-
April 28th, 2013, 14:38
عضو انجمن
پاسخ : بهترین دیتاسنتر اروپا ، بهترین دیتاسنتر آمریکا
YesUP تائید میشه واقعا راضی هستم uptime 100% هستش تا الان که از سرورهاشون استفاده کردم
سرور میزبانیم تو این دیتا سنتر هست امنیت سرور ها هم در حد بالایی هست از جمله لوگین نشدن مستقیم روت که باعث میشه کسی پسورد روت رو هم داشت نتونه بدون داشتن یوزر و پسورد دوم به ssh لوگین کنه !
در مورد امنیت سرور هاشون تا این حد حساس هستند!
-
-
April 28th, 2013 14:38
# ADS
-
April 28th, 2013, 15:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shingo
تمامی فرماشات درست هست و تایید میشه
فقط راجبه این جمله یه توضیحی بدم
هر چند کشور ایالات متحده امریکا کشور ج.ا ایران را زیر فشار تحریم قرار داده است اما خوشبختانه یکی از مدیران این دیتاسنتر جناب سعید خرازی زیاد به این قانون توجهی ندارد
جناب سعید خرازی فاندر و مدیرعامل این دیتاسنتر امریکایی هست تقریبا 40 درصد کارمندهاشون هم ایرانی هستن
تشکر همکار محترم
پس رو ادیت کردم ، چون از چند تن از همکاران شنیدم که ایشون جزءای از هیئت مدیره هستند ماهم نوشتیم اما با فرمایشات شما اصلاح شد چون بنده هم بر این باورم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از MehrganWeb به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 15:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shingo
اکه برای هاستینگ میخواید چون کارتون حساس هست و باید کاملا پاسخگو باشید دیتاسنتر ovh به دردتون نمیخوره چون به محض اینکه فهمیدن سرور از داخل ایران مدیریت میشه سرور رو ترمینیت می کنن بدون هیچ هماهنگی و ریفاند

شما از باب این قضیه مطمئن هستید ؟!
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
تعداد تشکر ها از ezat1 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 16:20
با سلام
امریکا سافت لایر سینگل هاپ ایکس ال هاست
کاندا او وی اچ یس اپ هاست
اورپا او وی اچ یو کا 2
تا جایی که از دوستان شنیدم بهتر هستن ، ovh به نظر من پیشنهاد میدم به دلایل زیر البته لوکیشن کاندا جواب دادن به تیکت در کمتر از 2 دقیقه لایسنس سی پنل برای سرور به قیمت 20 دلار پورت هم که نیاز به تعریف نداره به ایمل هم زیاد گیر نمیدن کلا هر دیتا سنتری قوانین خاص خودشو داره که با اون قوانین کار نکنی به مشکل بر میخوری فرقی نمیکنه کجای دنیا باشه او وی اچ هم مثل بقیه دیتا سنتر ها قوانین خودشو داره برای خرید هم با هویت خارجی میتونین خرید کنید البته هویت الکی باشه به مشکل بر میخورین چون بعد از پرداخت هزینه ازتون مدرک میخوان بعد اینکه مدرک فرستادین سرور براتون میفرستن
بقیه دیتا سنتر هارو هم تعریفش از بقیه شنیدم در مورد ovh لوکیشن اورپا و یو کا2 می تونین از یوزر مجیک وی پی اس سئوال کنید سافت لایر و سینگل هاپ کسی از این انجمن نمیشناسم که سرور داشته باشه اما به نسبت قیمت بلایی که دارن کیفیتشون باید خوب باشه ایکس ال هاست هم که مدیریتش ایرانی هست و مورد تایید اما فکر کنم به ایمل حساس باشن میتونین ایمیل بدین از خودشون سئوال کنید راد استیشن به ایمل خیلی حساسه لیز وب رو هم که ازش سرویس نداشتم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از sniper000man به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 16:27

نوشته اصلی توسط
ezat1
شما از باب این قضیه مطمئن هستید ؟!
بله 100 درصد.تحقیق کنید تا حالا بیشتر از 7 -8 سرور همکاران رو ساسپند کردن
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید