صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 48

موضوع: دیتاسنتر جایگاه

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر جایگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed-reza نمایش پست ها
    تشکر از پاسخ شما دوست عزیز .
    بهمین دیتاسنتر تبیان محدودیت داره ؟
    شما از این دیتاسنتر ارایه می دهید ؟
    ممکن است یک سرور اختصاصی افر دهید ؟
    امشب یا فردا شب برایمن لیست سرور های دست دوم داره میاد دستم اگر خواستین بهم اطلا بدهید برایتان بدهیم اگر هم نو میخواهید فکر کنمجناب سجادیه بتونن برایتان تهیه کنند
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

2. # ADS

عضو جدید seyed-reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    92 پست

دوست عزیز اگر امکانش هست یا برای من ایمیل کنید به ایمیل زیر یا در همین انجمن پ خ بدهید با تشکر
    hostfa.info@gmail.com

تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

یک پیغام بدهید اینجا که برایتان یادمان باشد بفرستیم:
    سوالات پیش از خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
    سرور ها در حد نو هستند باز باید ببینیم قیمت هاش چطوری است
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو انجمن fanous_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    705
    تشکر شده در
    521 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed-reza نمایش پست ها
    با سلام
    برای اجاره سرور اختصاصی در ایران برای فروش سرور مجازی کدام دیتاسنتر را پیشنهاد می کنید ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    بستگی به ارزشی که شما برای کاربر میخواهی بدهی و همچنین کاربر شما و ارزش کاری که برای خودش قائل است دارد
    این دیتا سنتر ها خوب هستند:
    افرانت
    سروش رسانه
    تبیان
    پارس انلاین
    (احتمال احداث دیتا سنتر توسط نوین نت هم وجود داره که با بنده هم صحبت هایی در این باره کرده اند تا ببینیم خدا چی میخواهد)

شاتل ارزانتر هست برای کلو کردن

هر 100 گیگ 22500
    گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
    www.aratweb.com
    وایبر - تلگرام : 09369861607

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    400
    تشکر شده در
    277 پست

به نطر من افرانت یکی از بهترین دیتاسنتر های خوب ایران هست.
    IDC EXPERT
    Linux System Administrator , Cloud Administrator

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

سلام
    من ازشون vps گرفتم و اصلا ازش راضی نیستم . نه پشتیبانی درستی داره نه اپ تایم خوبی داره . بی رد خور هر هفته با یه موضوع گرفتاریم . اوایل حداقل تلفن هاشونو جواب میدادن و یه بهونه میاوردن که چند ساعت دیگه بر طرف میشه . بعد از اون قانونشون این شد که حتما باید تیکت بزنید تا بررسی بشه و دیگه خط پشتیبانی به اصطلاح 24 ساعته رو جواب نمیدن . هر بار هم که مشکلی پیش میاد اول از همه سایت خودشون میره رو هوا و نمیشه تیکت زد . باید صبر کنی تا درست بشه بعد که درست شد بری تیکت بزنی تشکر کنی ازشون که درست شده . که اینم گفتند که تصمیم مدیریت دیتا سنتر بوده . الان از دیشب ساعت 11 سرورها پوکیده و سایت خودشون هم بالا نمیاد و تا الان هم که ساعت 9 صبح هست نه درست شده و نه کسی جواب تلفن میده . اگه پولتون زیادی کرده و اعصابتونو از سر راه اوردین ازش سرویس بگیرین .
    واسه ما 2 ساعت که سایت بالا نیاد به اندازه پول یک ماه سرور اینجا از سودمون کم میشه . اما واسه اقایون اهمیتی نداره ! تو صفحه اول سایتشون زدن که اپ تایم بودن سرورها تا 99.9 درصد تضمین میشه . اما به زور به 92 میرسه . بیشترین قطعی ها هم تو زمان اوج بازدید هست . تغییراتی هم اگه بخوان بدن جای اینکه نصفه شب انجام بدن میزارن ساعت 10 صبح انجام میدن که کلا کار ملتو بریزن بهم .
    واسه یکی از دوستان از host-dl.com سرویس گرفتیم . الان 2 ماه هست که قطعی نداره . بعد اینا هر روز خدا ... !!!
    از اول اعتماد کردن به دیتاسنتری که هنوز جواب پس نداده اشتباه بود . قید همین 2 هفته باقیمونده رو هم میزنیم و میریم جای دیگه .
    جایگاه فقط به درد هاست فروختن میخوره نه vps و سرور .

