با سلام و عرض ادب و خسته نباشید
میدونم این تاپیک بی مورد با انجمنه اما میخوام یه چیزایی روشن بشه
ببینید دوستان بدترین چیزی که میتونه یک مذهب از ریشه بزنه باور کنید خرافاته
قبلانا یادم وقتی بچه بودیم شب میخوابیدیم روزصبح میدیدیم یه نامه ای انداختن توی خونه باز میکردیم میخونیم .....
این قضیه الان بجور توی نت پر شده خصوصا یاهو و ایمیل ها
خواهشا به همه اطلاع رسانی کنید این خرافاتو ترویج ندن
یکی میاد میگه از قبر سیدی بعده 1400 سال سالمه سالمه اصلا واقعا از لحاظ علمی قبول دارید ...
یه قصه رو بگم
یکی اومد پیش پیامبر گفت یا رسول الله خدا میتونه بدون اینکه زمین کوچک کنه و بدون اینکه یک تخم مرغ برگ کنه زمیو جا بده توی تخم مرغ
حضرت فرمود چیزایی که قابل انجام کلا نیستن که نمیشه نه اینکه خدا نتونه نه اما وقتی این کار شدنی نیست اخه خدا چطور میخواد انجام بده //یا یکی گفت که خدا میتونه یه سنگی بیافرینه که خودش نتونه اونو بداره.........
مثل این میمونه من بیام توی یه ظرف که یک لیتر اب جا میشه 2 لیتر بریزم بابا وقتی جا نداره کجا بریزم
امروز این پیامو دادن دوستا تو یاهو ایمیل هم میکنن
خواهش میکنم که بیاید این خضبلاتو با فرهنگ سازی درست قبل اینکه ریشه اسلامو بزنن ما ریشه اونو بزنیماین پیام مال من نیستش ولی بخونش: تو رو به امام زمان قسم می دم این پیام رو بخون.دختری از خوزستانم که پزشکان از علاجم نا امید شدند.شبی خواب حضرت زینب (س)را دیدم در گلوم اب ریخت شفا پیدا کردم ازم خواست اینو به بیست نفر بگم. این پیام به دست کارمندی افتاد اتقاد نداشت کارشو از دست داد.مرد دیگری اعتقاد داشت 20 میلیون به دست اورد. به دست کس دیگری رسید عمل نکرد پسرشو را از دست داد.اگه به حضرت زینب اعتقاد داری این پیامو واسه 20 نفر بفرست