شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دوست عزیز اگر امکانش هست یا برای من ایمیل کنید به ایمیل زیر یا در همین انجمن پ خ بدهید با تشکر
hostfa.info@gmail.com
یک پیغام بدهید اینجا که برایتان یادمان باشد بفرستیم:
سوالات پیش از خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
سرور ها در حد نو هستند باز باید ببینیم قیمت هاش چطوری است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
به نطر من افرانت یکی از بهترین دیتاسنتر های خوب ایران هست.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
سلام
من ازشون vps گرفتم و اصلا ازش راضی نیستم . نه پشتیبانی درستی داره نه اپ تایم خوبی داره . بی رد خور هر هفته با یه موضوع گرفتاریم . اوایل حداقل تلفن هاشونو جواب میدادن و یه بهونه میاوردن که چند ساعت دیگه بر طرف میشه . بعد از اون قانونشون این شد که حتما باید تیکت بزنید تا بررسی بشه و دیگه خط پشتیبانی به اصطلاح 24 ساعته رو جواب نمیدن . هر بار هم که مشکلی پیش میاد اول از همه سایت خودشون میره رو هوا و نمیشه تیکت زد . باید صبر کنی تا درست بشه بعد که درست شد بری تیکت بزنی تشکر کنی ازشون که درست شده . که اینم گفتند که تصمیم مدیریت دیتا سنتر بوده . الان از دیشب ساعت 11 سرورها پوکیده و سایت خودشون هم بالا نمیاد و تا الان هم که ساعت 9 صبح هست نه درست شده و نه کسی جواب تلفن میده . اگه پولتون زیادی کرده و اعصابتونو از سر راه اوردین ازش سرویس بگیرین .
واسه ما 2 ساعت که سایت بالا نیاد به اندازه پول یک ماه سرور اینجا از سودمون کم میشه . اما واسه اقایون اهمیتی نداره ! تو صفحه اول سایتشون زدن که اپ تایم بودن سرورها تا 99.9 درصد تضمین میشه . اما به زور به 92 میرسه . بیشترین قطعی ها هم تو زمان اوج بازدید هست . تغییراتی هم اگه بخوان بدن جای اینکه نصفه شب انجام بدن میزارن ساعت 10 صبح انجام میدن که کلا کار ملتو بریزن بهم .
واسه یکی از دوستان از host-dl.com سرویس گرفتیم . الان 2 ماه هست که قطعی نداره . بعد اینا هر روز خدا ... !!!
از اول اعتماد کردن به دیتاسنتری که هنوز جواب پس نداده اشتباه بود . قید همین 2 هفته باقیمونده رو هم میزنیم و میریم جای دیگه .
جایگاه فقط به درد هاست فروختن میخوره نه vps و سرور .
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
مهم این نیست که اورجینال استفاده می کنند یا نمی کنند
اون دنیایی هم هست
شما ویندوزتون رو کرک کنید به حق سازنده بی احتمارمی کردید
حتی اگه سازنده ایرانی یا اصلا مسلمان نباشه
شما از کجا میدونی که رو سیستم هاشون ویندوز دارن که بخوان پوله لایسنس بدن ؟!
نیاز نباشه ارعایت کنه خودمون اگر رعایت کنیم واقعا بازدهی خوبی خواهد داشت
کمی فکر کنیم و خودمونو جای سازنده هر سیستمی که قراره ارائه بدیم خوشمون میاد نالش کنن یا کرک ؟
به من اصلا ربطی نداره که کی نال استفاده می کنه یا کی کرک من تو قبر کسی نمی خوابم جز خودم.
در مورد دیتاسنتر جایگاه ( جواب استارتر ) البته تاپیک ماله پارساله :دی
بسیار کیفیت خوبی دارن و پشتیبانی خیلی خوبی دارن
و بسیار با حوصله و با اشتیاق به شما پاسخ میدن
یادمه پشتیبان خودش به من زنگ زد و نزدیک به 30 دقیقه داشتن من رو برای خرید سرویس راهنمایی می کردن
و بعد هم مثله بقیه سرویس دهنده ها که اسم نمیارم بعد از خرید سست و سرد در پشتیبانی پاسخ نمی دن
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
با سلام
حداقل یکم به کاربرانشان احترام بگذارند و از نسخه اصلی استفاده بکنند که حتی یک درصد شاید از اون باگ امنیتی وجود داشته باشد در نسخه های غیر اصل اطلاعات کاربران فاش نشه
حداقل کاری که میشه کرد این است اصلا کاری نداریم که حق کپی رایت رعایت میشه یا نه .
با تشکر
فارابی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)