدوارم عکس زیر قانع کنه شما رو :

سرعت دانلود بنده بیشتر مواقع 2 برابر این هم میشه حالا هم بخاطر نویز شدید حاصل از قطعاتی هست که دارم روشون کار میکنم
    اوکی... حالا جدای از این مسئله می خوام بدونم شما جوش چی رو می زنی از وقتی ما از های وب تعریف تمجید کردیم شروع کردید به تمسخر گرفتن و حرف های بی پایه و اساس زدن!! در حالی که حتی خودتون هم از این شرکت سرویس ندارید... در غیر اینصورت اصلا بحثی نداشتیم با هم در این مورد...

شما یک حرف خلاف واقع می زنید، ما هم مجبور میشیم حقیقت رو آشکار کنیم...

به هر صورت امیدوارم موفق باشید... این بحث هم بی مورد نیاز نیست کش بدیم...

تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    60 پست

عجب!!!

مستر، مثل اینکه شما متوجه نیستید... این تصویری که ضمیمه کرده اید داره میگه سرویس دینامیت به حجم یک گیگ و مدت یک ماه مبلغ 9000 تومان هزینه اش هست!! نه اینکه هر گیگ 9000 تومان باشه!! شما این هزینه رو بابت یک ماه اشتراک با حجم 1 گیگ پرداخت می کنید...

سرویس رو که گرفتید، آن وقت در همین صفحه قسمتی برای خرید حجم ترافیک اضافی نمایش داده میشه که از 0.5 گیگ داره به بالا... و تعرفه 1 گیگ اش 4500 تومان هست... علاوه بر آن در حال حاضر آفر هم دارند که مثلا با مبلغ 12 هزار تومان می توانید 15 گیگ حجم بگیرید بصورت 5 روزه...

موفق باشید
    درسته اوایل که این سرویس اومده بود و بنده هم از مشترکینشون بودم باید بابت هر گیگ 9500 میدادم و خبری از این تعرفه جدید مثلا 3 گیگ 15 تومن نبود اگه از مشتریکین قدیمی بوده باشید در جریان هستین که یه مدت این شرکت سرویس کمتر از 17000 تومن به مشتریا عرضه نمیکرد هنوز هم قوانین مسخره ای دارن از جمله حذف ساعات رایگان فعلا من یکی از خط هام از مخابرات و دیگری از شاتل دارم که از هر دو راضیم درسته قیمت شاتل هم بالاس اما بدرد یه سری کارای بنده میخوره

تشکر تشکر کرده 
    111
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    60 پست

اوکی... حالا جدای از این مسئله می خوام بدونم شما جوش چی رو می زنی از وقتی ما از های وب تعریف تمجید کردیم شروع کردید به تمسخر گرفتن و حرف های بی پایه و اساس زدن!! در حالی که حتی خودتون هم از این شرکت سرویس ندارید... در غیر اینصورت اصلا بحثی نداشتیم با هم در این مورد...

شما یک حرف خلاف واقع می زنید، ما هم مجبور میشیم حقیقت رو آشکار کنیم...

به هر صورت امیدوارم موفق باشید... این بحث هم بی مورد نیاز نیست کش بدیم...
    در جواب شما که بنده از این شرکت سرویس ندارم :
    user:1087977
    pass: 874730
    برین پنل بنده ببینین چه قدر پول مفت دادم بابت سرویسای این شرکت دادم پ خ نکردم تا همه ببینن ...

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)