8. تعداد تشکر ها از irmicro به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irmicro نمایش پست ها
    سلام
    من ازشون vps گرفتم و اصلا ازش راضی نیستم . نه پشتیبانی درستی داره نه اپ تایم خوبی داره . بی رد خور هر هفته با یه موضوع گرفتاریم . اوایل حداقل تلفن هاشونو جواب میدادن و یه بهونه میاوردن که چند ساعت دیگه بر طرف میشه . بعد از اون قانونشون این شد که حتما باید تیکت بزنید تا بررسی بشه و دیگه خط پشتیبانی به اصطلاح 24 ساعته رو جواب نمیدن . هر بار هم که مشکلی پیش میاد اول از همه سایت خودشون میره رو هوا و نمیشه تیکت زد . باید صبر کنی تا درست بشه بعد که درست شد بری تیکت بزنی تشکر کنی ازشون که درست شده . که اینم گفتند که تصمیم مدیریت دیتا سنتر بوده . الان از دیشب ساعت 11 سرورها پوکیده و سایت خودشون هم بالا نمیاد و تا الان هم که ساعت 9 صبح هست نه درست شده و نه کسی جواب تلفن میده . اگه پولتون زیادی کرده و اعصابتونو از سر راه اوردین ازش سرویس بگیرین .
    واسه ما 2 ساعت که سایت بالا نیاد به اندازه پول یک ماه سرور اینجا از سودمون کم میشه . اما واسه اقایون اهمیتی نداره ! تو صفحه اول سایتشون زدن که اپ تایم بودن سرورها تا 99.9 درصد تضمین میشه . اما به زور به 92 میرسه . بیشترین قطعی ها هم تو زمان اوج بازدید هست . تغییراتی هم اگه بخوان بدن جای اینکه نصفه شب انجام بدن میزارن ساعت 10 صبح انجام میدن که کلا کار ملتو بریزن بهم .
    واسه یکی از دوستان از host-dl.com سرویس گرفتیم . الان 2 ماه هست که قطعی نداره . بعد اینا هر روز خدا ... !!!
    از اول اعتماد کردن به دیتاسنتری که هنوز جواب پس نداده اشتباه بود . قید همین 2 هفته باقیمونده رو هم میزنیم و میریم جای دیگه .
    جایگاه فقط به درد هاست فروختن میخوره نه vps و سرور .
    نمیخوام زیر خالی بالا بیارم ولی الان توی انجمن به پست شما برخورد کردم که مجبور شدم اینو بگم
    اخه من موندم چرا این دستاسنتر از یه whmcs نال شده استفاده میکنه دیتاسنتری که باید قوانین نال و کرک ور رعایت نکنه وای به حال یوزرهاش

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parsntc نمایش پست ها
    نمیخوام زیر خالی بالا بیارم ولی الان توی انجمن به پست شما برخورد کردم که مجبور شدم اینو بگم
    اخه من موندم چرا این دستاسنتر از یه whmcs نال شده استفاده میکنه دیتاسنتری که باید قوانین نال و کرک ور رعایت نکنه وای به حال یوزرهاش
    کیج اختصاصی یا دیتاسنتر ایرانی نیازی نداره قوانین کپی رایت را کامل رعایت کنه.

نکنه فکر کردید تمام کامپیوتر های پشتیبانان آنها همه نسخه اورجینال و تمام نرم افزارهای روی آن خریداری شده ؟

با تشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها

نکنه فکر کردید تمام کامپیوتر های پشتیبانان آنها همه نسخه اورجینال و تمام نرم افزارهای روی آن خریداری شده ؟

با تشکر
    مهم این نیست که اورجینال استفاده می کنند یا نمی کنند
    اون دنیایی هم هست
    شما ویندوزتون رو کرک کنید به حق سازنده بی احتمارمی کردید
    حتی اگه سازنده ایرانی یا اصلا مسلمان نباشه
    شما از کجا میدونی که رو سیستم هاشون ویندوز دارن که بخوان پوله لایسنس بدن ؟!
    نیاز نباشه ارعایت کنه خودمون اگر رعایت کنیم واقعا بازدهی خوبی خواهد داشت
    کمی فکر کنیم و خودمونو جای سازنده هر سیستمی که قراره ارائه بدیم خوشمون میاد نالش کنن یا کرک ؟
    به من اصلا ربطی نداره که کی نال استفاده می کنه یا کی کرک من تو قبر کسی نمی خوابم جز خودم.

در مورد دیتاسنتر جایگاه ( جواب استارتر ) البته تاپیک ماله پارساله :دی
    بسیار کیفیت خوبی دارن و پشتیبانی خیلی خوبی دارن
    و بسیار با حوصله و با اشتیاق به شما پاسخ میدن
    یادمه پشتیبان خودش به من زنگ زد و نزدیک به 30 دقیقه داشتن من رو برای خرید سرویس راهنمایی می کردن
    و بعد هم مثله بقیه سرویس دهنده ها که اسم نمیارم بعد از خرید سست و سرد در پشتیبانی پاسخ نمی دن

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

12. تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها

با تشکر
    با سلام

حداقل یکم به کاربرانشان احترام بگذارند و از نسخه اصلی استفاده بکنند که حتی یک درصد شاید از اون باگ امنیتی وجود داشته باشد در نسخه های غیر اصل اطلاعات کاربران فاش نشه
    حداقل کاری که میشه کرد این است اصلا کاری نداریم که حق کپی رایت رعایت میشه یا نه .

با تشکر
    فارابی

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)