این کارتش چند وقته هستش ؟
این کارتش چند وقته هستش ؟
هییییچ تضمینی نمیتونم بهتون بدم عزیز
ویزا کارت با حساب بانکی شخصی هم شخصا خودم میتونم از تاجیکستان براتون باز کنم که اطلاعاتش دست خودم و شما باشه. سوییفت و حساب بانکی هم به نام خودتون هست. مدارک هم اسکن گذرنامه میخواد. بانکش هم چندین ساله با بانک پارسیان برای افتتاح حساب و دادن ویزا کارت همکاری میکنه که باید ۵۰ میلیون تومن رو تو حساب بانک پارسیان بلوک کنید بعلاوه حدودا ۲۲۰ دلار پرداخت کنید تازه بانک به شما سوییفت هم نمیده که بنده میدم....نهایتا یک کارت بهتون میده بانک...
من این کارت رو میتونم بهتون با قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان بدم که هم کارت هست هم حساب بانکی هم لیست بانک های تحت قرارداد در کشور آمریکا و اروپا و چین و روسیه و چندین کشور اسیایی و اروپایی ،یگه که بتونید از طریق اونها و همچنین از طریق صرافی ها شارژ کنید با این کارت دیگه نیازی به داشتن پیپال برای دریافت پول از خارج ندارید. بگید بزنن به کارتتون.من خودمم الان از پیپال استفاده نمیکنم. این نوع کارت رو هم شخصا میتونم بهتون با قیمت یک میلیون و پنجاه بدم اما خب مشتری این کارت ها تو این تیپ انجمن ها نیست و کسی حاضر به دادن پول برای گرفتن یک محصول مطمین نیست...برای ایرانی ها همون ویزا کارت های صد تومانی بانک های لهستان کافیه عزیز...بازم اگر بخواین ویزا کارت تاجیکستان بهتون میدم.
ویرایش توسط easytrading : August 8th, 2013 در ساعت 21:40
سلام
من تازه عضو شدم
به نظرم کارکرد این سایت چیزی شبیه بازی ـه دیروز یه کارت ازش گرفتم اما امروز نیست !!!
ممنون ولی بانک پارسیان از اون زمانی که رویال بانک آذربایجان ور شکست شد با بانکهای خارچی مشکل پیدا کرده! الان هم 2-3 تا سایت هستند که همین کارت شما رو پایینتر از 1.5 م میدهند بدون دخالت بانک ! ولی موضوع اینه که حسابهایی که با مدارک و هویت ایرانی باز میشوند هیچ تضمینی ندارند جون هر زمان روابط ایران با همسایگان خراب میشود آنها یک گروی از من و شما در بانکهاشون دارند.
به خاط همین مسئله الان حسابهایی خوب کار میکنند که با اسم ومدارک غیر ایرانی یاز میشوند. نمونه آن در ایگلد و پی پال وجود دارد.
با احترام
![]()
ویرایش توسط hadipro : August 10th, 2013 در ساعت 16:04
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
سلام
من ساختم
اولا Gmail هم میگه شماره معتبر نیست
و یه سوال:
این ویزا کارت بیلینگ آدرسش چیه؟
میخوام تو پی پال وریفایش کنم!
سلام با تشکر از شما بنده همه این کارها را انجام دادم و همه چیز خوب پیش میرفت ولی از شانس بد من یک جایی کار لنگید راستش من پی پال ومانی بوکرز را ویرفای کردم ولی دو تا سایت امتحان کردم شماره کارتمو قبول نکرد خود سایت هم گفت که تا شما یک ادرس درست ندین وویرفای نشین ما خدماتی به شما نمیدهیم و من یک ادرس انگلیس هم پیدا کردم ودادم قبول نکرد منظورم ادرس پستی هست وکلا همه چی به هم خورد خواهشا بازهم بنده را کمک کنید ممنون میشوم ایمیلم amirabdollahe@yahoo.com
و شماره تماسم 09303054291
خواهشا یکی کمکم کنه نمیخام این فرصتو از دست بدم
سلام من هر چه قدر سعی کرد نتونستم ایمیل شما رو پیدا کنم راستش برای شارژ واستفاده از این ویزا کارت دچار مشکلم اخه این سایتی که گفتین هم تایید هویت میخاد وگر نه سرویس نمیده خود سایت هم دو تا ادرس داد از این بدتر خواهشا کمکم کنید amirabdollahe@yahoo.com
از چه کسی کمک بگیریم
دوستان کسی هست من مبلغو به ریال بهش پرداخت کنم و اون برام اکانتمو شارژ کنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)