تاپیک جدید ایجاد خواهد شد کاملا مستند
تاپیک جدید ایجاد خواهد شد کاملا مستند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دیتاشک اصلآ پورت جالبی نداره ، یک بدی دیگه هم خیلی حساس هست و ابیوز زیاد داره به محض اینکه یک ابیوز میاد سرور رو میبندند تا به ابیوز رسیدگی بشه
بستگی به نوع رفتار شما با دیتا ستر دارد که خیلی ائقات مشکل از خودتان هست
شما در هر جای دنیا اگر اسپم بدهید یا دیداس بدهید بهتون اخطار خواهند داد به جز دیتا سنتر هایی که کلا سرور برای این کار میدهند اون ها بحثش جداست اما سایر دیتا سنتر ها هم همینطور است
در ضمن ما این همه سرور داریم به جز تعدادی که در ال داشتیم رو یک بار بستند و چیزی بهشون گفتیم دیگر الان بهمون وقتی اخطار میدهند نه میبندن و نه تا به حال سابقه حذف سرویس مثل چیزی که دوستان میگفتن انجام میدهد اما تا به حال توی این چند ماه که فکر کنم 7-8 ماه بیشتر باشه(دقیق نمیدونم) که ما سرویس میدهیم و درصد نمایندگی دریافت میکنیم و تعداد سرور هامونم خیلی بیشتر از 99 درصد فروشنده های این دیتا سنتر است طبیعتا باید تا به حال با این بدی هایی که میگین این مورد را داشته باشیم دیگه؟
خوشبختانه نداشتیم حتی دریغ از یک مورد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من روزانه خیلی از این صحبت ها در مورد دیتاشک میبینم و میشنوم، اکثر دوستانی هم که در این مورد صحبت می کنند منافع خودشون و در خطر می بینند! در مورد ابیوز و مسدود شدن سرور صحبت می کنند، ما بیش از 40 سرور از این دیتاسنتر داریم، فقط دوبار این مشکل پیش اومد و هر دو سرور هم برای مشتری بود و به دلیل این که بعد از 24 ساعت رسیدگی نکرده بودن و ما هم دسترسی نداشتیم سرور مسدود شد، در بقیه موارد مشکلی نداشتیم، در مورد پشتیبانی تیکتی اگر مربوط به بخش مالی نباشد زیر 10 دقیقه پاسخ داده میشه، حالا من نمیدونم چرا این بحث ها مطرح میشه، ابیوز و مسدود شدن سرور در همه دیتاسنتر ها وجود دارد، ما در یس آپ کانادا نصف این تعداد سرور و داریم ولی 3 سرور ما فقط برای اسپم یک آی پی ریلود شده!
در مورد پورت فراموش کردم بگم که با توجه به قیمت، پورت قابل قبولی داره
پ.ن : در ضمن از هیچ دیتاسنتری دفاع کورکورانه نمیکنم، قطعا نه من و هیچ کسی دیتاشک و با دیتاسنتر های تراز اول دنیا مقایسه نمیکنه!
شما از چه نظر میگید پورت جالبی نداره؟اتفاقا با توجه به هزینه ای که میدیم بهترین پورت ممکنم رو بین دیتاسنتر های دیگه داره
بنده هم قبلا گفتم که این دیتاسنتر با توجه به هزینه ای که می گیره بهترین خدمات و سرویس رو ارائه میده الان هم کاملا رو حرفم هستم
ولی خدمت دوستمون عرض کردن که برای کلوکیشن دیتاشک به هیچ وجه مناسب نیست و چیزی جز پشیمونه براتون نخواهد داشت.علت این حرفم رو هم قرار شد در تاپیک جدید با مدرک توضیح بدم
امیدوارم که سوء تفاهمی پیش نیومده باشید
موفق باشید![]()
تا 7روز قرار داده میشه
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)