ما که آسیاتک داریم و هر لحظه به اینترنت dial-up خدابیامرزی میدیم!!!!
نمیدونم چرا دوساله این شرکت نشان افتخار میگیره !!!!! من اینترنت 2mb دارم به زور به 170-180 می رسهخبری هم از رایگان نیست
ما که آسیاتک داریم و هر لحظه به اینترنت dial-up خدابیامرزی میدیم!!!!
نمیدونم چرا دوساله این شرکت نشان افتخار میگیره !!!!! من اینترنت 2mb دارم به زور به 170-180 می رسهخبری هم از رایگان نیست
از آنچه هستم خورسندم هر چند راضی نیستم
فکر کنم کم شدن سرعت ما بخاطر اینه که سرعت شما رو زیاد کردن :دی
من که یه مگ دارم 100 نمی رسه دیشب هم که 35 دان می کرد ماله من یه دو سه روزه خرابه
منم از مخابرات دارم با سرعت 256 نامحدود کلا 25 تا 30 kb/s اسپید بیشتر نمیده با idm
خدایا علاوه براین که صحبت کردن بلد نیستین خنگ هم تشیف دارین این جوابه پست شما بود آخه ؟! چشاتو باز کن سواد که داری ؟ این جواب پست این آقا بود که گفته نت 8M از های وب داره مگه قیمت نت دینامیت (( 8 مگ)) تو های وب هر گیگ 9-9500 نیست بیسواد ؟ میگی نیست ؟ پس عکس پایین هم چرته ؟ این عکس از پنل دوست بنده در سایت های وب گرفته شده :
چشات میبینه ؟ نوشته هر گیگ 9 تومن که با اعتصاب مالیات نزدیک 9500 در میاد , دیگه ساکت شو پس بنده برای کسانی که رعایت احترامو تو صحبت کردن نمیکنن هیچ ارزشی قاعل نمیشم
![]()
![]()
عجب!!!
مستر، مثل اینکه شما متوجه نیستید... این تصویری که ضمیمه کرده اید داره میگه سرویس دینامیت به حجم یک گیگ و مدت یک ماه مبلغ 9000 تومان هزینه اش هست!! نه اینکه هر گیگ 9000 تومان باشه!! شما این هزینه رو بابت یک ماه اشتراک با حجم 1 گیگ پرداخت می کنید...
سرویس رو که گرفتید، آن وقت در همین صفحه قسمتی برای خرید حجم ترافیک اضافی نمایش داده میشه که از 0.5 گیگ داره به بالا... و تعرفه 1 گیگ اش 4500 تومان هست... علاوه بر آن در حال حاضر آفر هم دارند که مثلا با مبلغ 12 هزار تومان می توانید 15 گیگ حجم بگیرید بصورت 5 روزه...
موفق باشید
شاید برای شما که به این سرعت قانع هستین چیز عجیبی باشه ولی بنده بعد این هم سال اگه نتونم یک سری قوانین ساده رو که نیازی به داشتن دانش خاصی نداره دور بزنم بهتره اسمم رو از انجمن خط بزنم امیدوارم عکس زیر قانع کنه شما رو :
فایل پیوست 13934
سرعت دانلود بنده بیشتر مواقع 2 برابر این هم میشه حالا هم بخاطر نویز شدید حاصل از قطعاتی هست که دارم روشون کار میکنم
این هم تصویر پنل:
فایل پیوست 13935
اوکی... حالا جدای از این مسئله می خوام بدونم شما جوش چی رو می زنی از وقتی ما از های وب تعریف تمجید کردیم شروع کردید به تمسخر گرفتن و حرف های بی پایه و اساس زدن!! در حالی که حتی خودتون هم از این شرکت سرویس ندارید... در غیر اینصورت اصلا بحثی نداشتیم با هم در این مورد...
شما یک حرف خلاف واقع می زنید، ما هم مجبور میشیم حقیقت رو آشکار کنیم...
به هر صورت امیدوارم موفق باشید... این بحث هم بی مورد نیاز نیست کش بدیم...![]()
درسته اوایل که این سرویس اومده بود و بنده هم از مشترکینشون بودم باید بابت هر گیگ 9500 میدادم و خبری از این تعرفه جدید مثلا 3 گیگ 15 تومن نبود اگه از مشتریکین قدیمی بوده باشید در جریان هستین که یه مدت این شرکت سرویس کمتر از 17000 تومن به مشتریا عرضه نمیکرد هنوز هم قوانین مسخره ای دارن از جمله حذف ساعات رایگان فعلا من یکی از خط هام از مخابرات و دیگری از شاتل دارم که از هر دو راضیم درسته قیمت شاتل هم بالاس اما بدرد یه سری کارای بنده میخوره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)