من با اقای شیبانی حرف زدم که ایشون اوکی رو دادن که ما اومدیم و اینجا نوشتیم هنوز خیلی هاشون نمیدونه اما اگه میخواهید بدونید وقتی تماس گرفتید بگید با اقای شیبانی کار دارید و بگید بهش صبا سرور نماینده هست یا نه ممنون.
من با اقای شیبانی حرف زدم که ایشون اوکی رو دادن که ما اومدیم و اینجا نوشتیم هنوز خیلی هاشون نمیدونه اما اگه میخواهید بدونید وقتی تماس گرفتید بگید با اقای شیبانی کار دارید و بگید بهش صبا سرور نماینده هست یا نه ممنون.
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
به نظر بنده هم قیمت های مناسبی میدند سرور هاشون رو ، برای خریدار موضوع نماینده بودن یا نبودن زیاد مهم نیست ، چون اگر مشکلی خیلی جدی هم پیش بیاد میتونند برن دیتاسنتر ،
مهم فقط پشتیبانی و کیفیت سرویس دهی هست
سلام
داشتم انجمن هارو چک میکردم این تاپیک رو دیدم اول باید چند تا نکته رو بگم
1- قوانین بخش فروش رو رعایت نکردید
طبق عکس زیر باید دو تا تاپیک آخرتون حذف بشه:2- هر کاربر در هفت روز فقط اجازه ايجاد يک تاپيک در بخش فروش را دارد. اين قانون شامل تمام شرکت هاي ذیربط هم مي شود .
فایل پیوست 12686
2- دو روز از آخرین ریپلای به این تاپیک گذشته و هنوز نماینده محترم جایگاه دارن تایپ میکننبه هر حال ما موفقیت و پیشرفت دیگران رو دوست داریم اما به هر حال اگر به حرف باشه منم میتونم ادعا کنم 5% سهام فیس بوک رو خریدم ولی دوست ندارم مدرکش رو نشون بدم! امیدوارم بتونید یه روز پارتر این دیتاسنتر بشید و مدرک قابل قبول هم ارائه کنید
اگر من پستی داخل تاپیک ارسال کردم صرفا به خاطر رفع سوتفاهم ها بوده همین
تاپیک 24 ساعت بعد حذف میشه![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)